Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומאו 4C

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 229
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
PROXIMA

אם מה שמעניין אותך זה רק הצורה החיצונית של הרכב, אשרייך

גם אתה וגם Cuore Sportivo לא נהגתם על הרכב. יכול להיות שהביקורת של EVO מוסתת אבל גם יכול להיות שלא.

אין מה להשוות בכלל את האלפא ל M3 הן נמצאות בקטגוריות נפרדות,

האלפא היא מיני-סופרקאר קלילה משילדת קרבון, מנוע מרכזי והגה כמעט ללא פילטרים מהכביש

כשהבווארית הכבדה והחזקה היא קופה-משפחתית עם משקולת קדמית וניהוג חשמלי מנותק שהתרחק מהמקור ההארד-קורי של סוף שנות ה 80, ההשוואה ביניהן היא פרי מוחך הקודח,

גם הפנים מעניין אותי:

408721_3824_big_2013-alfa-romeo-4c-chassis1.jpg

alfa-romeo-4c-produzione_31.jpg?itok=7nAZ0okw

maxresdefault.jpg

alfa-romeo-4c_3_0.jpg?itok=ebDxL04Z

alfa-romeo-4c_2_0.jpg?itok=b8ZPL7Tg

4c-productie.jpg

1584435-alfa4c-blanche-montage-jpg_1472111.jpg

XK4zgmInIBY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

h023RoWS6Vk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
PROXIMA

אם מה שמעניין אותך זה רק הצורה החיצונית של הרכב, אשרייך

גם אתה וגם Cuore Sportivo לא נהגתם על הרכב. יכול להיות שהביקורת של EVO מוסתת אבל גם יכול להיות שלא.

אתה מוזמן לעיין בביקורות בהודעה #143 שלי ואף לבצע חיפוש נוסף ברשת אחר ביקורות כתובות או מצולמות נוספות של ה-4C. אח"כ תחזור לדיון עם תובנות, האם ה(יעני)ביקורת של EVO היא בולשיט או לא.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

EVO מוטים קיצונית לטובת פורשה, פחות או יותר בכל מבחן או כתבה נתונים. זה לא אומר שה-GT3 הנוכחית לא זכתה בצדק, זה גם לא אומר שה-4C הייתה צריכה לנצח, על אחת כמה וכמה לאור התחרות. אבל, עדיין, פורשה הם מניה די בטוחה להימור לגבי מנצחות מבחנים ב-EVO.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אין מה להשוות בכלל את האלפא ל M3 הן נמצאות בקטגוריות נפרדות,

האלפא היא מיני-סופרקאר קלילה משילדת קרבון, מנוע מרכזי והגה כמעט ללא פילטרים מהכביש

כשהבווארית הכבדה והחזקה היא קופה-משפחתית עם משקולת קדמית וניהוג חשמלי מנותק שהתרחק מהמקור ההארד-קורי של סוף שנות ה 80, ההשוואה ביניהן היא פרי מוחך הקודח,

איפה ראית השוואה ל M3 ולמה אתה יורד לפסים אישיים?

פורסם
אתה מוזמן לעיין בביקורות בהודעה #143 שלי ואף לבצע חיפוש נוסף ברשת אחר ביקורות כתובות או מצולמות נוספות של ה-4C. אח"כ תחזור לדיון עם תובנות, האם ה(יעני)ביקורת של EVO היא בולשיט או לא.

אני כתבתי שלא נהגת בעצמך ואתה מגיב לי עם ביקורות אחרות? בדיוק כמו שהביקורת של EVO לא אמינה לדעתך, כך יכול להיות שגם הביקורות האחרות לא אמינות. אם היית כותב שנהגת בעצמך ולדעתך כל מה שEVO אמרו זה שטויות, הייתי מכבד את דעתך ולא מגיב.

פורסם

הם חסכו על המראות אני רואה

זה מראות בידיוק כמו של הגרנדה פונטו שלי :D

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם
אני כתבתי שלא נהגת בעצמך ואתה מגיב לי עם ביקורות אחרות? בדיוק כמו שהביקורת של EVO לא אמינה לדעתך, כך יכול להיות שגם הביקורות האחרות לא אמינות. אם היית כותב שנהגת בעצמך ולדעתך כל מה שEVO אמרו זה שטויות, הייתי מכבד את דעתך ולא מגיב.

יש לך לפחות 10 ביקורות חיוביות ואחת שלילית על רכב מסוים, איפה תשים את כספך?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
על נסיעת מבחן :roll:

Genius.jpeg

עכשיו, ריאלית: מה הסיכוי שסמל״ת ישחררו דבר כזה לנסיעת מבחן בכלל? מן הסתם בלי נפנוף בכרטיס אשראי ״מתאים״ לא יתייחסו אליך ברצינות.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אז אתה מבין, הדבר היחיד להסתמך עליו זה רק כתבות של מגזינים. נסיעת מבחן לא רלוונטית בכלל.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

שאלה- מה קורה לרכב בתאונה? זה לא כמו שילדה רגילה שאפשר להלחים לה קצוות וכו'- אם יש סדק(מי מוסמך ליבדוק ובאיזה ציוד?) אז יש בעיה ממש יקרה לא?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...