Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא במקרה הזה, היא אמרה חד וחלק שהיא שמה לה את הזמר הזה למטרה.

אם הוא מטרה, כנראה שלא השפיעו עליה ולא תמרנו אותה אלא היא באה עם הכל מוכנה מהבית.

מכיוון שאנחנו לא יודעים את העובדות, בהנחה שמה שאתה כותב זה נכון, זה יכול לשמש לטיעונים להקלה בעונש. זה לא טיעון להעדר מעשה פלילי, כי בדיוק בשביל זה קיים החוק.

החוק אומר שבת 15 לא יכולה להסכים מרצונה לקיים יחסי מין, בנסיבות לעיל.

כלומר, היא יכולה, אבל זה משנה רק מבחינת הטיעון לעונש, כנסיבות מקלות.

דרך אגב, אם הנאשם ניצל מעמדו, זה עומד לרעתו.

בהתיחס לקישור שנתת, 3 שנים הפרש זה בסדר? תרשו לי לגחך, כי המציאות רחוקה מה-3 שנים האלה שנות אור.

זה החוק.

אתה רוצה לגחך - גחך.

אתה רוצה לשנות את החוק, שמגיל 14 יכולו נערות להסכים לקיים יחסי מין, פנה לחבר הכנסת החביב עליך וקדם הצעת חוק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 289
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כשיהיה לי אינטרס אני אנסה אולי לקדם משהו, בנתיים מצידי שגיל המינימום יהיה 20 זה לא מעניין אותי כי מזמן עברתי את הגילאים המדוברים ואת הרצון להיות איתם.

רק ציינתי שלדעתי החוק לא תואם למציאות של ימנו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
כשיהיה לי אינטרס אני אנסה אולי לקדם משהו, בנתיים מצידי שגיל המינימום יהיה 20 זה לא מעניין אותי כי מזמן עברתי את הגילאים המדוברים ואת הרצון להיות איתם.

רק ציינתי שלדעתי החוק לא תואם למציאות של ימנו.

ומהי המציאו של ימינו? שזה בסדר שילדה בת 15 תשכב עם בחור בן 40?

אגב - אני רק אשים את זה כאן

1454748_10152122506317176_895418131_n.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בטח שהוא יוציא את הדלת, הוא רוצה לראות ולהשתתף גם :)

במציאות של ימינו ילדים נחשפים לתכנים מיניים בגיל הרבה יותר מוקדם מלפני 10 שנים למשל, לא?

אולי, אם אנחנו רוצים לשמור על הילדים מחרמנים זקנים בני 40, כדאי לעשות שינוי בתרבות. כי לדעתי ילדה שרואה כל היום תכניות בטלוויזיה על בחורות שמשתרללות עם דמויות גבריות שטחיות תראה את זה כנורמלי לחלוטין.

מצד שני, בזמנים עוד יותר מוקדמים אנשים כבר התחתנו והביאו ילדים בגילאים האלה. אם זה טוב או לא - אין לי מושג.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה לא שאני מצדיק אותו, אבל צריך לקחת בחשבון שיכול להיות שהיא באמת נראתה בת 20 (אצלי ביסודי הייתה מישהי בת 12, שנראתה כמו בת 17 מינימום. i kid you not) ושהיא (לפי מה שהיא אמרה בחדשות אתמול) ניסתה להשיג אותו ולא היה אכפת לה איך.

אז האם הוא צריך להיענש? כן, כי החוק קובע שמתחת ל15 זה לא משנה בכלל.

האם צריך לשפוך את דמו? לא ממש.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

תבוא תדבר איתי כשהבת 15 הזו תהיה הילדה שלך, נראה אם תשנה את הטון.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נו באמת, חוץ מזה אין לך טיעון של ממש להעלות?

אולי כדאי לאמץ את קו המחשבה הזה בכל מערכת המשפט הישראלית: בכל פעם הנתבע יאולץ לבחור את העונש שלו, בהתאם ל"מה הוא היה עושה לו היה מדובר בילד שלו". :roll:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ומה בדיוק רע בזה?

למה אני צריך ששופט יתחשב במפורסתמות הנאשם או בזה שהוא עבר ילדות קשה?

מבחינתי, לפושעים מורשעים אין זכויות, בטח לא לכאלה שמכניסים בולבולים לילדות קטנות.

פורסם

שוב, לא אכפת לי מעצם היותו מפורסם.

כל מה שאמרתי זה שלא (לא עכשיו, כל עוד הפרטים לא ברורים בכ"א) צריך לשפוך את דמו, כי א - היא אמרה בחדשות (בראיון) שהיא ניסתה להשיג אותו ולא היה לה אכפת מכלום וב- אולי היא נראתה בת 20. יש מספיק משוגעים/משוגעות שימציאו סיפור כיסוי יותר טוב ממה שהמוסד מסוגל, כדי להתקרב למושא ההערצה שלהם.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בחברה האנושית, מעבר לחוקים קבועים וידועים שהממשלה/ מדינה/ראש השבט קובעים, יש גם חוקים בילתי כתובים שנקראים טאבו.

על מעבר של טאבו, החברה לרוב מכסחת את העבריין מבלי בכלל להתחשב בגורמים מקלים (ובצדק מוחלט).

כששני אפסים עלובים מזיינים ביחד ובו זמנית ילדות בנות 15 זה האם אמא של הטאבו ועל זה החברה תנקנק אותם.

דרך אגב, אתה כל הזמן מתיחס לעניין כאילו הייתה רק אחת בת 15 שהייתה "חמה עליו אש" כאשר בכל מה שאני קראתי מדובר על עדויות שנגבו מלא מעט נערות.

פורסם

סבבה - אם הם ידעו שהיא קטינה שיחתכו להם את הביצים עם מזמרה חלודה.

אבל אם הם לא ידעו, ואם היא הצליחה לבנות סיפור כיסוי מטורף, ואם ואם ואם - אתה לא חושב שעדיף שקודם יתבררו הפרטים, ורק אז נחתוך להם את הביצים?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בא ניכנס קצת לפסיכולוגיה בגרוש.

לכל אחד מאיתנו יש סטיה מינית כל שהיא, אצל אחד זו סטיה מופרעת, אצל אחר זה פטיש קל (בא נגיד לאסיאתיות).

אצל אחד זה תשוקה עזה לבנות 60+, אצל אחר זה לילדות (וגם שם המגוון ועומק הסטיה גדולים מאוד ואין דין מעשה סדום בבת 4 כדין בעילת קטינה בת 15).

עכשיו כש(נראה לי) שהסכמנו על זה, אף אחד לא ישכנע אותי שהביאו לו דוקא נערות בטעות או במקרה, יש לו בהופעות גם לא מעט אוהדות שרופות בנות 25, 35, 45 ו 55 שהיו מפרקות לו ת'צורה אם הוא רק היה מבקש.

הביאו לו את הנערות האלה כי זו הפנטזיה שלו, זה הפטיש שלו.

פורסם

נו ו? עזוב פנטזיה לא פנטזיה כן סוטה לא סוטה.

הסיפור לא ברור ב100%. אתה לא חושב שכדאי להמתין קצת עם המזמרה?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

למה, מישהוא זימר לו את האשכים?

ברמה הפורמלית, אפילו אסור להגיד במי מדובר ככה שהמערכת שומרת עליו.

בנוגע למה שקורה במדיה הדיגיטלית, היא מתנהגת אחרת לגמרי, לפעמים זה "טוב ליהודים" לפעמים זה "רע ליהודים" אבל זה מה יש, על המפלצת הזו בילתי ניתן להשתלט.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הביאו לו את הנערות האלה כי זו הפנטזיה שלו, זה הפטיש שלו.

רק ערסים מביאים :lol:

היא לא אמרה שהיא חיפשה אותו ורצתה את זה? זה לא בדיוק האפיפיור שמביאים לו ילדים קטנים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...