Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג׳ו 208 gti - (מה אתם אומרים?)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה מה יהיה התמחור של הקליאו (הדור הישן עולה 20 אלף יותר) ומתי היא תגיע.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

עזוב מה מבקשים, השאלה מה המחיר הסופי בפועל.

בנוסף, לאיזה רכב אתה יותר מתחבר ומהם צרכיך?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

משום מה, הקליאו לא מושכת אותי כל כך.

לטעמי ה-208 ניראית טוב יותר וגם מה שאת הקליאו אני לא ראיתי אפילו פעם אחת על הכביש [זה לא הקצנה].

נכון, אני לא אוהב מכוניות שרואים בלי הפסקה בכביש, אבל לפחות פה ושם לראות. ראיתי מגאן ספורט חדשות ולא קליאו ספורט.

ובלי קשר, מאז ומתמיד אהבתי פיג'ו, אז הלב אומר פיג'ו.

בנוסף, לאמא שלי יש פיג'ו והיא מתכוונת לעשות עליה טרייד אין בשביל ה-208, אני לא מאמין שזה כזה משנה כי גם ברנו יקחו אותה אני מאמין [אוטו שמור בטירוף, שנתיים על הכביש 11 אלף ק"מ], רק ציינתי עובדה.

אין לי צרכים מיוחדים, מחפש רכב ספורט לכל דבר שיתן לי הנאה מנהיגה, מהירות וכוח. כיום יש לי פיג'ו 206 XS, ונהגתי על כמה וכמה מכוניות, חלקן משופרות חלקן לא, רובן נחשבות מכוניות ספורט, אבל אף אחת לא הצליחה לגרום לי להתרגש כמו ה-206 שלי. ולא, לא נהגתי על הקליאו.

פורסם

אם אתם אוהבים את הפיג'ו, אני לא רואה מניעה לקחת אותה.

לגבי אמא שלך, עדיף שהיא תצפה לקליאו דור 4 שכנראה תהיה בעלת מחיר אטרקטיבי מהפיג'ו.

היא יכולה גם לבדוק את ה-C3, אותו רכב - רק עולה עשירית פחות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ברכבים חדשים במיוחד אירופים, רצוי לקנות אחרי שהרכב כבר שנה בשוק.כי האירופים מתגלחים על הזקן של הקונים (תקלות )בשנה הראשונה.

פורסם
ברכבים חדשים במיוחד אירופים, רצוי לקנות אחרי שהרכב כבר שנה בשוק.כי האירופים מתגלחים על הזקן של הקונים (תקלות )בשנה הראשונה.

דווקא לי זכור שהקליינטים הראשונים של ה טויוטה RUN-X וקורולה [מודל 03-04 בעיקר] אכלו מרורים עם מנועים שנתפסו אחרי 30000,40000ק"מ.

ותקלת P420 המושמצת של טויוטה,ממירים ומחשבים נדפקו בקצב,שהתחילה במודלים הראשונים של הרכבים האלה!.

ככה שהתגלחות [או התכסחות] כזאת יש גם יש ברכבים יפניים..רק למען הדיוק.

פורסם
אם אתם אוהבים את הפיג'ו, אני לא רואה מניעה לקחת אותה.

לגבי אמא שלך, עדיף שהיא תצפה לקליאו דור 4 שכנראה תהיה בעלת מחיר אטרקטיבי מהפיג'ו.

היא יכולה גם לבדוק את ה-C3, אותו רכב - רק עולה עשירית פחות.

או שאתה לא הבנת נכון או שאני לא הבנתי אותך נכון. ה208 GTI היא לי ולאמא שלי [כן הזוי גם אני הופתעתי שקיבלתי ממנה טלפון שהיא קראה בוואלה על ה208 והיא רוצה אותה].

ונכון להיום יש לאמא שלי 207 שהיא רוצה להחזיר לחברה כי היא לא מצליחה למכור.

אנחנו לא נחכה שהפיג'ו תיהיה שנה בשוק ואז נקנה, זה או לקנות אותה או לקנות רכב אחר.

יש לכם המלצות לרכב אחר שדומה לפיג'ו מבחינת התנגות, כוח וכו'?

דרך אגב ממה קראתי ביקורות באינטרנט [ביקורות מחול], פיג'ו הפעם ממש הצליחו עם ה-208 GTI ויצרו מכונית מהנה לנהיגה, כמובן אבל שאי אפשר להשוות בינה לבין ה205 בגלל הפרשי השנים והדרישות שיש היום מרכבים. [זיהום אויר, בטיחות וכו']

פורסם

לדעתי ה208GTI מכונית יפיפיה.

ואם להודות באמת 160,000 זה תמחור סביר ביחס לתמורה.

השאלה היא שאלת פרקטיות, הרי אין הרבה אמהות שנוהגות על מכוניות כאלו.

פורסם

תחשבו שהאוטו הזה רק בשבילי, בלי אמא.

אני זה שנוהג עליו 99%.

אני משתתף עם אמא כי שנינו רוצים רכב חדש והיא גם אוהבת מכוניות ספורט.

היא לא באמת מבינה את העניין ב"ספורט" שברכב הזה.

בסופו של דבר, הרכב יהיה "שלי".

פורסם

תלך לסוכנות תתרשם מהרכב מקרוב ,תעשה נסיעת מבחן ואז תהיה הרבה יותר חכם והחלטי.

זה הכל עד שלא תעשה נסיעת מבחן על הרכב לא תוכל להחליט נכון.

אא"כ אתה קונה רק בשביל הפוזה או משהו כזה .

פורסם

דווקא ממש לא רק בשביל המראה שלו, לא יודע איך הגעת למסקנה הזאת.

יותר בגלל שאני אוהב פיג'ו ולטענת המון ביקורות פיג'ו הצליחו לייצר רכב מהנה לנהיגה בדרישות של היום, מה שהם לא כל כך הצליחו לעשות מאז ה-205.

לגבי הקורסה, כבר קראתי עליה וחקרתי עליה מזמן, בינתיים אני מעדיף את ה-208 אבל זה יכול להשתנות אחרי שהיא תגיע.

אם הייתי מחפש רכב רק בשביל הפוזה ולא החוויה הייתי קונה איזה שירוקו\ולוסטר או משהו בסגנון.

עריכה:

לדעתך באופל [או כל חברה אחרת שהיא לא פיג'ו] ירצו את הרכב של אמא שלי?

מדובר בפיג'ו 207 2010 עם 11 אלף ק"מ, יד ראשונה, ללא תאונות מכות וכו', עם המון תוספות.

עריכה 2:

כל הזמן רציתי לשאול ושכחתי, מה לדעתכם אופציית השיפורים ב-208?

• תוכן חדש...