Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומאו 4C

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עיצוב יפה ומעניין.

ניראת מעולה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 229
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וכעת כמה שאלות לי אליכם;

1. בתמונות מהתערוכה לרכב אין כונסים מקדימה, בעוד כאן ישנם כונסים בפרונט קרוב לפנסים. מה יגיע לגרסת הייצור?

2. האם לרכב בשנת 2013 באמת אין הגה כוח?!:shock:

3. רק אני או שההגה בעל שתי צלעות בלבד?? (ממש קיוויתי שהטרנד הזה לא יחזור, כל כך מכוער בשנות ה-70'/80', ועוד יותר מכוער עכשיו...):?

4. שונות

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

^

1. למיטב הבנתי, יש את הגרסה הפשוטה (שתצא לשוק מאוחר יותר) ויש את גרסת ההשקה (המוגבלת) וככל הנראה ישנם הבדלים מסויימים ביניהן. יחד עם זאת, כנראה שבעתיד, כאשר היא תכנס לייצור מלא, בתוספת תשלום אפשר לקבל את כל האקסטרא שיש בגרסת ההשקה.

2. רכב ששוקל 900 ק"ג הוא קל ולכן ניתן להסתדר ללא הגה כח. התחושות כנראה עזות.

3. ההגה מופיע בתמונות. יחד עם התחתית השטוחה, הוא נראה טוב ובעל מראה קרבי.

4. ?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

נתונים של מכונת מלחמה.

אינשאלה תמכר במספרים סבירים בארץ.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
נתונים של מכונת מלחמה.

קשה לי להאמין,אלפא כבר הודיעו כי הC4 תהיה בייצור מוגבל,ואני מאוד בספק אם נראה אחת בארץ הקודש.

Porsche 944 turbo

פורסם

והנה סרטון, חם וטרי, היישר מהפאלקספו בז'נבה.

http://www.autoexpress.co.uk/alfa-romeo/4c/63015/alfa-romeo-4c-geneva-2013

אני רק לא מבין כיצד מקלקלים עיצוב מדהים שכזה עם אקזמת פנסים(קדמיים) מכוערת כל כך. אני מקווה שהדגם הפשוט יגיע ללא הגועל נפש הזה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
פנסי החזית פשוט הורסים עיצוב הרמוני ומחרמן כל כך

צודק, זו הנקודה הכי חלשה וחבל. סה"כ נראית מהממת, חבל ששמו את הפלסטיקים המכוערים האלה

על הפנסים.

גם עיצוב הפנים יפה מאוד. מעניין איך זה יהיה עם מראה בהיר.

פורסם

היא תהיה מוגבלת ל3,500 יחידות בשנה, מסיבות טכניות הקשורות למערך הייצור וזה נאמר ע"י מנכ"ל אלפא רומאו/מאזרטי.

לגבי הפנסים, קצת הורסים אבל מתרגלים אליהם. דווקא עם גימור קרבון (כמו הלבנה שמופיעה בסרטון) זה נראה טוב.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

בוא נתחיל ב - אינשאלה תמכר בארץ.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...