Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AUTODATA 3.24 תוכנת המידע המפורסמת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אלירןאשמח לעזרה בלהוריד את זה...

זה דוחף לי מלא שטויות למחשב אבל לא את התוכנה...

אחרי כמה ניסיונות המחשב לא נותן לי לנסות להוריד את זה יותר...

יש משהו שאני לא עושה טוב?

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

יש גם תוכנה AllData , המסד נתונים המלא שלה שוקל משהו כמו 250 ג'יגה , אבל אפשר פשוט להוריד את הדיסק שכולל את הרכב שלכם וזהו (זה יצא 4\8 גיגה). זה תוכנה במיוחד לרכבים אמריקאים אז לא תמצאו שם כל רכב, אבל אם הרכב שלכם קיים שם (הדיסקים Domestic זה לרכבים לא אמריקאים) יש שם הרבה יותר מידע מAUTODATA.

אשכרה ציורים שמראים איפה נמצא כל ממסר, איפה נמצא בורג קטן להוציא את המשענת ראש וכל מיני דברים שאין בAUTODATA.

פורסם

בוקר טוב חברים

הורדתי את התוכנה,אפשר לקבל הסבר לילד המפגר איך להתקין אותה?

חילצתי את התיקייה, מה עכשיו?

תודה

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

פורסם
בוקר טוב חברים

הורדתי את התוכנה,אפשר לקבל הסבר לילד המפגר איך להתקין אותה?

חילצתי את התיקייה, מה עכשיו?

תודה[/QUO

הסתדרתי תודה

בהצלחה עופר

• תוכן חדש...