Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חתיכת גזען האייל ביטון הזה. לא כלפי האשכנזים. כלפי המזרחים.

לא מספיק שהוא שינה את השם שלו לאייל גולן כדי להידמות יותר אשכנזי, הוא גם מצהיר בקול גדול שאחיו המזרחים נחותים מקרוביהם יוצאי פולניה. הרי צריך להיות נבער ועלוב בשביל להגן על חתיכת אפס כמוהו. מה, רק האשכנזים חכמים מספיק בשביל להבין את זה? לא יפה :-P

וגם, אהבתי את הציטוט הזה:

גולן: "אני לא מכיר המון גברים שבחורה מבצעת בהם מין אוראלי והם בדיוק מבקשים ממנה תעודת זהות"

יודע מה, צודק. אבל גבר נורמטיבי לא נותן לבחורה שהוא פגש לפני חמש דקות ושנראית בגיל של הבת שלו לבצע בו מין אוראלי לפני שהוא לפחות מברר שההורים שלה לא מצפים שהיא תחזור הביתה לפני חצות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 289
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דבר אחד כבר אי אפשר להחזיר לאחור- לפני הפרשה הוא היה אל, אנשים היו סוגדים לו בצורה ממש משיחית.

הוא חשב שהוא יכול לעשות הכל ואף אחד לא יעז לצאת כנגד המלך של המוזיקה המזרחית- המלך של ישראל.

עכשיו הגיעה הכאפה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
דבר אחד כבר אי אפשר להחזיר לאחור- לפני הפרשה הוא היה אל, אנשים היו סוגדים לו בצורה ממש משיחית.

הוא חשב שהוא יכול לעשות הכל ואף אחד לא יעז לצאת כנגד המלך של המוזיקה המזרחית- המלך של ישראל.

עכשיו הגיעה הכאפה.

ועדיין יש אנשים שסוגדים לו כמו עיוורים.

זה שיש לו קול זה סבבה, אבל השירים שלו? לא וואו. הוא גם ממוסחר מדי.

שלמה ארצי הרבה יותר צנוע (בלי קשר לזה שאני מתחבר לשירים שלו הרבה יותר, ונהנה מאוד מההופעות שלו)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

רק בגלל מזרחיים בעלי רגשי נחיתות, עדיין קיימים היום אשכנזים שהם חושבים שהם האליטה.

יש לנו כל כך הרבה אויבים ועדיין אנחנו לא משכילים להבין זאת ולהישאר מאוחדים.

אני בהחלט לא מתכוון לקרוא את הכתבה הנ"ל בידיעות אחרונות או לרכוש את העיתון השבוע. דברים כאלו מרחיקים אותי יותר מהר משור זועם שירוץ לעברי.

פורסם

זה הדבר הכי גרוע שיש, כי יש כבר כל כך הרבה נישואי תערובת.

למה עדיין שואלים אותי מה העדה שלי, אם סבא וסבתא שלי (מצד אמא) באו לפה בגיל שלי בערך, ואבא שלי בארץ כבר עשרות שנים. מה זה משנה מה העדה שלי?!

זה עושה ליותר טוב או פחות טוב?

במקום להתאחד סביב העובדה שכולנו ישראלים/יהודים (שכל אחד יבחר את ההגדרה המתאימה לו יותר), אנשים עדיין דוחפים את השד העדתי לכל מקום.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
כי יש כבר כל כך הרבה נישואי תערובת.

מסכים עם מה שכתבת, רק לא בטוח שהייתי משתמש בביטוי הזה של "נישואי תערובת".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה רק משביח את הגנים, כמו אצל כלבים. תמיד אצל הגזעיים יש יותר מחלות והמעורבים עמידים יותר :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ועדיין יש אנשים שסוגדים לו כמו עיוורים.

זה שיש לו קול זה סבבה, אבל השירים שלו? לא וואו. הוא גם ממוסחר מדי.

שלמה ארצי הרבה יותר צנוע (בלי קשר לזה שאני מתחבר לשירים שלו הרבה יותר, ונהנה מאוד מההופעות שלו)

זה נכון, אבל האימפקט שלו קטן הרבה יותר אחרי הפרשה.

זה שהוא יוצא כנגד אשכנזים אומר שממש אין לו תקווה, המוצא האחרון של כל מי שנופל זה לצעוק "אכלו לי, שתו לי!"

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
מסכים עם מה שכתבת, רק לא בטוח שהייתי משתמש בביטוי הזה של "נישואי תערובת".

אוקיי, אז קרא לזה איך שאתה רוצה.

אני מה שנקרא "אשכנזי", והדבר האחרון שיעניין אותי בבחורה שתצא איתי זה העדה שלה. לא אכפת לי אם היא אתיופית, רוסיה, גרוזינית, מזרחית או אמריקאית, זה באמת לא משנה. מה שחשוב זה שהבנאדם יהיה בנאדם טוב.

פורסם

אין גזענות בארץ אני בדקתי את זה.

חוץ מאתיופים, הם דיי נדפקו וזה גם דיי אופנתי להסכים על זה בימינו.

עוד עשרים שלושים שנה נגיד גם להם שהם בכיינים ובעלי רגשי נחיתות ונסגור פינה.

איך אמר המשורר:

״רק בגלל שאתה פראנואיד זה לא אומר שאף אחד לא רודף אחריך״

GOT סחוג?

פורסם (נערך)
חתיכת גזען האייל ביטון הזה. לא כלפי האשכנזים. כלפי המזרחים.

לא מספיק שהוא שינה את השם שלו לאייל גולן כדי להידמות יותר אשכנזי, הוא גם מצהיר בקול גדול שאחיו המזרחים נחותים מקרוביהם יוצאי פולניה. הרי צריך להיות נבער ועלוב בשביל להגן על חתיכת אפס כמוהו. מה, רק האשכנזים חכמים מספיק בשביל להבין את זה? לא יפה :-P

רק תיקון קטן, הוא שינה מביטון לגולן (גולן זה שם תימני, ע"ע ציון גולן) כי בדרך כלל העדה התימנית היתה מזוהה בתור העדה עם הכי הרבה כשרונות בתחום המוזיקה המזרחית.

ביניהם אפשר למנות את דודו אהרון, מרגול, חיים משה...

הוא כזה מטומטם ובכיין, אני בתור בן לשני הורים מרוקאים (שגם השם משפחה מעיד שאני מרוקאי) בחיים לא התבכיינתי על משהו שקורה לי שזה בגלל העדתיות, כמובן שיש לי חברים כמעט מכל קשת העדות ובחיים אף אחד מהם לא הראה רגשי נחיתות.

זה הדבר הכי גרוע שיש, כי יש כבר כל כך הרבה נישואי תערובת.

למה עדיין שואלים אותי מה העדה שלי, אם סבא וסבתא שלי (מצד אמא) באו לפה בגיל שלי בערך, ואבא שלי בארץ כבר עשרות שנים. מה זה משנה מה העדה שלי?!

זה עושה ליותר טוב או פחות טוב?

במקום להתאחד סביב העובדה שכולנו ישראלים/יהודים (שכל אחד יבחר את ההגדרה המתאימה לו יותר), אנשים עדיין דוחפים את השד העדתי לכל מקום.

עניין העדות כבר מתחיל להטשטש.

ההורים שלי מדברים בעברית, בעוד שהם היו ילדים אז בבית היו מדברים מרוקאית.

כבר היום פחות מסתכלים על עדות (חבר שלי חצי תימני-חצי כורדי הולך להתחתן עם חצי מרוקאית-חצי טריפולטאית - אז כבר לא נראה לי שידברו עם הילדים שלהם על עדות).

מי שמדבר עדין בשפה שלהם הם בעיקר היום עולי ברית המועצות, אבל כבר היום אפשר לראות שהדור השני שלהם מדבר עם הילדים שלו עברית.

עריכה אחרונה על ידי itsik170
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

יש לי רושם (ולא מידע סטטיסטי) שעולי ברית המועצות ובנותיה עדיין נוטים להתחתן בתוך עדותיהם, מעורבים פחות מהותיקים יותר. בין המבוגרים יותר ביניהם רבים מאד אינם דוברים מילה בעברית למרות שהם נמצאים בארץ קרוב ל-25 שנה, ויש לי רושם שחלקם פשוט נעלב כאשר ם פונים אלי ברוסית ומגלים שאיני דובר את השפה (אני די בהיר, בהתאם למוצא הצפון מערב אירופי של הורי, אבל נתקלתי בתופעה דומה גם עם קולגות שצפיפות הפיגמנט שלהם מסגירה באופן מובהק את מוצאם הים תיכוני).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...