Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומאו 4C

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 229
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הופעת הבכורה של ה-4C תתקיים בפסטיבל גודווד באנגליה, בעוד כחודש.

http://www.autoedizione.com/alfa-romeo-4c-at-full-speed-at-goodwood/

בינתיים ניתן להתענג על עוד וידאו קצרצר (אם כי באיכות לא טובה, מסיבה לא מובנת):

https://www.youtube.com/watch?v=XGI01Kal5-M

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אההההה :?

(במילים אחרות למה להיות אנשים רעים ולייצר את זה כ"כ יקר)

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

להבדיל מבסיס הקרבון האקזוטי, שהוא לב המכונית, המרכב שלה יהיה עשוי מפלסטיק HD(היי דנסיטי); חוזק על חשבון אלסטיות.

לא ידוע לי אם זה יהיה פוליאתילן(PE) או פוליפרופילן(PP). מאחר ומדובר ביצור של כמה אלפי יחידות בשנה, אני משער שחלקי הגוף ייוצרו בהזרקה.

מעניין לראות כיצד ייראה המרכב לאחר מספר שנים של חשיפה לשמש מבחינת צבע, מרקם אחיד וכו'.

ושרק יציגו כבר את הפנסים המחופים במקום החצ'קונים האלה :x

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
להבדיל מבסיס הקרבון האקזוטי, שהוא לב המכונית, המרכב שלה יהיה עשוי מפלסטיק HD(היי דנסיטי); חוזק על חשבון אלסטיות.

לא ידוע לי אם זה יהיה פוליאתילן(PE) או פוליפרופילן(PP). מאחר ומדובר ביצור של כמה אלפי יחידות בשנה, אני משער שחלקי הגוף ייוצרו בהזרקה.

מעניין לראות כיצד ייראה המרכב לאחר מספר שנים של חשיפה לשמש מבחינת צבע, מרקם אחיד וכו'.

ושרק יציגו כבר את הפנסים המחופים במקום החצ'קונים האלה :x

ניחוש שלי, לא PP ולא HDPE.

אני כמעט בטוח שהביטוי HD מתייחס ל Heavy duty.

חלקי פלסטיק במרכב הם דבר דיי נפוץ וקיימים כבר שנים מספר.

בדר"כ עושים שימוש בכנף קידמית/אחורית, חיפוי חיצוני לפגושים, גריל ובמקרים מסויימים גם בדלתות.

החלקים עשויים PC/ABS/ASA ונצבעים יחד עם שאר חלקי המרכב (אגב, PP/HDPE לא ניתן לצבוע באותה השיטה).

החלקים מיוצרים בדר"כ בכבישה ולא בהזרקה וזאת מאחר והם מכילים יותר משכבה אחת כמו גם שתהליך הכבישה של החומרים הנ"ל הוא קל במיוחד ומעניק להם תכונות משופרות (כבישה קרה).

חלקי מרכב מסוג זה עמידים בחשיפה לשמש בערך כמו שאר חלקי המרכב, פשוט תבדוק את הפגושים שלך.

אגב, עבדתי בעבר הלא רחוק בחברה מובילה בתחום ה-PP (נקראת LyondellBasell) אשר בין היתר מפתחים חומרים לתעשיית הרכב (מרכז המחקר ממוקם באיטליה) ושם נתקלתי בפרויקט שלהם לניסיון לייצר כנף של רכב מ-PP. הניסיון לא היה מוצלח במיוחד מהרבה סיבות...

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

TG rides shotgun in the Alfa Romeo 4C

טופ הצליחו להניח את ישבנם במושב הנוסע של 4C בתנועה (Goodwood).

--------------------------------------------------------------------------------------------------

בינתיים אלפא רומאו טרם פלשו לארה"ב, אך לרוסיה הפלישה החלה:

http://www.worldsbk.com/en/news/5-sbk-news/17763-alfa-romeo-back-to-russia-as-new-4c-is-unveiled.html

1013180_10153020767045596_1487868731_n.jpg

935043_10153020767145596_1493863669_n.jpg

1044533_10153020767480596_1324828904_n.jpg

1070055_10153020767515596_816582227_n.jpg

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

מצד אחד, יפה מאוד.

מצד שני, עם העיצוב הזה שלה, היה צריך להתנוסס על החרטום סמל אחר לגמרי.

Lotus_Cars_Logo.png

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מצידי שיהיה שם סמל של חרא ופנסים של סוסיתא, עדיין הייתי רוצה אחת בחניה :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...