Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או שידוע על הזמנות קיימות? אני סקרן בעקבות הדיון האחר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הפוקוס של הנסיעות מבחן עדיין לא נמסרה ללקוח ויקח עוד כמה חודשים עד שישחררו אותה.

חוץ מזה לא חושב שנמסרו בינתיים

Vw Polo GTI

פורסם

לא ימכרו 10 השנה, לדעתי. הייתי מתערב על הורדה למאתיים אלף שקל תוך פחות מחצי שנה אבל זה דלק אז כנראה שלא. מעניין אם מישהו בפורד עוקב אחרי נתוני המכירות ואיך דלק יסבירו לו למה מכרו פה אפס חתיכות.

ושוב, אם למישהו יש נתוני מסירות או שהוא יודע על הזמנות פתוחות, אשמח לשמוע.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

יהיו מסירות פיקטיביות,במחירים הרבה יותר נמוכים ללקוחות VIP ומקורבים למיניהם - אשר בינתיים,יהללו את הרכב ואני אצדיק את עצמי לקנות אחד כזה ב220 אלף ש"ח ,כי אם יש כאלה על הכביש סימן שזה טוב.

דלק מוטורס תפרו את עצמם על הציבור הישראלי,לא על קהל חובבי הרכב,אלא כלל הציבור.

וזה עבד להם לא רע.

ואם לא?

מוכרים מספיק פוקוס 1.6 עם תיבת הילוכים גרועה,לחברות הליסינג :roll:

פורסם

בגלל זה ציינתי שהנהג היה לבד ברכב (ככה שייתכן ואולי זה לא רכב המבחן/הדגמה שלהם).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
יופי. עכשיו גדעת שרשור.

אתה איש רע.

אני לא איש רע, רק כזה שאוהב לחשוף את המציאות, שכל פעם מחדש סוטרת על פנינו.

בגלל זה ציינתי שהנהג היה לבד ברכב (ככה שייתכן ואולי זה לא רכב המבחן/הדגמה שלהם).

הרי ידוע שכתבי רכב אף פעם לא נוסעים לבד ברכב. לידם תמיד יישב היחצ"ן של היבואן ויגיש תותים בשמנת, מאחור העורך ואחראי הפרסום שמתכננים את המסקנה הסופית מהמבחן ובתא המטען יש צלם.

או שאולי מעולם לא נתקלת בנציג נסיעות מבחן גמד? חלאס עם האפליה הזו.

:wink:

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

ואיך הרכב מגיע לסוכנויות השונות ברחבי הארץ?

ומה קורה אם אחד מעובדי דלק לוקח את הרכב לסופ"ש?

ואולי זה היה בכלל עיתונאי או מכונאי או בכלל פרסומאי :lol:

בקצב הזה, דלק יחליטו שהם לא מייבאים את הפיאסטה ST, כי 'כולם ביקשו שנייבא אבל אף אחד לא קונה רכבים כאלו'.

במחיר הזה, מגיע להם. שאף אחד לא יקנה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

איך כולם כאן ישר מסיקים שזה רכב הדגמה ולא רכב שלקוח קנה, מסקרן מאוד. בכל אופן, אני רק ציינתי מה שראיתי, וחבל שלא צילמתי (אולי על פי המספר ניתן לזהות).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...