Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומאו 4C

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זהירות, פורנו מכוניות;

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ADrXZsroPWE

משעשע.

מכונית מדהימה. מנוע מרכזי, הנעה אחורית, בדיוק כמו שצריך להיות, עכשיו רק צריך לחכות שאראלה תתקשר מחר.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תגובות 229
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חבל שלא השאירו את הפנסים של הקונספט, הפנסים החדשים הרסו לטעמי לגמרי את המראה הקדמי של הרכב..

נראה כמו פנסי אפטרמרקט זולים... :|

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
אני מקווה שהדגם הפשוט יגיע ללא הגועל נפש הזה.

בשורות טובות.

הלכתי בעקבות תחושת הבטן שלי וחיפשתי חומר על הפנסים. מסתבר שפנסים אלו(מכונים בי-לד) הם חלק מגרסת ההשקה.

ואם לא אראלה, תמיד יש את לבנת פורן :lol:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
בשורות טובות.

הלכתי בעקבות תחושת הבטן שלי וחיפשתי חומר על הפנסים. מסתבר שפנסים אלו(מכונים בי-לד) הם חלק מגרסת ההשקה.

חחח,חס וכרפס! לבנת פורן!

Porsche 944 turbo

פורסם
בשורות טובות.

אפשר לקבל הפניה למקור?

"חלית? נפצעת? קבל את האלפא רומאו 4C שמגיע לך!"

אם היא תשווק בארץ, אולי ג. יפית יכולה לעזור במאמצי השיווק. היא עתיקה לפחות כמו מותג אלפא רומאו, לא? :)

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

נראה לי שאם ג' יפית באמת תשווק את הדגם בארץ, זה יהיה הדבר היחיד בעולם בערך, שיצליח לגרום לי להפסיק לרצות לקנות אותו :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

http://www.autoedizione.com/alfa-romeo-4c-will-be-available-with-other-headlights/

אלפא רומאו הודיעו כי ה-4C תהיה זמינה עם זוג פנסים קדמיים שונים, דומים יותר לאלו אשר ישבו על גרסת התצוגה.

alfa1.jpg

בנוסף, נאמר כי גרסת ההשקה, מטרתה היא לחסוך במשקל ככל הניתן, אך בהמשך תהיה גרסה קיצונית עוד יותר, ועוד יותר מוכוונת מסלול.

פורסם

אוי זה נורא...די!

מהממת.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בוא נתחיל ב - אינשאלה תמכר בארץ.

שי, האינשאלה הזה כבר פתור, יהיו שתי מכוניות מגרסת ההשקה בארץ. בדוק.

בנוגע לפנסים, יש קצת בילבול, אלפא -טוענים- שרצו לחסוך משקל מול הפנסים עם החופה. התגובות היו כל כך קשות שעכשיו הם שוקלים להציע פנסי חופה בתור אופציה.

כפי שנאמר, בסך הכל פנסי הקרבון לא רעים בכלל.

מקווה שישמרו על ההגה מכאני, יהפוך את הרכב לקאלט בין לילה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

תמונות ראשונות מקו היצור של ה4C במפעלי מזראטי במודנה שבאיטליה. ה4C נבנית בעבודת יד בידי אמנים, החל מבנית שלדת סיבי הפחם, דרך הרכבה ידנית של כל המכללים וכלה בבדיקת איכות הרכב ברמה שרק מכוניות על זוכות לה. תמונות נוספות וסירטון וידאו מקו היצור ניתן לראות בקישורים הבאים:

http://www.sicurauto.it/viewphoto/alfa-romeo-4c-produzione-in-fabbrica/9728.html

וידאו:

פורסם

ומתי נראה גרסא שבה הפנסים לא נראים כמו פרצוף מחוצ׳קן של ילד בן 15?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...