Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בראשות הרב מצגר,בחור ירא שמיים,אחד ששיך לאגודה הזו,לא ? :cry:

ד"א,ביום ראשון,תשודר כתבה על התעללות מינית של רבנים בבחורי ישיבות-העיקר אנחנו נטפלים לסלבס ( ולא משנה מה שמותיהם :oops:

אם הוא באמת עשה את זה, הדגים שלי באקווריום יותר יראי שמיים ממנו.

ידוענים ורבנים זה אותו דבר, כל אחד בציבור שלו.

כל מי שחושב שאייל גולן יורשע , לא חי במדינת ישראל.

אנשים מפורסמים לא פחות ממנו יצאו זכאים על האשמות גרועות בהרבה.

חוץ מזה - אם R.KELLY שכב עם בת 14 והשתין עליה , תיעד את זה -ויצא זכאי , אז מי זה אייל גולן?

בטח ישלם לאבא שלו שיקח על עצמו את הכל, ישכור לו עורך דין חזק, ישב שנה-שנתיים בכלא וישתחרר עשיר. הכל נשאר במשפחה :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 289
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם הוא באמת עשה את זה, הדגים שלי באקווריום יותר יראי שמיים ממנו.

ידוענים ורבנים זה אותו דבר, כל אחד בציבור שלו.

בטח ישלם לאבא שלו שיקח על עצמו את הכל, ישכור לו עורך דין חזק, ישב שנה-שנתיים בכלא וישתחרר עשיר. הכל נשאר במשפחה :lol:

הרב חשוד בגביית שוחד ובמקרה יוצא דופן

גבה כסף על אמירת קדיש.בנוסף בלי קשר לרב,מחר תיחשף פרשת התעללות מינית בבני ישיבות נערים צעירים.ואם מישהו אומר שזה חמור פחות מבעילת קטינה בהסכמה אין לי כבר מה לומר.נגמרו לי המילים. וכוד שכחנו מעורבות והתערבות תוך חיבור יוצא דופן בין ל"ו צדיקים לבין פוליטיקאים ואנשי דת בבחירות בנתיבות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

קשקשת ברשת! כמו שכבר ציינתי בהודעות קודמות, אנשים הרשיעו את אייל גולן למרות שלא הוגש נגדו אפילו כתב אישום, עכשיו במשטרה מתלבטים מה תהיה הסיבה לסגירה של התיק. התיק הזה מלכתחילה לא החזיק מים, אבל כולם כמו קפצונים ישר קטלו אותו ועשו לו רצח אופי. תחשבו שיהיו חשדות נגדכם, רק חשדות (!) וישר יגזרו את דינכם!

פורסם

תירגע, זה שאי אפשר להרשיע אותו (ויהיה די קשה אפילו להגיש כתב אישום) לא אומר שמה שהוא עשה פחות מגעיל או בלתי-מוסרי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הבעיה היום אצל הרבה אנשים היא שמבחינתם כל מה שעובר את מבחן החוק גם מוסרי.

פורסם

וההיפך. כך המעשים של גולן כשרים כי אין נגדו קייס (ובאמת לא נראה לי שיש), ועבירות מהירות הופכות לאם כל חטאת.

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חלק מזה הוא מה שהתקשורת מפמפמת לאזרחים במח. מצד אחד אין בעיה עם זה שבנות 14 יתנהגו בצורה זנותית וישתרללו עם "גיבורי התרבות" שלהן עד שקורה משהו(הרי מאיפה מגיעים להן הרעיונות האלה? מההורים?), מצד שני, אם יש לך שיפורים ברכב יציגו אותך כעבריין עם פוטנציאל לרצח, כשבפועל לשכנה שלך שרגילה לשלוח הודעות בטלפון כל הדרך לעבודה יש יותר פוטנציאל להרוג מישהו.

פורסם
תירגע, זה שאי אפשר להרשיע אותו (ויהיה די קשה אפילו להגיש כתב אישום) לא אומר שמה שהוא עשה פחות מגעיל או בלתי-מוסרי.

אפשר לדעת מה הוא בדיוק עשה? כל החשדות הראשונות נגדו היו כ"כ מופרכים שלא שווה אפילו להתייחס אליהן, כיום החשד היחידי נגדו הוא על קיום יחסי מין עם קטינה אחת בלבד, אני לא יודע אם הוא ידע את הגיל שלה או לא, אבל אפילו אם החשד הזה יתברר כעובדה מוגמרת - אתה בכנות יכול להגיד לי שעל עבירה כזאת צריך לקבור את הבנאדם מתחת לאדמה?

הפרשה של קצב מתגמדת לעומת הפרשה של הזמר המפורסם מבחינה תקשורתית, הכל יצא מפרופורציה.

ד"א, אני גם חושב שאייל גולן היה מודע לגיל של הקטינות, אבל אני לא יכול לקבוע עובדה על בסיס של כלום ושום דבר כמו שרבים אחרים עושים.

פורסם

למה זה מפתיע מישהו שבנות בנות 14-16 פותחות רגליים על ימין ועל שמאל?

מפסיק לצאת בערב לקניונים או מרכזים מסחריים כדי להבין שהצורת לבוש של אותם הבנות ה"תמימות" לא ממש תמימה.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

Acejin:

בתשובה לשאתלך שלך:

אפשר לדעת מה הוא בדיוק עשה?

אתה ענית גם כן בעצמך:

אני גם חושב שאייל גולן היה מודע לגיל של הקטינות

לכן אני חושב שהוא עשה מעשה מגעיל וזה שהוא לא יורשע לא משנה דבר וחצי דבר.

תקשיב לעצמך - ההערצה שלך מעוורת. אתה סותר את עצמך מדי כל משפט שני.

ZC6 | JB43 | 932

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני מופתע, לא, מזועזע שזה הכיוון שאליו בוחר ללכת הזמר המפורסם

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תוכן חדש...