Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומאו 4C

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לטיף נידל ולג'ייסון פלאטו יש רקע מוכח יותר במירוצים. הם יותר נהגים, פחות Car-Geeks.

האריס הוא שילוב מוצלח של השניים. כמוהו גם דיקי מידן.

• תגובות 229
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שנידל ופלאטו כבודם במקומו מונח,אך לדעתי האריס יורד לפרטים ומתעמק טכנית ופילוסופית בנושאים שאף אחד מהם לא ממש נוגע,

ל5TH גיר יש 5 דקות סגמנט על רכב,הוא צריך להיות אינפורמטיבי,משעשע ועם שורה תחתונה הסיקור שלהם לדעתי מקצועי אך לא מספיק מעמיק,בשל העובדה שהם על המסך המרכזי וכריס נמצא ביו טיוב.

אתה רק מחזק את מה שאמרתי - הוא לא באמת עדיף, הוא פשוט ביוטיוב. זה לא שהוא יורד ליותר פרטים כי הוא יודע יותר, אלא כי הפורמט מאפשר לו. אם תשים את אותו פלאטו ביוטיוב, תקבל, לדעתי, אינדיקציה יותר נאמנה לבחינת מכונית ספורט.

למכוניות עממיות יש לך את honestjohn, אם תצליח לשרוד סרטון מבלי להירדם :-D

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אתה רק מחזק את מה שאמרתי - הוא לא באמת עדיף, הוא פשוט ביוטיוב. זה לא שהוא יורד ליותר פרטים כי הוא יודע יותר, אלא כי הפורמט מאפשר לו. אם תשים את אותו פלאטו ביוטיוב, תקבל, לדעתי, אינדיקציה יותר נאמנה לבחינת מכונית ספורט.

למכוניות עממיות יש לך את honestjohn, אם תצליח לשרוד סרטון מבלי להירדם :-D

זה הופך להיות דיון על כתבים. וחבל. אם אני אשם בזה, מצטער...

ולגבי האם שלך - אם לסבתא היו גלגלים... זה מה יש. יכולנו לדבר גם על כשרונות כמו קלארקסון (הקרקסן) או הסטיג. אבל כחבילה האריס עושה עבודה מצויינת. טעם אישי כמובן.

honestjohn אחלה, אבל במדיה הזו לכריזמה יש משמעות. מה גם שאני לא זוכר נהיגת אקשן שלו :roll:

בואו נחזיר את השרשור ל 4C - יש לי תחושה שבניגוד להאריס ושות', למכונית הזו יהיה ערך הרבה מעבר לתקופתם. (כך אני מעדיף לחשוב)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

honestjohn אחלה לבחינת קורולה. תאמין לי, שכדי לבחון קורולה אני לא צריך ולא רוצה את פלאטו, וגם לא את האריס. בטוח לא את קלארקסון :-D

לדרוש מ-honestjohn נהיגת אקשן זה כמו לדרוש מה-4С לשמור קצב בשטח עם הבאגי של טים קמרון :wink:

אם כבר כתבים, היה יכול להיות מאד מעניין לרכז את כלל כתבי וכותבי (על) הרכב בארץ לאיזה יום קארטינג בכוכב יאיר, למשל, ולראות מי באמת יודע מה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
honestjohn אחלה לבחינת קורולה. תאמין לי, שכדי לבחון קורולה אני לא צריך ולא רוצה את פלאטו, וגם לא את האריס. בטוח לא את קלארקסון :-D 100%! תן לי אותה לרבע שעה ואני מוציא לך מסקנות לא פחות טובות...

לדרוש מ-honestjohn נהיגת אקשן זה כמו לדרוש מה-4С לשמור קצב בשטח עם הבאגי של טים קמרון :wink:לא מדברים פה על 4C?

אם כבר כתבים, היה יכול להיות מאד מעניין לרכז את כלל כתבי וכותבי (על) הרכב בארץ לאיזה יום קארטינג בכוכב יאיר, למשל, ולראות מי באמת יודע מה.מסכים. כתבתי את זה...

.....

פורסם
לדרוש מ-honestjohn נהיגת אקשן זה כמו לדרוש מה-4С לשמור קצב בשטח עם הבאגי של טים קמרון לא מדברים פה על 4C?

מסכים עם כל היתר, רק שבמשפט הזה קצת איבדתי אותך...

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אם כבר כתבים, היה יכול להיות מאד מעניין לרכז את כלל כתבי וכותבי (על) הרכב בארץ לאיזה יום קארטינג בכוכב יאיר, למשל, ולראות מי באמת יודע מה.

יש כמה אנשים שהכתיבה שלהם כל כך הזויה, שאני יותר מאשמח לראות אותם נוהגים.

זה רעיון נחמד, אולי תציע את זה באמת לאנשים? אני ממש מת לראות את רוני אהרנוביץ מפשל ומתהפך עם איזה קארט :)

ואם נחזור לרגע לעולם הרכב (מה שנראה לי ששי ניסה לרמוז במשפט האחרון שלו) - הבעיה היחידה של מיאטה רומיאו תהייה במחיר שלה. היא בטח לא תעלה 180 - 200 אלף, כמו שעלתה המיאטה האחרונה ז"ל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
מסכים עם כל היתר, רק שבמשפט הזה קצת איבדתי אותך...

מי שהביא את honestjohn לשרשור הזה כדוגמה זה אתה. אחר כך אתה אומר שהוא אחרון המתאימים. מה שאני מסכים איתו.

פשוט תיקנת את עצמך במין סוג של ביקורת על התאמתו... ואני צחקתי כאילו אז מה הבאת אותו מראש לשרשור על 4C...

פורסם

הבאתי את honestjohn, אם תשים לב, כדוגמא למי שאני מאמין (מאלה שנמצאים במדיה) שמתאים לבחון מכוניות מהשורה. 4C היא לא מכונית מהשורה. הדגשתי את זה במשפט שהבאתי.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

האריס בהחלט התרשם מהרכב. נראה לי שקצת מופתע שאלפא הוציאו רכב הנעה אחורית שנראה פצצה וגם מתנהג היטב.

אבל - משהו בפרופורציות של הרכב בתנועה כפי שנראה בוידאו (בשונה מתמונות סטטיות) - גורם למראה להיראות קצת בולבוסי ומאולץ, לדעתי. כמו כן, 600K ש"ח לרכב 4 צילינדר עם 240 כ"ס, נשמע מוגזם בהחלט....וזאת גם אם משקללים את אלמנט ההייפ שנלווה לאלפא רומיאו ספורטיבית שמגיעה לאחר שנים ארוכות של יובש מוטורי מבית אלפא.

---

פורסם

יש דבר נוסף שאני אוהב בהאריס,וזאת העובדה שהוא ביו טיוב,ולא בטלויזיה,הוא גורם לך להרגיש כמו החבר מהמפגש ולא כמו מנחה תוכנית מוטורית. הוא מאוד דאון טו ארפ.

עוד חבר עשיר מהמפגש שאני מאוד נהנה הארי מטקלף ויומנים המוטורים שלו ואוסף המכוניות הנפלא שלו.

Porsche 944 turbo

פורסם
האריס בהחלט התרשם מהרכב. נראה לי שקצת מופתע שאלפא הוציאו רכב הנעה אחורית שנראה פצצה וגם מתנהג היטב.

אבל - משהו בפרופורציות של הרכב בתנועה כפי שנראה בוידאו (בשונה מתמונות סטטיות) - גורם למראה להיראות קצת בולבוסי ומאולץ, לדעתי. כמו כן, 600K ש"ח לרכב 4 צילינדר עם 240 כ"ס, נשמע מוגזם בהחלט....וזאת גם אם משקללים את אלמנט ההייפ שנלווה לאלפא רומיאו ספורטיבית שמגיעה לאחר שנים ארוכות של יובש מוטורי מבית אלפא.

עזוב אותך כוח סוס... הביצועים שייכים לקטגוריה גבוהה.

והייחוד האמיתי הוא המשקל.

אני מניח שבקרוב יהיו זמנים על הרינג.

אבל לא כל הנ"ל מרגש כל כך. אחרי כל כך הרבה ציפיות (ולב נחמץ) להוכחה שאלפא לא שכחה מאין הגיעה, ה 4C נותנת תחושה שהם יודעים...

והמחיר? מה זה באמת משנה? ואם היא הייתה ב 480 היית קונה? זה פחות נורא מקומפקטית שמוגזמת ב 20K למשל.

פורסם
עזוב אותך כוח סוס... הביצועים שייכים לקטגוריה גבוהה.

והייחוד האמיתי הוא המשקל.

אני מניח שבקרוב יהיו זמנים על הרינג.

אבל לא כל הנ"ל מרגש כל כך. אחרי כל כך הרבה ציפיות (ולב נחמץ) להוכחה שאלפא לא שכחה מאין הגיעה, ה 4C נותנת תחושה שהם יודעים...

והמחיר? מה זה באמת משנה? ואם היא הייתה ב 480 היית קונה? זה פחות נורא מקומפקטית שמוגזמת ב 20K למשל.

ה 4c עשתה את הרינג שבוע שעבר ב 8:05 בדיוק כמו הקיימן s

אלעד

פורסם

לפרוטוקול: קיימן S עולה קצת יותר מ 600K.

(וה 325 סוסים שלה דוחפים 1,350 ק"ג)

• תוכן חדש...