Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העונה התחילה.

לאיזה חתונות כן תלכו ולאיזה לא?

כלומר כמה קרובים אליכם צריכים להיות המתחתנים על מנת שכן תגיעו לחתונה?

איזה תירוצים מקוריים אפשר להביא במקרה ומחליטים לא ללכת?

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל שנה זה מתחיל, זה לא רק כסף זה גם בייביסיטר, זמן, עצבים.

החודש יש לי 2 חתונות, אחד של חבר קרוב השני פחות אבל שניהם היו אצלי בחתונה אז ברור שנלך.

הכי מעצבן שהחתונה היא באמצע שבוע באיזה חור שעה וחצי נסיעה ואז אתה נוהג 3 שעות אחרי יום של 10 שעות עבודה רק בשביל לנשנש קצת עד החופה, להגיד שלום ולחזור הביתה.

תירוצים?

התירוץ הכי חזק אצלי לאחרונה זה לא מצאנו בייביסיטר כי יש לנו תינוקת בת כמה חודשים, אבל גם מילואים, מחלה, נסיעה דחופה לחו"ל - הכל עובד אבל כל עוד זה מישהו רחוק כמובן.. למישהו קרוב גם אם אתה מסוגל לשקר לא תצליח יותר מדי.

פורסם

התירוץ הכי טוב שלי - לימודים....במיוחד שאני גר באילת.

הפסדתי כמה חתונות בקיץ, כי הם באו על תקופת מבחנים.

חשוב כמובן להתקשר ולהראות אכפתיות, בסוף הרי גם אתם תרצו להזמין חברים לחתונה שלכם.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בדיוק מהסיבות שתיארתם, כשאני "לא יכול" ללכת לחתונה/בר מצווה/ברית/ה - אני מתקשר, מברך את החתןכלה, ושולח שיק.

את הקנס שילמתי, אבל לא חייבים לסבול, שלא לציין את הנסיעה (הוצ' דלק) ובייביסיטר לכמה שעות. יוצא הכי זול, ולא מותיר משקעים.

מודיע כמה שיותר מוקדם על אי הגעתי על מנת שלא יספרו אותי בין המוזמנים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

החלום שלי הוא שיהיה לי מספיק כסף בשביל להתחתן ולא לקחת שקל מהאורחים שלי. מצד אחד שהם לא ירגישו עכשיו מועקה כלכלית. ומצד שני שאני לא אצטרך להזמין את השכן של הדודה של החבר מהבית ספר, בשביל שיממן לי את האירוע.

פורסם

סיטואציה:

אתם עובדים במקום עבודה עם אנשים יחסית צעירים (25-35), מספרם עומד בערך על 30 אנשים, אתם רואים אותם כל יום ועם רובם אתם גם מקיימים אינטרקציה מילולית יומיומית. מתוכם, רק בקיץ הקרוב, לפחות עשרה מהם יזמינו אתכם לאירועים (חתונה שלהם או ברית/ה לתינוק/ת).

מה אתם עושים?

נ.ב. - המטרה באי ההגעה לאירוע היא גם אי תשלום הקנס, כך שלתת שיק מתנה זה לא הפיתרון (למרות שכל הכבוד למי שעושה ויכול).

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

בעיקרון, אם יש שבוע עם שתי חתונות או יותר, יותר זול לטוס לחופשה באירופה וזה גם סוגר את הפינה של התירוץ :wink:

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

חתונה זה דבר אחד וברית/ה זה דבר אחר. לחתונה קשה יותר לא ללכת מאשר לברית.

במקום הקודם שעבדתי היינו מחלקה לא קטנה, והיו הרבה חתונות ואירועים. גם אני התחתנתי

בזמן שעבדתי שם, ואין מה לעשות, זה חלק מההווי המחלקתי. היינו מקפידים לעשות שמח,

ולעשות מזה משהו כמו מסיבה מחלקתית, וזה גם מאוד גיבש את החבר׳ה. כי פתאום עובדים זוטרים

רוקדים יחד עם בכירים יותר, קצת אלכוהול, וכולם משתחררים.

בריתות כמעט ואף אחד לא היה הולך, אולי במקרים נדירים. פעם הגיע מישהו חדש ואף אחד לא הלך,

והוא בהתחלה נעלב מזה, אבל הסבירו לו שלא מקובל אצלנו להגיע לבריתות, ושלכולם לא הלכו,

אז הוא נרגע.

פורסם

מצחיק לראות שאף אחד פה לא אוהב שמפילים עליו את הקנסות הללו, אבל כשהגלגל מתהפך, לא הייתם חושבים פעמיים ומפיצים את ההזמנות לאירועים שלכם בתפוצת נאט"ו.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
אגב כמה נהוג לתת בחתונה (לא של אנשים קרובים בכלל)?

פעם הייתי נותן 200, היום כבר המינימום זה 250.

ההוצאה הגדולה היא כאשר יש אירוע משפחתי, אז כל המשפחה שלי מגיעה נפשות ואז הצ'ק עובר את ה-1000 שקלים.

פעם שהיה אירוע לאחד החברים של ההורים שלי, אז הם היו הולכים ביחד, היום רק אבא שלי או אמא שלי הולכים (תלוי של מי החבר).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• אחראי פורום
פורסם
ומצד שני שאני לא אצטרך להזמין את השכן של הדודה של החבר מהבית ספר, בשביל שיממן לי את האירוע.

אלה בדיוק ״המוזמנים העוינים״, לא רק שלא יממנו, אתה תמיד תפסיד עליהם.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...