Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בוא נדייק, אלו לא דברים שנטענו ע"י גורם זה או אחר אפילו, אלו דברים שנכתבו, ואין לנו מושג אם זה בכלל נכון.

מודה - אכן אתה צודק וזה לא הוכח.

הכוונה שלי היתה לסביבה כפי שהיה במקרה של אותו סופר - דן בן אמוץ, ושהזכיר לי את המקרה כאן.

קובי

:-)

• תגובות 289
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קצת אופ טופיק,

מישהו יודע למה אייל גולן נעדר מהתכנית ״הכוכב הבא״ בה הוא משמש כשופט?

הוא חולה או משהו?

רגע.....יכול להיות שהוא זה ה״זמר המפורסם״?....

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
קצת אופ טופיק,

מישהו יודע למה אייל גולן נעדר מהתכנית ״הכוכב הבא״ בה הוא משמש כשופט?

הוא חולה או משהו?

רגע.....יכול להיות שהוא זה ה״זמר המפורסם״?....

:lol:

אז זהו שהוא ממש לא נעדר, אלא הופיע שם בלי שום בושה ...

ואני לא מבין כיצד הם השיגו 36% רייטינג

אני איך שראיתי את הפרצוף המרוצה שלו על המסך, מיד עברתי לערוץ 10

ששידר ד"א מכתב מבחורה שטענה שכבר לפני 15 שנה שהייתה בת 14 שכבה עם אותו זמר ,

והם טוענים שיש להם סימוכין נוספים שהדבר אמיתי

אז כנראה יש משהו בגו,

ואם הוא הולך עם בנות 14

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

זה נשמע כמו חרטא, לפני 15 שנה הוא היה סתם זמר ולא היה כזה מפורסם, ואם היא שכבה איתו זה בטוח לא כי הוא היה מפורסם.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

צודק, סתם "צליל מיתר " ו"הסתכלי אלי" מכרו מאות אלפי עותקים וגם אז אני זוכר בהופעות שלו בסיס מעריצים סולידי

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
זה נשמע כמו חרטא, לפני 15 שנה הוא היה סתם זמר ולא היה כזה מפורסם, ואם היא שכבה איתו זה בטוח לא כי הוא היה מפורסם.

קיץ 1998: הופעה בקניון של הזמר עוד כשהיה לו שיער,

בעוד הבוס, שאר העובדים ואני מנסים למנוע את החרבת

חנות התקליטים הסמוכה לבמה עקב התקהלות בהמית אופיינית מכל קשתות הגילים,

עם יתרון קל למין הנשי. נאלצנו לסגור את החנות באותו יום, פחות נזק.

לא סתם מפורסם, זהז היה בדיוק בשיא הפריצה עם הגב של קליסקי (אתניקס) כמפיק.

היסטריה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בספטמבר 97' עברתי מרעננה לנתניה, על רקע השוק התרבותי אני זוכר היטב איך זה נראה ונשמע באותה תקופה. ההתפרסמות והכניסה שלו לתודעה הציבורית היו מטאוריות, ניכר היה שיש לו גיבוי מקצועי חזק והוא כיוון ללב הקונצנזוס והטעם הלאומי, אל הוואקום שנוצר עם דעיכתם של אתניקס ואמנים דומים שהיו פופולריים בתחילת העשור. 98' היה שיא ההצלחה שלו כשהוא עוד היה בחור צעיר וכריזמטי, שר שירים אשכנזיים למדי עם סלסולים במקומות הנכונים ודיבר בח' וע' גרונית כדי להישמע אותנטי. השירים אז היו יותר קצביים וקלים לעיכול, הדכאון והמזרחיזם הכבד הגיעו בהמשך. חלק מהשירים שלו הוקלטו ביחד עם אתניקס וכך היו גם ההופעות. מעטים האנשים שלא ידעו מי זה אייל גולן, בניגוד להיום שהוא אמנם מפורסם אבל בנישה ספציפית למדי.

דווקא לפני 15 שנה לא הייתי מתפלא לשמוע סיפור כזה, הוא הציג משהו צעיר ומגניב וקל היה להימשך לזה. היום זה נראה די פאתטי לכל הצדדים המעורבים.

פורסם

עכשיו פורסם בחדשות שהוא הופיעה בבת מצווה. מעניין אם מדורי הרכילות יתפסו אותו עם בת הזוג החדשה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

מעניין כמה זמן יקח עד שתפרוץ תאוריית הקונספירציה על "פרקליטות/תקשורת השמאלנית שתפרה לו תיק כי הוא מזרחי".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

דרך אגב, הותר לפירסום, זה אייל גולן, מי היה מאמין! :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בגלל שאמרו שמעורבים בזה כמה זמרים חשבתי שמדובר באבי ביטר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...