Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומאו 4C

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יפיפיה הסטרית....אני לא נושם...

אולי אני יעשה לאלפא שוב את הקטע בטלפון שבו אני נשמע כמו מישהו שיש לו כסף לאלפא חדשה בשביל הנסיעת מבחן:-P

• תגובות 229
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הנה מה שEVO רשמו אודות ה4C

http://www.evo.co.uk/carreviews/evocarreviews/290881/alfa_romeo_4c_review_price_and_specs.html

With the optional Race Pack’s exhaust fitted it’s surprisingly noisy, emitting a fruity fwaarp that’s two parts Fiat 500 Abarth EsseEsse and one part Ferrari 458 Italia at less than stratospheric revs

שזה די נוגד את מה שנאמר בוידאו, בנוגע לצליל המנוע.

When judged as a whole there’s no doubt the 4C is a quality item, though. Beautiful, and beautifully put together, it feels worth every penny of its £45,000 asking price.

הציון הכולל שניתן לרכב הוא 4.5 מתוך 5.

קצת מוזר שחודש לאחר כתבה זו (ויש את הגרסה המלאה שלה בעיתון המודפס) הם משנים את דעתם לחלוטין ונותנים לרכב ביקורת רעה.

Google translate

קודם כל, יש יותר מכותב אחד, ועיתון לא צריך לשמור על עקביות דעות. כשקוראים את המבחן השנתי, מביאים (למיטב זכרוני) גם דעות מיעוט, בניגוד למה שנראה בוידאו.

ושוב המבחן הזה הוא השוואה בין מכוניות לפי קריטריון שאיננו לוקח בחשבון תקציב, וזה הופך אותו ללא מתפשר. אני זוכר שבזמנו מכונית מוערכת כמו פיאט קופה טורבו, עפה בפיסקה הראשונה. זה לא שהיא היתה מכונית רעה, היא היתה מכונית מאוד מוערכת, אבל לא בליגה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אז היא עולה 45 אלף יורו, ז"א שהיא תעלה פה באיזור ה70 עם תוספות.

עכשיו יצאתי ממרצדס, עשיתי סיבוב על.הcls63 s-model החדשה, 3.6 שניות למאה.

מוכנים לתת לי אותה בליסינג.

אני מחכה שהאלפא תגיע. תחכו קצת אני מבטיח שאאדכן עם תמונות וחוות דעת אחרי נסיעת מבחן.

ד"א לקחתי גם את ה435 לסיבוב, די מאכזבת.

haters will hate

פורסם

אין ספק שמדובר ברכב מיוחד ויחודי ואני אישית מאוד מקווה שיצליח! רכב זה גם מרחיב את ההיצע בפלח השוק הזה, אך בחודשים האחרונים היו על הרכב הזה גם מספר ביקורות שליליות, לדוגמא המגזין הבריטי CAR ערך לרכב זה נסיעת מבחן ארוכה וכן מבחן השוואה בינו לבין 2 מן המתחרות שלו (בחו"ל) והם ציינו בצורה בולטת שאחת הבעיות ברכב זה הוא שתחושת הנסיעה ב4C לא הכי נעימה ומעודנת ודי לוקה בחסר, בעיקר בנסיעות היומיומיות, דהיינו בתוך העיר ובכבישים המהירים (בנוסף היו גם בעיות אחרות שהם ציינו).

מצד שני, כמובן שהכתבים גם שפכו על האלפא טונות של סופרלטיבים.

פורסם

אני היחיד פה שלא מטריד אותו בכלל איך הרכב הזה נוסע?

אם היה לי כסף חופשי בשביל לרכוש אחת, הייתי עושה את זה.

הרכב מיוחד מספיק בשביל שימכרו כל אחד ואחד שהם יוציאו לשוק, אז ממש לא משנה אם הוא טיפה פחות מהיר מקורבט או משהו אחר, או אם האחיזה שלו לא מושלמת.

פורסם
אני היחיד פה שלא מטריד אותו בכלל איך הרכב הזה נוסע?

אחרי כל כך הרבה שנים שהיה נדמה שאלפא לא מבינים מה הציפיות מהם, המכונית הזו עוררה תקווה ששאר הרוח עדיין שם.

אלמלא התכנון המיוחד והתוצאה הטובה, זה היה נגמר שוב עם טעם של החמצה.

לאור מה שכתבת, השאלה הגדולה, האם אהבת אלפא היא סוג של עיוורון, או הצהרה על סטנדארט.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אין ספק שמדובר ברכב מיוחד ויחודי ואני אישית מאוד מקווה שיצליח! רכב זה גם מרחיב את ההיצע בפלח השוק הזה, אך בחודשים האחרונים היו על הרכב הזה גם מספר ביקורות שליליות, לדוגמא המגזין הבריטי CAR ערך לרכב זה נסיעת מבחן ארוכה וכן מבחן השוואה בינו לבין 2 מן המתחרות שלו (בחו"ל) והם ציינו בצורה בולטת שאחת הבעיות ברכב זה הוא שתחושת הנסיעה ב4C לא הכי נעימה ומעודנת ודי לוקה בחסר, בעיקר בנסיעות היומיומיות, דהיינו בתוך העיר ובכבישים המהירים (בנוסף היו גם בעיות אחרות שהם ציינו).

מצד שני, כמובן שהכתבים גם שפכו על האלפא טונות של סופרלטיבים.

זה הכל יחסי, אני לא חושב שהקיימן נעימה ומעודנת.

haters will hate

פורסם
אחרי כל כך הרבה שנים שהיה נדמה שאלפא לא מבינים מה הציפיות מהם, המכונית הזו עוררה תקווה ששאר הרוח עדיין שם.

לאור מה שכתבת, השאלה הגדולה, האם אהבת אלפא היא סוג של עיוורון, או הצהרה על סטנדארט.

האמת היא שזה תלוי בדגם.

75? מדהימה לנהיגה אבל לא הייתי רוצה אחת.

33? עזבו, לא נעים ללכלך.

164? מדהימה (לא יודע איך היא מבחינה דינאמית אבל היא אחד הרכבים האהובים עלי מבחינת עיצוב).

155? הרסתי אחת לצערי בחו"ל. מאכזב.

145? לא משהו.

156? אחלה.

147? מעולה.

166? חלום.

159? פחות התחברתי מה156.

מיטו? זה לא זה.

ג'ולייטה חדשה? יש אלטרנטיבות אחרות.

ה4C היא פשוט ברמה כל כך שונה והצהרתית היא כל כך חזקה שהביצועים שלה יכולים להיות במקרה הכי גרוע "מעולים".

זה רכב בסטנדרט אחר מרכבים אחרים, גם אלו של אלפא.

מבחינתי היא יכולה להאיץ מ0 ל100 ב6 שניות וזה עדיין לא היה מטריד אותי.

פורסם
האמת היא שזה תלוי בדגם.

75? מדהימה לנהיגה אבל לא הייתי רוצה אחת.

33? עזבו, לא נעים ללכלך.

164? מדהימה (לא יודע איך היא מבחינה דינאמית אבל היא אחד הרכבים האהובים עלי מבחינת עיצוב).

155? הרסתי אחת לצערי בחו"ל. מאכזב.

145? לא משהו.

156? אחלה.

147? מעולה.

166? חלום.

159? פחות התחברתי מה156.

מיטו? זה לא זה.

ג'ולייטה חדשה? יש אלטרנטיבות אחרות.

ה4C היא פשוט ברמה כל כך שונה והצהרתית היא כל כך חזקה שהביצועים שלה יכולים להיות במקרה הכי גרוע "מעולים".

איך היא באמת עם המיאוץ הקלאסי?

haters will hate

פורסם
קודם כל, יש יותר מכותב אחד, ועיתון לא צריך לשמור על עקביות דעות. כשקוראים את המבחן השנתי, מביאים (למיטב זכרוני) גם דעות מיעוט, בניגוד למה שנראה בוידאו.

ושוב המבחן הזה הוא השוואה בין מכוניות לפי קריטריון שאיננו לוקח בחשבון תקציב, וזה הופך אותו ללא מתפשר. אני זוכר שבזמנו מכונית מוערכת כמו פיאט קופה טורבו, עפה בפיסקה הראשונה. זה לא שהיא היתה מכונית רעה, היא היתה מכונית מאוד מוערכת, אבל לא בליגה.

נכון שיש לתת במה לכמה דיעות מצד אחד, מצד שני עיתון צריך לספק איזושהי מסקנה כוללת וסופית (מבחינתו) אודות המוצר שנבחן על ידיו.

בסופו של דבר עיתון אשר מפרסם סקירת מוצר (במקרה זה, רכב) ומפרסם שתי סקירות מנוגדות (לא רק מבחינת השורה התחתונה אלא גם מבחינת אספקטים שונים בתוכן) בעצם אומר הרבה (על עצמו) ולא אומר כלום (על הרכב).

נ.ב. הם מתלהבים כל כך מאיזו מיני עד כי עוד שנייה יטענו שהיא עדיפה על כמה מכוניות אמיתיות באותה סקירה, אבל קוטלים את האלפא. זה מגוחך.

אתה באמת רוצה לדבר על עוורון?

הנה כמה דוגמאות לא רעות לעוורון: אפל (אייפון), נספרסו, פולקסוואגן.

אני מאמין שכל אחד מחליט לעצמו מה זה "אהבת אלפא" (או כל רכב אחר אם כבר).

Evo רשמו:

I suspect Alfa Romeo will sell all 3500 4Cs it hope to build annually based solely on its styling

אני בהחלט מסכים עם ההצהרה הזו. אלפא יצליחו למכור את כל מכסת הייצור השנתית, גם אם הייתה פושרת מבחינת ביצועים, ניהוג וכו'.

למזלינו, כך כותבים, היא לא.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

גם בארצנו הקטנטונת כל מכסת "קדם השיווק" כבר מכורה במחיר של הג'יבלי+ עודף.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הקפצה:

הנה מאמר נחמד ואוהד מטופ גיר.

It's a fantastic little gem. No, it's not perfect, but the foibles manage that magic little Alfa trick of actually making it more interesting

. I'm actually thinking about buying an Alfa Romeo, for the first time ever.

I want one. As an indication of a car's success, it doesn't get much better than

that...

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

עיקר הביקורת המקצועית היא בתחום המיתלים, היא לא נוחה והיו כמה שהתאכזבו מהמיתלה האחורי,

רצו עצמות עצה כפולות אבל לא היה מקום, אז הסתפקו במקפרסון

• תוכן חדש...