Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איציק,

אני סבור שלא נכון לסכם טור של אדם בזה שהוא כנראה ממורמר. מנקודת המבט שלי אני רואה שהטור הזה מדוייק. אנשים חיים הרבה מעבר ליכולתם רק בגלל תרבות השופוני.

ספציפית לגבי החתונות - 'בגדול' אני שמח שאתה מזמין את דודה עדנה ואת בעלה (שאין לך מושג איך קוראים לו) לחתונתך. האם היית מזמין אותם למסעדת יוקרה בה מנה ליחיד עולה 300 שקלים? אפילו לפלאפל בשדרה לא היית מזמין אותם כי אין לך מושג איך הם ניראים. אני כמובן לא תוקף אותך אישית, רק מנסה להראות שתרבות החתונות כאן מזמן לא עוסקת בשמחה אלא בלהראות שיש לנו יותר מלכם.

ברור שכל אחד יעשה לעצמו מה שטוב לו, וכל אחד ראשי להחליט מה שבא לו. זה בסדר. גם אני נפלתי לבור הזה, למרות שאישית לא רציתי את האירוע, אבל האישה, וההורים ... יאללה, זרמתי.

גם הספקים מצידם תרמו לכך, ואם יש אידיוט שמשלם - שישלם. לפני החתונה שלי (ינואר 2003) ביררתי כמה יעלו זרים לגן האירועים. דפקו לי מחיר כאילו אין מחר כולל השכרת האגרטלים. הלכתי לחנות אחרת, קניתי אגרטלים במחיר יותר זול מהשכירות, הלכתי למשתלה והזמנתי פרחים ל"יומולדת של החברה ושאני רוצה להפתיע אותה עם פרחים בכל הדירה". זה עלה בערך רבע על אותם הפרחים בדיוק. האגרטלים חולקו במתנה. אחד מהם עדיין אצלי. מאחורי פל הזבל במטבח. אנחנו שמים בו שקיות ניילות ריקות...:wink:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בסדר, יש הבדל בין מעגל מתופפים ב-5K, לבין הדברים ההזויים שמראים ביוטיוב שכוללים הכל חוץ מטיסה למאדים וסיבוב על הרובר. אולי הפתרון הוא להוריד את עלות החתונה מסכום הכתובה :D

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אולי הפתרון הוא להוריד את עלות החתונה מסכום הכתובה :D

קבל ביג לייק.

מותר לצטט אותך?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הכלה מצידה שיהיה בכתובה סכום במינוס, העיקר שיהיה את כל מה שהיא רוצה ;-)

וברצינות, חתונה זה אירוע גדול, שעלולים ליפול בו בהמון דברים. כמו שציינתי, אני למשל

חשבתי כמה פעמים לפני כל הזמנה שנכתבה, ואל תשכחו שלהורים זה עושה הרבה שמח וטוב,

וגם להם יש מוזמנים שחשובים להם, אז גם בהם צריך להתחשב, כמובן בגבולות מאוד ברורים.

אני ואשתי, היינו מאוד מחושבים, לא נתנו לאף אחד להתערב, ולו בדבר הכי קטן שיש.

נתנו להורים "הקצבה" של חברים ומשפחה רחוקה, ולגבי הספקים, עשינו עם כל אחד מו"מ מאוד

רציני, ולא נתנו לאף אחד להלחיץ אותנו. כך גם לגבי תוספות מפגרות שמנסים לדחוף לך, כמו הזמנות

מפוצצות, שחמש דקות אחרי שאנשים מקבלים אותן הם מעיפים לפח, או סכו"ם כזה ואגרטל כזה.

הלכנו על הכי סטנדרטי, ולכן היה לנו כסף להשקיע באוכל טוב, בבר עשיר ומגוון, ובדיג'יי איכותי,

ועובדה שזו חתונה שעד היום אנשים זוכרים, וחושבים שהיא עלתה מאות אלפי שקלים, למרות שבפועל

זה היה רחוק משם שנות אור.

פורסם
קבל ביג לייק.

מותר לצטט אותך?

לך על זה (רק תפנה מעריצות חתיכות אלי, כן? :D )

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כשמכניסים למשוואת הקנס (מלבד העצבים+זמן+כסף) את הסטטיסטיקה המטורפת שאחוז הגירושין בישראל עומד כיום על כ- 27%. כלומר, ניתן לומר שבין רבע לשליש מהזוגות שנישאים היום בישראל – יתגרשו. לא חארם?

אם זה לא חבר קרוב או בן משפחה קרוב - אני כבר לא הולך.

• חודשיים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...