Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AUTODATA 3.24 תוכנת המידע המפורסמת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל מי שלא מצא את הקובץ,nfo:

Instruction:

1.Download

2.Mount or burn .iso

3.Installation should start automatic but if not run install.cmd on dvd.

4.After installation go to crack folder and run RegSettings.reg x32 if you use 32-bits windows or x64 for 64-bits windows

5.Enjoy :)

If you use Windows 7 and have "runtime error 217 at 004BB10D" do this:

1.Deinstall old Microsoft Visual C + + 2008 Redistributable Package and install new 2010 version.

2.Burn or mount iso

3.Run Command Prompt (cmd) as administrator and type E: (or oder letter where is your iso mounted) and press enter

then type install.cmd and press enter

4.After installation go to crack folder and run RegSettings.reg x32 if you use 32-bits windows or x64 for 64-bits windows

5.Enjoy :)

Tested on XP, Windows 7. Not on windows 8

REALITY BEATS FICTION BY FAR!!!

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש התקדמות.

התקנתי במחשב אחר, את התקנה עשיתי דרך CMD.

הצלחתי לבצע את השלב של regsvr32 Chilkatcrypt2.dll.

כאשר אני רוצה להפעיל את התוכנה הוא מבקש להכניס דיסק לכונן.

האם יש קראק לתוכנה?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
כן, אמורה להיות תיקיה שבה אתה מכניס קובץ לרג'יסטרי.

איך אתה מכניס אותו לרג'סטרי?

גם אני עם ההודעה:

PLACE INSERT CD/DVD AND PRESS OK

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

omar87, בוא נתחיל מהתחלה. בצע הסרת התקנה של התוכנה והפעל מחדש את המחשב.

לאחר מכן, פתח את לוח הבקרה, כנס לתוכניות ובדוק האם מותקן אצלך microsoft visual C++ 2010 redistributable.

במידה ולא, התקן. אם יש גרסאות קודמות של התוכנה הזו (למשל 2008 או 2005 במקום 2010) אני חושב שכדאי להסיר אותן (על אחריותך).

לאחר מכן, כנס לתיקייה שבה שמרת את קובץ הISO של אוטודאטה (איפה שתוכנת הביטורנט שמרה את ההורדה). אם יש לך daemon tools, שים את הקובץ בתוכנה הזו, לאחר מכן פתח את "כונן הדיסקים" הוירטואלי שבו שמת את הקובץ. יש לך שם קובץ ששמו install.cmd. לחיצה ימנית עליו ואז "הפעל כמנהל". אחרי שההתקנה הסתיימה, הרץ את קובץ הרג'יסטרי שמתאים למערכת ההפעלה שלך מהתיקייה crack (איפה שנמצא קובץ הISO של אוטודאטה).

פורסם
מבקש לוודא לפני שאני נכנס להשקעה.

כיום יש לי על האלפא GTV 3.0 גנטים לא מקוריים (OZ) במידה ''17 עם צמיגים 215/45/17, כך קניתי אותה.

ברשיון המידה היא המקורית - 205/50/16.

אם אני מחליף את הצמיגים ל 225/45/17, שמופיעה כאן, אין לי בעיה לאשר את המידה הזו בטסט הבא עלי לטובה בלי טובות/קומבינות וכו'?

שי

איזה שנה הרכב?

בכול מקרה אם זה מה שחיפשת אז בבקשה..

לכידה.jpg

פורסם

תודה, אבל קיבלתי כבר את הטבלה הזו.

שאלתי האם אוטודאטה נשארה מבחינת משרד התחבורה הסמכות העליונה, והאם אפשר לקנות בשקט צמיגים במידה שמופיעה כאן וללכת לטסט בלי קומבינות.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

אצלי קיימת 3.38, עד 2011.

אם יש לכםן שאלות עד 2011 אני כאן :-)

אגב, ההורדה בוצעה מטורנו של טורנטליצ', שחסמו אותי אחרי שהורדתי 85.5GB בארבעה ימים... :lol:

אגב - הקראק, למי שרצה - בפרטי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...