Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומאו 4C

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחן ישראלי ראשון:

אלפא 4C - קטנה, לוהטת, ממכרת

הקטנה החדשה של אלפא נראית מעולה, נשמעת מדהים ונוסעת נפלא. שחר הזלקורן יצא איתה לסיבוב עמוס דרמה, וחזר משוכנע - הכיוון החדש של אלפא מסמל חדשות מעולות עבור חובבי הגה.

49076997911485640360no.jpg

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 229
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ת'אמת שלא חן, האלפא האחרונה שנמכרה פה הייתה ה164, מאז כלום.

ה-156.

מכונית נהיגה טובה מה-164 בכל מובן, וגם יותר מעוצבת.

כקונספט, ה-4C היא הדבר הנכון. משקל נמוך זה מפתח.

חבל שהגיר והמנוע לא הלכו בכיוון של ההגה הלא מתוגבר, אבל בסה"כ אלפא הצליחו לעשות עם הרכב מה שלא הצליחו לעשות שנים, וזה לייצר רכב עם ייחוד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
כקונספט, ה-4C היא הדבר הנכון. משקל נמוך זה מפתח..

אז זאת באמת לוטוס! :lol:

(עכשיו חובבי אלפות יתעצבנו עליי, יאללה, קצת קלילות, "מתלוצצים ויקטור")

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

היא לא מתחרה באף אחת מהן, העדפתן פשוט מצביעה על מערך שיקולים אחר ברכישת רכב.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

חצי מליון ש"ח, לא הגזימו.

בארה"ב, מחירה של המכונית הזו פחות מחצי מזה.

לפעמים המדינה הזו כ"כ מייאשת.

אין מה לעשות, נתפשר על הפיג'ו RCZ

פורסם
היא לא מתחרה באף אחת מהן, העדפתן פשוט מצביעה על מערך שיקולים אחר ברכישת רכב.

אתה צודק. אבל אם הייתה מתומחרת ב-400, היא הייתה הרבה יותר הגיונית מאשר ה-600 שהיא נושקת אליהם. ותרצה או לא היא כבר מכניסה את עצמה אוטומטית לקטגוריות לא שלה. 200 אלף פחות היו עושים לה הרבה יותר טוב, וגם כנראה עדיפות רבה על המתחרות.

פורסם
חבל שהתמחור שלה בשמיים. אם הייתי עומד בפני רכישה במחיר כזה הייתי בוחר ב- M3 בלי ספק. ואולי אפילו Z4.

נכון שה m3 והאלפא לא באותה הקטגוריה אבל עדיין האלפא מהירה סביב הנורבורינג לעומת הבמוו בשניה שלמה. דרך אגב מסתבר שנהג ה 4c בסרטון טעה שחשב שהוא בהילוך שישי ומכיוון שמצלמת הלוח מכוונים חסמה את שדה הראיה הוא נשאר בהילוך חמישי ולא העלה הילוך, נראה שהתוצאה היתה טוב הרבה יותר אם היה המחליף להילוך שישי בישורת. מתחת ל 8 דקות, כך ע״פ דעת מומחים.אני בטוח שמישהו ינסה להוכיח את התאוריה במוקדם או במאוחר.

http://www.autoexpress.co.uk/alfa-romeo/4c/66495/alfa-romeo-4c-breaks-nurburgring-record

אלעד

פורסם

אולי מספיק לדחוף את עניין מיסוי המכוניות לכל דיון?!

זה כמעט מייגע כמו קשקשני ה-DSG (משני הצדדים)...

אני אעדיף את האלפא על ה-M3, בה-רבה.

האלפא, כך נדמה לפחות, היא מכונית שמעטפת הביצועים שלה נגישה. מכונית קלה וקצרה קלה יותר לנהיגה, לנהג הלא-מאוד-מיומן. M3 זו מכונית שפחד לנתק בה את הבקרות.

זה שהיא יקרה... מה לעשות?!

אם רוצים מכונית ספורט אמיתית (הנעה אחורית עם מנוע מרכזי), עם קו ייצור ייחודי של פלטפורמה ייחודית, זה עולה הרבה יותר כסף מלעשות קופה על בסיס מכונית קיימת. אפשר לעשות את זה יותר זול, אבל פחות אקזוטי מבחינת תכנון (BRZ, מיאטה). יש כאן אלפא שמשווים אותה לפורשה ולוטוס... מתי פעם אחרונה שזה קרה?

פורסם

אני אסכם-

אני אעדיף את ה-M3 בכל מצב על פני האלפא. היא יפה ממנה ברמות מקפיאות, כוח לא חסר לה והיא מגיעה ידנית.

פורסם
אני אסכם-

אני אעדיף את ה-M3 בכל מצב על פני האלפא. היא יפה ממנה ברמות מקפיאות, כוח לא חסר לה והיא מגיעה ידנית.

אז לך על זה, בואו נמשיך לדבר על האלפא, נראה לי שנחכה למישהו שנהג בשתיהן לפני שנחליט. הבמוו פשוט מוסטאנג מתוצרת גרמניה, היתה לי אחת והעפתי אותה לכל הרוחות. לעומת זאת ידידי המקפיא לחלום בתאוריה תמיד קל יותר.

אלפא ייצרו רכב היסטורי, לאוהבי הז׳אנר

אלעד

פורסם
אני אסכם-

אני ממליץ, קורס בעיצוב ו/או משקפיים.

פורסם

Guy30,

אני רק יכול להניח שאתה מחסידי קזימיר מלביץ' (בדגש על יצירה משנת 1915).

העיצובים של ב.מ.וו נעים בין מזעזע ומעורר הקאה (סדרה 1, X6) לבין נסבל (סדרות 3,5). יאמר לזכותם שיש להם יציאה עיצובית בודדת והיא הסדרה 6 - זהו רכב שניתן להגדיר אותו כרכב נאה. אבל, זה עניין של טעם.

בכל אופן, M3 דומה ל4C במחיר, וזהו. לא הבנתי מה הטעם להשוות בין הרכבים והרי באותה מידה יכולת לטעון שאתה מעדיף לקסוס LS בגלל שיש לה מנוע V8 ובגלל שהיא יפה במידה מקפיאה.

-------------------------------------------------------------------------

הנקודה הישראלית. שמעתי ש:

- ישראל (סמל"ת) קיבלה הקצאה של 15 רכבים, כרגע.

- המחיר יהיה בסביבות ה-550,000 ש"ח, כאשר רמת האבזור אינה ידועה עדיין.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...