Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק נוראית יונדאי i20

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוקיי , ראיתי לנכון לעדכן גם בתוצאות ולא להשאיר את זה פתוח, גם למקרה שמישהו בעתיד יעשה חיפוש וכו' .

אז אמנם לקח זמן (הייתי במילואים) אבל סיימתי את המיכל וביצעתי את הבדיקה כמו שאמרתם .

התוצאה הייתה 1:9.6 לערך . נתון שהוא סביר, לא יותר מזה. אציין שהנסיעה הייתה 90% בתוך העיר .

מה דעתכם?

דבר שני . משהו תמוה לי. לפי היצרן,קיבולת המיכל היא 45 . המד היה קצת לפני הסוף. מילאתי full , המילוי היה 30.6 ליטר משהו כזה.

עכשיו, אני יודע שגם כשהמד דלק על אפס עדיין יש לרכב עוד ליטרים להמשיך לסוע אבל עד כדי כך? 15 ליטר?

נתונים בסדר גמור לתוך נסיעות בעיר. ועוד אוטומט

Opel Adam S 2017

פורסם

תסיים הרצה ואז נדבר.

גם אצל ההורים שלי בI30CW, וגם אצל קרובי משפחה שלי שהחזיקו I20, עד שלא סיימו הרצה, צריכת הדלק הייתה לא מדהימה בכלל. אחריי ההרצה צריכת הדלק טובה הרבה יותר טובה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ביצים הטובים שבהם החזקתי גליון צריכת דלק (זה היבה ב-Freamework II, הרבה שנים לפני פרוץ. האקסל) דאגתי לחשב ממוצע על פני 10 מילויי דלק. חישוב של מיכל אחד עלול להטעות בגלל סטיות: נסיעה בין עירונית חריגה תוריד את הצריכה, פקק ממושך יעלה אותה.

ד"א - להשואה - צריכת הדלק של ה-SX4 שלי (רכב קצת יותר גדול מה-i20) נעה בין 9.5-10 קמ"ל בנסיעות באיזור חיפה-קריות-עכו, עם די הרבה עמידה בפקקים וטיפוס בהרים. עכשיו מגיע הקיץ, מנסיוני בשנים קודמות אני מעריך שצריכת הדלק תגדל בכ-10% בגלל השימוש במזגן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...