Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 289
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כנראה כי עוד לא הרשיעו אותו והוא בגדר חשוד. את הפרצוף של ה"זמר" כולם כבר מכירים אז אין טעם לטשטש.

יש ברשת תמונות שלו... :roll:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

כנראה מי שיקבל את כל הזרנוק אלו קרובי המשפחה ולא אייל גולן. צפוי (ואני ממש לא תופס כאן צד מסוים, רק כותב).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שימו לב שכרגע הסעיפים העיקריים שהפרקליטות עוסקת בהם קשורים בעיקר לנושא הסמים (שידול קטין לסמים) וממש לא לעברות המין שטוענים שבוצעו (כנראה שהקייס שם חלש או לא קיים).

לטענת התקשורת, שידול קטין לסמים היא עבירה שגוררת *עד* 25 שנות מאסר !

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יותר טוב. אולי זה יגרום לג'אנר הזה למות ביחד עם התרבות המגעילה שהוא יצר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בסוף זה יהיה כמו אל קפונה, כן זיין, לא זיין, ישחילו אותו 10 שנים בפנים על איזה ג'וינט אומלל ששכב שם במאפרה! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כל הסיפור הזה קשקשת ברשת, אני בספק גדול אם בכלל יוגש כתב אישום נגד אייל גולן, לקחו אותו בתור המבוקש מס' אחת למרות שהוא נמצא בתחתית ההיררכיה מבחינת העבירות שמיוחסות לו אך ורק כדי ליצור באז תקשורתי, והצליחו בגדול, עובדה שכולם כבר חרצו את דינו. שחטו את ליברמן והוא יצא זכאי, עשו מאולמרט אל קפונה והוא גם יצא זכאי - תהיו בטוחים שגם אייל גולן יצא זכאי. חוץ מזה, חלק מהמגיבים כאן התנסחו בצורה גזענית ותת רמה, גועל נפש.

פורסם

הסיפור הזה ממש לא קשקשת ברשת, הרי עבירה הייתה (הרי הוא כבר הודה בעצמו- עם ההגנה המפגרת של "לא ידעתי מה הגיל שלהן") ומספר נאשמים יש.

בטח שיהיה באזז תקשורתי. מדובר באחת הדמויות הבולטות בביצה המקומית.

אייל גולן יצא זכאי- אפשרי, הוא יותר מדי סלב בשביל לקבל עונש רציני, וככה עובדת המדינה העקומה שלנו. זה שהוא כנראה יצא זכאי/עם עונש מגוחך לא אומר שהוא לא אשם, מצד שני.

ובשורה האחרונה- איפה מישהו פה התבטא בצורה גזענית? שהזכירו את תרבות העארסיאדה שסובבת את אייל גולן ושיריו, והעובדה שמדובר באחד מאוספי הג'יפה הגדול ביותר במדינת ישראל כיום?

לא רואה מה בזה גזעני בדיוק, אלא אם אתה מחשיב אפליה כנגד עארסים לגזענות, ואז אוי ואבוי כמה שאני גזען....

פורסם

מצטרף לדעת קודמיי. ברגע שנפסיק עם הפוליטיקלי קורקט אפשר יהיה להודות בעובדה שלרוב (ואין להכליל חו"ח!) תרבות חובשי הכיפות - נוסעי המאזגה- מתפרעים בכבישים - מחזיקי סכינים ואולרים קשורים גם לאהבת המזרחית/ים תיכונית מהסוג של אייל גולן, דודו אהרון ושלל פייטנים מובילים.

נשמע מרגיז? נשמע מקומם? נשמע כמו האמת.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

"זמר" אהוד על ערסים חשוד בבעילת קטינות ושידול לסמים. איפה בדיוק הגזענות פה?

פורסם
תשמע, כל הפרשה הזאת מלמדת אותנו עד כמה החברה שאנחנו חיים בה (והתרבות המובילה שלה) מטומטמת, כך שבמקומך לא הייתי מתפלא על כלום יותר :)

מאד מאד צודק אתה.

לצערנו הגיבורים והאלילים של הנוער הם אנשי ופליטי ריאלטי (למה?? שאלה טובה)

ערכים?? ממש אין והכל תרבות של "הזוהר" של "האלילים" החדשים.

חבל שהגענו לרמה כזו של תרבות.

קובי

:-)

פורסם
מצטרף לדעת קודמיי. ברגע שנפסיק עם הפוליטיקלי קורקט אפשר יהיה להודות בעובדה שלרוב (ואין להכליל חו"ח!) תרבות חובשי הכיפות - נוסעי המאזגה- מתפרעים בכבישים - מחזיקי סכינים ואולרים קשורים גם לאהבת המזרחית/ים תיכונית מהסוג של אייל גולן, דודו אהרון ושלל פייטנים מובילים.

נשמע מרגיז? נשמע מקומם? נשמע כמו האמת.

פשוט מחזק.

איך הגענו למצב שאי אפשר להוציא מילה אחת לא במקום על אייל וחבריו כי זאת גזענות אבל אביב גפן הוא "אשכנזי שמאלני מסריח"?

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תתבייש לך, מה זה הגזענות הזו? :lol:

האמת שזה לא רע להחליט שערסים זה גזע ולא תרבות. ככה אתה יכול להרגיש מנותק טוטאלית מהם.

• תוכן חדש...