Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ללא ספק - לא חסרות נשים מטומטמות, אבל גם שם יש אופציות:

1. הוא באמת לא ידע שהיא בת 15 - משם האשמה היחידה שלו היא הסמים.

2. הוא לא שאל כי:

א. לא אכפת לו - אז הוא פשוט חרא של בנאדם ואני לא חושבת שיש על זה עונש קבוע בחוק (ע"ע סעיף 1)

ב. פחד לדעת מה התשובה - מה שאומר שהוא חשד שהיא קטינה ולכן האשמה בו.

3. ידע מה גיל הקטינה - אשם בכל רמ"ח איבריו ואני מקווה שיהיה לו כיף בכלא.

• תגובות 289
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נקודה אחרת שמעניין לגעת בה- צו איסור הפרסום של פרטי אייל גולן, אממממ....סליחה, פרטי ה״זמר החשוד״.

בלוגר חשף את זה מיד עם פיצוץ הפרשה, ערוץ1 המשיכו להצדיק את תשלום האגרה בכך שסיפקו לנו סקופ וחשפו את שמו עבור מי שלא שמע מהבלוגר, מאקו לא רצו להשאר מאחור וטעו בעצמם, ערוץ 2 לא נותר חייב וגלית גוטמן עשתה את העבודה שם, וגם אייל גולן עצמו, שיט, עוד פעם אני נופל בזה- ״הזמר המפורסם״ בעצמו חשף את זהותו בהופעה במקביל להתפוצצות הפרשה.

לי זה מעלה כמה שאלות:

1.למה מטילים צו איסור פרסום שלא מתכוונים לאכוף בכל מקרה?

2. גם אם לא היתה תכנית לאכוף את צו איסור הפרסום, למה לא נוקטים צעדים נגד הערוצים ה״טועים״?

3.בהנחה ולאייל גולן (ראבק איתי!!!), סליחה, בהנחה ולזמר המפורסם נמאס מסטייקים, גם ממרח שוקולד לא עושה לו את זה- יש מצב לספק לו ולאורחיו חבילות סימילק?

4.האם יש צורך לשקול לשנות שם התכנית״אייל גולן קורא לך״ למשהו בסגנון ״זמר מפורסם קורע לך את קרום הבתולין״?

5.האם יתכן שאותם אנשי וידאו שעורכים כל סרטון של אותו אייל גולן, כלומר זמר מפורסם, מרגישים שהכתבים דופקים אותם? הם מטשטשים את פני האייל גולן, aka זמר מפורסם, והכתבים שורפים אותם ברגע.

זהו, פרקתי...

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא נראה לי שבאמת ניתן לאכוף צו איסור פרסום בכזה מצב. מה יעשו, יבקשו מצוקרברג שיוריד את פייסבוק?

2. הוא לא שאל כי:

א. לא אכפת לו - אז הוא פשוט חרא של בנאדם ואני לא חושבת שיש על זה עונש קבוע בחוק (ע"ע סעיף 1)

לדעתי, (עם כמה שאני לא סובל את האיש ואת מה שהוא מייצג) הוא לא מספיק אידיוט לעשות סקס עם קטינה בידיעה כשבפועל הוא דמות ציבורית ידועה מאד במחוזותינו עם קריירה משגשגת ביותר, לכן אני מהמר על סעיף 1. רק אידיוט גמור יסכן בצורה כזו את הקריירה שלו, גם אם זו קריירה שחוץ מלהכניס לו מיליונים לא תרמה כלום לאנושות חוץ מנוער עילג ופריצות מינית.

יכול להיות שהוא אפילו שאל והיא שיקרה, אבל לך תוכיח...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

2. הוא לא שאל כי:

את צודקת בהחלט.

איזה כייף לי :)

פורסם
לא קשור לנושא השרשור.

Eowyn, השתנת מעט הייתי אומר. גם הסמלון וגם הטון.

הכל בסדר :)

אנשים משתנים לאורך השנים - ופעם גם אני הייתי ילדה מטומטמת (לא עד כדי כך, אבל מטומטמת במידה).

הסמלון הוסף היום כדי שיפסיקו לחשוב שאני גבר :)

לא נראה לי שבאמת ניתן לאכוף צו איסור פרסום בכזה מצב. מה יעשו, יבקשו מצוקרברג שיוריד את פייסבוק?

לדעתי, (עם כמה שאני לא סובל את האיש ואת מה שהוא מייצג) הוא לא מספיק אידיוט לעשות סקס עם קטינה בידיעה כשבפועל הוא דמות ציבורית ידועה מאד במחוזותינו עם קריירה משגשגת ביותר, לכן אני מהמר על סעיף 1. רק אידיוט גמור יסכן בצורה כזו את הקריירה שלו, גם אם זו קריירה שחוץ מלהכניס לו מיליונים לא תרמה כלום לאנושות חוץ מנוער עילג ופריצות מינית.

יכול להיות שהוא אפילו שאל והיא שיקרה, אבל לך תוכיח...

לדעתי - אף אחד מאיתנו לא יכול לדעת מה קרה שם - ידע או לא ידע. זה למה יש אופציות - ושהמשטרה תעשה את העבודה שלה ותגלה מי מה ומו. אם יתברר שהוא שאל והיא שיקרה - אז הוא לא אשם בכלום (חוץ מהקטע עם הסמים אבל זה עניין אחר לחלוטין).

בפועל - לא חסרים אנשים שאצלם כשהזין עומד השכל בתחת, אז אולי הוא אידיוט - אולי הוא לא. אני לא שופטת בעניינו אלא רק מציגה את האופציות ואת ההנחות שלי.

אגב - לדעתי רק אידיוט גמור יקעקע עיניים על הראש (ועוד כאלו מכוערות... ג'יזס על מה הוא חשב לעצמו), אז מה - זה אומר שהוא באמת ובתמים מטומטם?

אולי ;)

פורסם
חארטה ברטה, עוד כתבה צהובה ועשיית פיל מזבוב של התקשורת.

היום בנות 15 נראות כמו בנות 20+, ולא תמיד ניתן לדעת גיל אמיתי.

הזמר - שיעשה מה שהוא רוצה, את מי זה מעניין ? הוא לא אנס אותה, הכל היה בהסכמה. היא נהנתה, הוא נהנה, מה רע ?

איציק

שוב, ה"קטינות" של היום רחוקות מלהראות קטינות, הן יותר בכיוון של 20-25 מבחינת מראה.

בעניין הגועל - הכל עניין של פרופורציות. בין בני זוג יש לעיתים הבדלים של 10-15 שנה ולעיתים גם יותר, זה פחות דוחה ? ממש לא (לדעתי) אבל במקרה הזה - בגלל שמדובר באנשים ידועים בציבור - אז התקשורת חוגגת על זה (מהומה על לא מאומה).

...ואם נשים לרגע את עניין הדוחה או לא דוחה - היא רצתה והסכימה לזה, הוא\הם גם רצו, אז איפה הבעיה ?

הרי חוץ מהמקרה הנ"ל, אורגיות וזיונים בין "ילדות" בנות 15-17 לבין "מבוגרים" בני 35-40 הם דברים שקיימים וימשיכו להיות קיימים גם בעתיד - ואני הרבה יותר מבטוח ששני הצדדים נהנים מזה: הצעירות מחפשות את המבוגרים והניסיון שלהם, והמבוגרים מחפשים את הצעירות בשביל להחזיר עטרה ליושנה. תתפלא לשמוע אבל יש צעירות שהדבר היחיד שמדליק אותן הוא מבוגר שחושק בהן ולא "ילד" בן גילן - וגם יש מקרים להפך (יש לא מעט צעירים שחושקים במילפיות - זה בדיוק אותו הדבר).

מכל ההתחסדות הזו של הצהובונים לא נשאר ולו זרזיף של תוכן נורמלי לקרוא או לדעת עליו. מי ישמע מה קרה...

איציק

איציק, אז מה שאתה בעצם אומר זה שאם שני גברים בסוף שנות ה 40 יזיינו את הבת שלך (לשם העברת המסר, בא נהייה וולגרים, אחד בפה ואחד יפתח לה תתחת), אז אתה סבבה לחלוטין עם זה?

תגיד לאשתך "היא בת 15, בוגרת, וזאת ההחלטה שלה, אני בכלל מתנגד שהמשטרה תדבר איתם "

נכון?

בקיצור, קשקוש!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

איציק - כשאני הייתי בת 15, יכלתי להכנס לכל פאב ברחבי תל אביב (נראיתי בת 19-20).

מצד שני כשהגברים שהתחילו איתי שאלו בת כמה אני אמרתי להם מה הגיל שלי \ ציינתי בפניהם שהם מבוגרים מדי בשבילי. אף אחד מהם לא התווכח איתי אחרי ששמע מה הגיל, וככה זה אמור להיות.

מה רע? יש לנו חוק במדינה הזו. יש חוק שאומר שלגבר בן 40 אסור לזיין ילדה בת 15. זה מה רע.

יש לנו הרבה חוקים טיפשיים והרבה חוקים שדורשים תיקון - אבל לא החוק הזה.

פורסם
איציק - כשאני הייתי בת 15, יכלתי להכנס לכל פאב ברחבי תל אביב (נראיתי בת 19-20).

מצד שני כשהגברים שהתחילו איתי שאלו בת כמה אני אמרתי להם מה הגיל שלי \ ציינתי בפניהם שהם מבוגרים מדי בשבילי. אף אחד מהם לא התווכח איתי אחרי ששמע מה הגיל, וככה זה אמור להיות.

מה רע? יש לנו חוק במדינה הזו. יש חוק שאומר שלגבר בן 40 אסור לזיין ילדה בת 15. זה מה רע.

יש לנו הרבה חוקים טיפשיים והרבה חוקים שדורשים תיקון - אבל לא החוק הזה.

ואם היא זרמה עם השקר ולא אמרה שהיא בת 15, אלא שיחקה אותה בת 20 לאורך כל הדרך?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בגירה,

ואם אלה שני בחורים צעירים בני 16 ו-18 שהחליטו להביא עליה בדאבל, אתה פחות תתעצבן כי הם צעירים שובבים ולא מבוגרים חרמנים?...

לא מדובר פה על מה יעצבן יותר או פחות, כאבא לילדה בת 15 פחות תעניין אותי משטרה ויותר יעניין אותי להכיר להם איזה מחבט בייסבול ללא תלות בגיל שלהם.

מדברים פה על משהו אחר, על הטררם התיקשורתי על משהו שקורה לא מעט פעמים, אני בספק מי מאיתנו הגברים" לא חווה על עצמו סיטואציה כזאת בשלב כלשהו.

lets face it, בחורות בגיל הזה מאוד אוהבות להשוויץ בכך שהן בקשר (חברי\ידידותי\יזיזותי) עם מישהו גדול מהן, בין אם הוא חייל בן 19, סטודנט בן 25 או גבר בן 35 שמזיין אותן מהצד, עבורן זה משהו להשוויץ בו מול החברות.

ופה שוב נכנס האלמנט, קח בחורה צעירה מאופרת ולבושה לבילוי במועדון- אתה לעולם לא תדע שהיא בת 15.

עריכה-

Eowyn, אם היית בת 15, למה היה חשוב לך להתאפר ולהראות כמו בת 20?

(אולי לך זה לא היה חשוב, אבל את מבינה היטב למה אני חותר).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני רחוק מלהיות אבא לילדה בת 15, אבל לדעתי אם שני גברים (לא משנה מה גילם) ישכבו עם אחת כזו בהסכמה מלאה שלה, חלק גדול מהאשמה הוא גם על האבא (והאימא). אחרי הכל, מי אמור להכניס לה לראש שלא עושים דברים כאלה? תוכניות הריאליטי בטלויזיה?

לדעתי - אף אחד מאיתנו לא יכול לדעת מה קרה שם - ידע או לא ידע. זה למה יש אופציות - ושהמשטרה תעשה את העבודה שלה ותגלה מי מה ומו. אם יתברר שהוא שאל והיא שיקרה - אז הוא לא אשם בכלום (חוץ מהקטע עם הסמים אבל זה עניין אחר לחלוטין).

האמת שזה גם לא הכי מעניין מה ספציפית קרה שם, לפחות מבחינתי. אני יהיה האחרון שיבכה כשיכניסו אותו ל25 שנה לכלא.

מה שמעניין אותי יותר זה העיקרון - למה ילדה בת 15 חסרת חינוך שנראית בת 20 ורוצה לשכב עם בן 40 לא אשמה בכלום.

ברור לי שלא בטוח בכלל שזה מה שקרה פה.

בפועל - לא חסרים אנשים שאצלם כשהזין עומד השכל בתחת, אז אולי הוא אידיוט - אולי הוא לא. אני לא שופטת בעניינו אלא רק מציגה את האופציות ואת ההנחות שלי.

זה מה שכולנו עושים.

אגב - לדעתי רק אידיוט גמור יקעקע עיניים על הראש (ועוד כאלו מכוערות... ג'יזס על מה הוא חשב לעצמו), אז מה - זה אומר שהוא באמת ובתמים מטומטם?

אולי ;)

אין לי מושג על איזה קעקוע את מדברת ואין צורך לצרף קישור. :-)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אנשים משתנים לאורך השנים - ופעם גם אני הייתי ילדה מטומטמת (לא עד כדי כך, אבל מטומטמת במידה).

הסמלון הוסף היום כדי שיפסיקו לחשוב שאני גבר :)

אולי ;)

לגבי העיניים המקועקעות, הוא עשה או השתלת שיער או קעקוע של זקיקי שיער, כדי שלא יראו את התפר בין השיער המושתל/מקועקע לבין השיער האמיתי שלו הוא עשה בדיוק שם קעקוע.

אגב, אני היחידי שזה מדליק אותו לראות בחורה כותבת בקארספורום "זיונים" ו"זין"?

פורסם

סתם שאלה, מי בכלל אמר שהוא שכב איתן? בגלל שהבנות ציינו כך? זה מה שהן סיפרו בחקירה?

אל תסיטו מסקנות סתם, חכו לתוצאות החקירה.

לפי דעתי האישית אין שום סיכוי בעולם שהוא שכב איתן, מי שלא מסכים איתי מוזמן לחכות לסוף החקירה ולראות את התוצאות.

אם הוא כן שכב איתם - שיכנס לכלא. (אבל שוב, אין סיכוי).

פורסם
ואם היא זרמה עם השקר ולא אמרה שהיא בת 15, אלא שיחקה אותה בת 20 לאורך כל הדרך?

אזי הוא לא אשם בכלום כי הוליכו אותו שולל (אתה קורא את מה שאני כותבת בכלל או שאתה משלים פערים משלך?)

בגירה,

ואם אלה שני בחורים צעירים בני 16 ו-18 שהחליטו להביא עליה בדאבל, אתה פחות תתעצבן כי הם צעירים שובבים ולא מבוגרים חרמנים?...

לא מדובר פה על מה יעצבן יותר או פחות, כאבא לילדה בת 15 פחות תעניין אותי משטרה ויותר יעניין אותי להכיר להם איזה מחבט בייסבול ללא תלות בגיל שלהם.

מדברים פה על משהו אחר, על הטררם התיקשורתי על משהו שקורה לא מעט פעמים, אני בספק מי מאיתנו הגברים" לא חווה על עצמו סיטואציה כזאת בשלב כלשהו.

lets face it, בחורות בגיל הזה מאוד אוהבות להשוויץ בכך שהן בקשר (חברי\ידידותי\יזיזותי) עם מישהו גדול מהן, בין אם הוא חייל בן 19, סטודנט בן 25 או גבר בן 35 שמזיין אותן מהצד, עבורן זה משהו להשוויץ בו מול החברות.

ופה שוב נכנס האלמנט, קח בחורה צעירה מאופרת ולבושה לבילוי במועדון- אתה לעולם לא תדע שהיא בת 15.

עריכה-

Eowyn, אם היית בת 15, למה היה חשוב לך להתאפר ולהראות כמו בת 20?

(אולי לך זה לא היה חשוב, אבל את מבינה היטב למה אני חותר).

מעולם לא היה לי בייבי-פייס (תמיד נראיתי מבוגרת לגילי) והייתה לי "בעית" התפתחות קלה - הייתי 1.72מ' בגיל 12. לא היה לי צורך להיראות כמו בת 20 - פשוט נראיתי ככה.

אין לי מושג על איזה קעקוע את מדברת ואין צורך לצרף קישור. :-)

זה בסדר - אני בכ"ז בעבודה - פדיחה אם מישהו ייכנס לי למשרד ויראה שאני מחפשת את זה... :-D

פורסם

אגב, אני היחידי שזה מדליק אותו לראות בחורה כותבת בקארספורום "זיונים" ו"זין"?

תסתובב עם בחורות משוחררות מינית ולא תצטרך את הפורום בשביל להדלק מזה.

:wink:

אופציה נוספת- תתחבר לזמר המפורסם, הוא מכיר איזו משוחררת או 2....

• תוכן חדש...