Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומאו 4C

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ה 4c עשתה את הרינג שבוע שעבר ב 8:05 בדיוק כמו הקיימן s

אלעד

יש מקור?

לפרוטוקול: קיימן S עולה קצת יותר מ 600K.

(וה 325 סוסים שלה דוחפים 1,350 ק"ג)

הקיימן בעלת יתרון של 85 כ"ס בכל זאת, האלפא בעלת יתרון במשקל. אם שתיהן אכן עושות זמנים מהירים ברינג, אני מנחש שהאלפא תהיה מהירה יותר במסלולים בהם יתרון הכוח של הקיימן מקבל פחות ביטוי. בנוסף, הבנתי מאחד המנהלים בדוכן של אלפא בפרנקפורט שאכן אמורה לצאת גרסה ל-4C בעלת כ-300 כ"ס.

זה בדיוק העניין. אם מסתכלים על ה- 4C כעל אייקון מוטורי או על חזרה לדור העבר המופלא של אלפא, אז באמת הדיון הופך תיאורטי, נוסטלגי וכו'. ואז המחיר ממש לא משנה כי הרי מדובר ברכב שנראה מקסימום על דפי מגזין או פוסטר במוסך.

אבל - מדובר על רכב שירד לפס הייצור. ולכן - לשאלתך - אם מסתכלים על הרכב כעל רכב ממשי (כמו פולקסווגן, ניסן, בימר) - המחיר מופקע. ב- 400-370 אולי באמת הייתי קונה. זה באזור של ה- 1M שבדיוק רכשתי.

אני מניח שאם מדובר היה ברכב ספורט חדש שמיוצר על ידי מזדה, פולקסווגן או כל יצרן מכובד אחר - ה"הייפ" לא היה כל כך נוסטלגי אלא יותר ממשי. מישהו מדמיין וואגית חדשה שלא ידסקסו לגבי שעות על המחיר (כל שרשורי GTI למיניהם על גבי הפורום הזה).

צפה בסרטו הבא:

ניתן לומר כי מחיר שיעמוד בארץ ככל הנראה באיזור שבין 400 ל-500 אלף ש"ח הוא סביר בהחלט לאור תהליכי הייצור והחומרים מהם הרכב הזה מורכב.

חכה, והמתלה האחורי הוא מסוג קורת מתח ( כמו בדגמים הנחותים של הגולף החדשה, אין מקום למשהו אחר ), והמנוע הוא זה שמניע גם את הג'ולייטה תילתן והדלתא של לנצ'יה ( בהספק שונה במעט ) וכן, גם אין רדיו. וככה לפחות מספר לנו האריס בסירטון הזה שמצורף כאן. אבל לדים דווקא יש ( אם כי קצת ) וגם ג'אנטים מגנזיום והאוטו באמת נראה נהדר ולטענת אותו האריס, גם נוסע לא רע.

יש רדיו ויש מזגן וגם המתלה הוא לא בדיוק מה שכתבת. בנוסף, המנוע הוא חדש, בלוק אלומיניום.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 229
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זהו, פתרת לנו את כל הבעיות והטענות וגם את המחיר. עכשיו אפשר לקנות סוף כל סוף?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
יש מקור?

הקיימן בעלת יתרון של 85 כ"ס בכל זאת, האלפא בעלת יתרון במשקל. אם שתיהן אכן עושות זמנים מהירים ברינג, אני מנחש שהאלפא תהיה מהירה יותר במסלולים בהם יתרון הכוח של הקיימן מקבל פחות ביטוי. בנוסף, הבנתי מאחד המנהלים בדוכן של אלפא בפרנקפורט שאכן אמורה לצאת גרסה ל-4C בעלת כ-300 כ"ס.

צפה בסרטו הבא:

ניתן לומר כי מחיר שיעמוד בארץ ככל הנראה באיזור שבין 400 ל-500 אלף ש"ח הוא סביר בהחלט לאור תהליכי הייצור והחומרים מהם הרכב הזה מורכב.

יש רדיו ויש מזגן וגם המתלה הוא לא בדיוק מה שכתבת. בנוסף, המנוע הוא חדש, בלוק אלומיניום.

מכה על חטא ועם בושה גדולה. כששמעתי את האיש מדבר על הרצון לשמור על משקל נמוך, יחד עם האפשרות להזמין רדיו ומזגן וכשלאלו הצטרפה האסוציאציה על הגירסה היותר ספורטיבית של פרארי לאחד מדגמיה ( סקודריה אזורה אולי של ה 360 אם אני זוכר נכון ) , התחלף לי מה שאמר עם מה שחשבתי שאמר. בענין המנוע יכול להיות שהוא חדש, אבל לא לדברי האריס שאומר עליו שהוא בעצם גירסה "חמה" למנוע 1.8 של הג'ולייטה ואפילו מציין את הסיבות לכך. בכל מקרה אין ספק שמדובר באוטו באמת מיוחד, מאוד שונה בתפיסה מאחרים והיכולת לשמור, בתקופה כזו של תקנות זיהום ובטיחות מחמירות, על משקל שמתאים יותר למשקל מכוניות ספורטיביות לפני חמישים או שישים שנה, הוא מאוד מרשים.

פורסם

יש בלבול בעניין קרבת המנוע ב4C לזה שבג'ולייטה/159. לדעתי בגלל הנפח הזהה וההספק הדומה.

בכל מקרה, זה שבג'ולייטה הוא בעל בלוק ברזל וזה ב4C בעל בלוק אלומיניום. נראה לי שלאור זאת אפשר לאמר שגם אם הם חולקים אי אלו מכללים מדובר בשני מנועים שונים.

פורסם

מסתמן כי ניתן להכריז שאלפא רומאו שיחקו אותה בענק. נראה כי הפעם זה באמת קורה ואלפא רומאו, השם, הרוח מאחורי השם הסקסי הזה, תחזור לנשוב בחוזקה בכל אותם מקומות אשר מוקירים את שמה ובכל אותם מחוזות נשכחים הממתינים לחזרתה וגם בכמה חדשים...

אספתי מספר כתבות טריות אודות הקווטרו צ'ילינדרי:

---------------------------------------------

First Drive: 2014 Alfa Romeo 4C. It's a Ferrari in disguise | Road & Track

On the other hand, it has the world’s most violent-sounding four-cylinder: a 1742-cc all-aluminum, direct-injected, turbocharged angry little creature that makes six liters of V-12 worth of noise

Alfa-Romeo-4C-photos-and-gallery.jpg

Alfa Romeo 4C review | The Telegraph

Even if it's not remembered as the car that saved Alfa, it will be remembered as one of the greatest sports cars of the age

Alfa-Romeo-4C-ghost-view-and-chassis-photo-gallery.jpg

Alfa Romeo 4C first drive review | Autocar

Then you'll notice a relationship in its haunch and rear air scoop shapes to a Ferrari F12. There's Lancia Stratos in it, too; check those side-window shapes, the semicircular windscreen base and the positioning of the screen pillars (and door hinges), unusually far back in the car. And all the time you're seeing echoes of the 8C Competizione, so influential on all modern Alfas

alfa_4c_seats.jpg

Alfa Romeo 4C Coupe, A Lancia Stratos for the rest of us | Car and Driver

My Yankee spine stiffened, and I said that before I’d agree, I’d want to see what a $50,000 Ferrari drives like.

I just found out. Mamma mia and holy mother of Gorgonzola

Alfa-Romeo-4C-photos-and-gallery.jpg

Alfa Romeo 4C review | Auto Express

But also because it’s all about the driving experience, delivered through hi-tech and low weight. You have to be selfish with this car: drive solo on your favourite roads and you’ll have a ball. Alfa’s comeback starts here.

Alfa-Romeo-4C-sports-car-photo-gallery.jpg

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אתה יודע כמה קאמבקים אלפא עשו בארה"ב ?..

נקווה רק שגם הדגמים העממיים יותר של אלפא יציגו יכולת דומה, אחרת גורלה של אלפא יהיה כשל לנצ'יה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אתה יודע כמה קאמבקים אלפא עשו בארה"ב ?..

נקווה רק שגם הדגמים העממיים יותר של אלפא יציגו יכולת דומה, אחרת גורלה של אלפא יהיה כשל לנצ'יה.

אם הספיידר הבאה תהייה לפחות קצת קרובה ל-4c ותעלה כמו שמיאטה אמורה לעלות (200,000 נגיד?), אני אחזור בתשובה.

בלי נדר כמובן :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.

• תוכן חדש...