Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומאו 4C

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 229
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ומתי נראה גרסא שבה הפנסים לא נראים כמו פרצוף מחוצ׳קן של ילד בן 15?

אתה מזכיר לי את ההוא שרואה כוסית על ואומר"אבל יש לה נמש ליד העין":roll:

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

אני רואה את עצמי שובר את החסכונות שלי בשביל משהו כזה בעוד כמה שנים טובות.

אני אצרף לזה כרית ואגור באוטו, כי כסף לא יישאר לי. :lol:

פורסם

פעימות הלב שיש באחד הסרטונים על יצירת האומנות הזאת , בדיוק כמו פעימות הלב שלי ,וזה רק מלראות את הדבר הנפלא הזה 4C .

כמו שנאמר כבר פה ע''י חבר פורום , חלומות קיימים בכדי להגשימם , אם לא את כולם אז לפחות את חלקם , אז הנה אני רואה את עצמי איך נדבק אלי חלום חדש ולא יכול לעזוב אותי , כנראה הפתרון היחיד הוא רק להגשים אותו בעתיד .

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

^

יש את גרסת ההשקה (1,000 יחידות ראשונות) ולאחר מכן תכנס לייצור הגרסה הרגילה, בסה"כ מדובר על כ3,500 יחידות מדי שנה.

אני לא יודע כמה יחידות, אבל היא מגיעה בוודאות לארץ.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

מתלהב עם כולם באמת רכב מדהים,

אבל בתכלס זאת ממש לוטוס,פשוט הסמל של אלפא עושה לה את זה כל כך ..

לגבי מחיר,אחרי הסרטונים של הרכב,ואיכות החומר\בניה,הדבר הזה לא הולך להיות פחות מחצי מיליון בארץ לצערנו,ככה זה נראה לפחות,חצי רכב מקארבון :shock:

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=thRABcixMWs

אם כולנו נפסיק לקנות מזדה 3 ב- 130 אלף ש"ח, רק כי יש מספיק כסף בבנק או שזה רכב חברה (ומי סופר כמה זה יורד לו מהמשכורת העיקר זה אפשרי לא?) בקיצור נפסיק את הגישה שלנו של להסתדר עם מה שהכסף מספיק לו. נחדל להיות פראיירים לתקופה מספיק ארוכה כדיי למותת את המערכת הזאת.

אולי נזכה לראות גם רכבים כאלו במחירים הגיוניים בארץ (הגיוני זה 70+- אלף יורו כי באירופה זה יעלה 60)

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אתה חושב שאני לא יודע מה המכס בארץ?

תפסיק(ו) לקנות אתה תראה כמה מהר (=שנתיים,שלוש) היבואנים ירוצו לתת בראש לממשלה כדיי להוריד את המכס ל- 15-20% כמו בכל מקום הגיוני בעולם.

ברגע שיגמרו הפראיירים התייקונים (מחזיקי היבואנים) יעשו בשבילנו את העבודה.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תוכן חדש...