Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומאו 4C

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שאלה- מה קורה לרכב בתאונה? זה לא כמו שילדה רגילה שאפשר להלחים לה קצוות וכו'- אם יש סדק(מי מוסמך ליבדוק ובאיזה ציוד?) אז יש בעיה ממש יקרה לא?

כי מה קורה לנוסעים מענין פחות ?

הקרבון במרכב 4C לא נמצא מפגוש לפגוש, ה TUB/אמבט האמצעי עשוי אמנם מקרבון אבל הקדמי והאחורי בנויים מקורות אלומיניום,

שמתחברות אליו כנראה עם ברגים (כמו בויירון רק ששם יש 3 תיבות-מרכב מקרבון וכל בורג עולה 100$) או ע"י הדבקה,

אם החיבור נעשה בשיטה הראשונה, התיקון פשוט יחסית ובכל מקרה השאלה קצת חסרת משמעות, האוטו מבוטח ואם אי אפשר לתקן

אז משביתים ומקבלים את הכסף, ובמכונית רגילה המרכב פחות חזק משמעותית, אני הייתי מרגיש הרבה יותר בטוח ברכב כזה

מ M3 המונית.

בתאונה הדבר הראשון שצריך להטריד אותך הוא עד כמה תהיה מוגן ולא איזה פחחות צריך אח"כ

• תגובות 229
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

-אודי- כותב :

הם חסכו על המראות אני רואה

זה מראות בידיוק כמו של הגרנדה פונטו שלי

הכל יחסי , אפשר גם שתגיד בגאווה :"לפונטו שלי מראות של אלפא 4C הנחשקת..."

ומה יגיד בעל קלאסיקה יפהיפיה מסוג מזארטי גיבלי מסוף שנות השישים שישים ליבו שפנסי הרכב האחוריים בדיוק כמו שלו מתנוססים בגאווה על היצירה המוטורית הנודעת בשם "רום כרמל 1301" ?

במקרה זה הפנסים מגיעים מאלפא רומיאו ג'וליה הקופסתית...

68-Maserati-Ghibli-Coupe-DV-09_LD_02.jpg

1968-maserati-ghibli-rear.jpg

ma1968ghibli45031717.jpg

maserati_ghibli_9.jpg

1_145548973.jpg

027.JPG

1967_Alfa_Romeo_Giulia_Super_Sedan_For_Sale_Rear_resize.jpg

פורסם
כי מה קורה לנוסעים מענין פחות ?

הקרבון במרכב 4C לא נמצא מפגוש לפגוש, ה TUB/אמבט האמצעי עשוי אמנם מקרבון אבל הקדמי והאחורי בנויים מקורות אלומיניום,

שמתחברות אליו כנראה עם ברגים (כמו בויירון רק ששם יש 3 תיבות-מרכב מקרבון וכל בורג עולה 100$) או ע"י הדבקה,

אם החיבור נעשה בשיטה הראשונה, התיקון פשוט יחסית ובכל מקרה השאלה קצת חסרת משמעות, האוטו מבוטח ואם אי אפשר לתקן

אז משביתים ומקבלים את הכסף, ובמכונית רגילה המרכב פחות חזק משמעותית, אני הייתי מרגיש הרבה יותר בטוח ברכב כזה

מ M3 המונית.

בתאונה הדבר הראשון שצריך להטריד אותך הוא עד כמה תהיה מוגן ולא איזה פחחות צריך אח"כ

לא שאלתי על הנוסעים מכייון שלא מדבר על תאונה ברמה שכזו אלא על יותר בכיוון של תאונה במהירות נמוכה כמו קצה שילדה וכו' שיש מעיכה יפה בגוף אבל לא טוטאלוס.

כן ראיתי שמיבנה האלומיניום מחובר עם ברגים- לכן עניין אותי מה קורה אחרי תאונה לא קטלנית בה החלק הקידמי מהאלומיניום יחטוף מכה ויתעקם- האם זה לא יגרום לסדקים בגוף הקארבון לפחות בחיבורים- במידה וכן איך מתקנים מבחינה חוקית שחוזק המיבנה לא יפגע ברכב ספורטיבי שכזה שהשילדה עומדת בעומסים גדולים יותר מאשר ברכב מישפחתי פשוט-והאם כל תאונה שכזו יכולה ליגרום להשבתה מבחינת עלויות ואזי הביטוחים יהיו בשמיים?.

אני שואל יותר בכיוון של הוראות היצר לתיקונים מסוג זה ועל מידע על רכבים דומים שהיו מעורבים במצב שכזה.

ואני מיתעלם מהמצב בארץ- חחח, כאן גם רכב שישטיחו אותו על הכביש יקבל חיים חדשים בלי שום סימן בדרך לא דרך :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
פורשה הם מניה די בטוחה להימור לגבי מנצחות מבחנים ב-EVO.

פורשה הם מניה בטוחה full stop.

סביר שהרבה בוחנים אחרים יעדיפו קיימאן/בוקסטר ע"פ האלפא.

פורסם

שוב - לא אמרתי מי טובה יותר או פחות, כי לא נהגתי לא בזו ולא בזו. טענתי לגבי ההעדפות של מגזין EVO בלבד.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כל מי שחושב שזה לא הגיוני שאותה חברה מנצחת כל הזמן. שים לב שחוץ מה-4C הייתה שם מכונית "קצת" יותר חזקה ואקזוטית, שמה בישראל F12, אלא שכל פעם שיצאה גרסה של ה-GT3 היא ניצחה באופן כמעט אוטומטי. זה לא אומר שהיא רעה, זה גם לחלוטין לא אומר שאם הייתה נוחתת אצלי בבית GT3 הייתי שולח אותה לגריטה, אבל זה חשוד, גם אם EVO הם המגזין שאני הכי אוהב לקרוא בביזנס.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

צריך לנהוג וזהו, אני יודע שאלפא מתכננים להביא אותה לארה"ב, אני מבטיח שאזיז את התחת ואקח אותה לסיבוב, אני מקווה שהם יציעו עסקאות ליסינג על הרכב, כשהאבארט הגיעה לא הייתה אופצייה כזאת ולקח להם שנה וחצי להציע אותה בליסינג.

אין מצב שאני ארכוש רכב כזה, זה רכב לליסינג, לקחת, להנות כל עוד יש אחריות ולהחזיר.

זה כמו לקנות אאודי, טמטום מוחלט.

לגביי פורשה וההילה סביבם, אני לא יודע על מה החברים פה נהגו, דעתי האישית היא די דומה לזאת של evo, יש משהו במכוניות של היצרן הזה שפשוט בא לידי ביטוי טוב יותר מהמתחרות, על הgt3 החדשה לא נהגתי, על ה911 האחרונה לא נהגתי, אבל כבר פירטתי בעבר למה כשרכשתי את הgt-r ואת ה911 טורבו, הפורשה הייתה החביבה עליי.

פרארי חדשות... לא עושות לי את זה, נהגתי על כמה, סאונד מטריף, פוזה מעולם אחר, ה911 הרגישה יותר כמו כפפה ישנה וטובה שאתה מוציא מהארון בחורף ושם על היד.

הקיימן הקודמת היא מכונית מדהימה מבחינת התנהגות, לא חזקה כ"כ, איכות חומרים לא משהו, אבל היא אוחזת בצורה כמעט אבסולוטית, גם על זה התלוננתי ד"א :-)

אז אני מחכה לאלפא, והלוואי והם השכילו מהניסיון שלהם עם פיאט בארה"ב, הם רוצים לחזור לשוק, שייתנו דיל טוב בליסינג, מבחינתי שהיא תעלה כמו הקיימן, יש משהו רענן בעיצוב שלה, משהו מרגש ואם היא באמת תרגש, אני חותם אחרי נסיעת מבחן.

haters will hate

פורסם

צריך לזכור את ההקשר של המבחן הזה. הביקורת על האלפא דומה להערות של אחרים על הרכב, רק שמול הרכבים האחרים במבחן, זה הופך אותה ללא תחרותית, מול מכוניות שאין להם פאולים בולטים.

כבר הרבה שנים שאני לא קורא סדיר את EVO אבל מניסיון של שנים קודמות, עם רכבים שאני מכיר טוב מאוד, אין מגזין שמאבחן ספורטיביות יותר טוב מ-Evo. זה כל מה שהם עוסקים בו, והם רמה אחת לפחות מעל כל מגזין אחר, כי הם נוהגים בספורטיביות כל יום, כל היום.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

^לא מפקפקים ביכולת/ידע, אלא בפוליטיקה. מעבר לכך, אני חושב שזאת קביעה קצת נחרצת מדי שהם הכי טובים שיש.

אני לא בטוח שEVO טובים חד משמעית מ-Sport Auto (גרמנים).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

הבנתי ש EVO תמיד מכוונים לפורשה אבל לא הצלחתי להבין פה מאף אחד שהם נגד אלפא. אם האלפא היתה מגיעה במקום השני, הייתי אומר שיש מצב שהיא גם היתה יכולה להיות ראשונה אלמלא פורשה היתה בתחרות אבל מקום אחרון עם ביקורת רעה? אחרי המיני שנחותה ממנה בהרבה?

פורסם

הנה מה שEVO רשמו אודות ה4C

http://www.evo.co.uk/carreviews/evocarreviews/290881/alfa_romeo_4c_review_price_and_specs.html

With the optional Race Pack’s exhaust fitted it’s surprisingly noisy, emitting a fruity fwaarp that’s two parts Fiat 500 Abarth EsseEsse and one part Ferrari 458 Italia at less than stratospheric revs

שזה די נוגד את מה שנאמר בוידאו, בנוגע לצליל המנוע.

When judged as a whole there’s no doubt the 4C is a quality item, though. Beautiful, and beautifully put together, it feels worth every penny of its £45,000 asking price.

הציון הכולל שניתן לרכב הוא 4.5 מתוך 5.

קצת מוזר שחודש לאחר כתבה זו (ויש את הגרסה המלאה שלה בעיתון המודפס) הם משנים את דעתם לחלוטין ונותנים לרכב ביקורת רעה.

אני לא קורא גרמנית....

Google translate

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...