Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

RS, אם יש לך קשרים בדלק-מוטורס תבדוק האם התחילו למכור פיאסטה במרכב 3 דלתות או שעושים לזה הזמנות מיוחדות.

אם התשובה היא לא, אז שיסבירו את זה, כי לא נראה לי שמישהו יטרח לעשות ייבוא אישי לרכב כזה.

IMAG0134.jpg

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חברך ניצל לעת עתה.

אישית, לא הייתי קונה רכב הדגמה - קל וחומר אם ברכב ספורטיבי עסקינן - גם בהנחה נאה מאד.

זהו רכב שעבר אצל כל העיתונאים. חלקם נהג בו בכבוד, חלקם האחר, פחות.

נהגו בו מאות לקוחות ועובדים של החברה - לא לכולם יש סימפטיה מכאנית.

לא תמיד נהגו בטורבו בזהירות הראויה והניחו לו לשוב לסיבובי סרק בתום נהיגה סבירה. יתכן ואף האיצו בו כהוגן עם מנוע קר.

לא תמיד נתנו למים ולשמן להגיע לטמפ' עבודה לפני שלחצו כהוגן.

ישנם כאלו שמושכים וחובטים במוט ההילוכים כבמנוף של משאבת מים ישנה.

ישנם כאלו ש'טסים' על פסי האטה כי זה לא האוטו שלהם.

יכלתי להמשיך ולהמשיך. נראה לי שהבנת את המסר.

ואם היו מציעים לך אותה ב130 -120 עם אחריות לעוד שנתיים וחצי?

בקיצר לכל דבר יש מחיר.

פורסם

לפי המספר - הרכב עבר רישוי עצמי, לא דרך דלק מוטורס.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
RS, אם יש לך קשרים בדלק-מוטורס תבדוק האם התחילו למכור פיאסטה במרכב 3 דלתות או שעושים לזה הזמנות מיוחדות.

אם התשובה היא לא, אז שיסבירו את זה, כי לא נראה לי שמישהו יטרח לעשות ייבוא אישי לרכב כזה.

אני מכיר 2 יחידות של פיאסטה שהגיעו בייבוא אישי

• תוכן חדש...