Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AUTODATA 3.24 תוכנת המידע המפורסמת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עומר בוקר טוב

אשמח אם תוכל לעזור בעניין מידות צמיגים וגאנטים ל C4 VTS 2006 כרגע יש צמיגים 205/50/17

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עומר בוקר טוב

אשמח אם תוכל לעזור בעניין מידות צמיגים וגאנטים ל C4 VTS 2006 כרגע יש צמיגים 205/50/17

שים לב זה :

C4 VTI 2008

48222097.jpg

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

שלום רב,

לגבי התוכנה, מי שמעוניין "להשיג" אותה, מאוד פשוט...

נכנסים לגוגל, רושמים thepiratebay וזהו אתר הטורנט החופשי הגדול שיש.

רושמים בחיפוש AUTODATA ומסננים לפי ה SE, כמות המחזיקים בתוכנה, ישנה גירסאת 3.38 זמינה להורדה.

בהצלחה, או יותר קל, הינה הלינק :

http://thepiratebay.se/torrent/7278976/Autodata_3.38

פורסם

שלום לכולם,

אני אבוד עצות כבר הורדתי את התוכנה, התקנתי אותה, היה לי את הבעיה שהוזכרה בדף הקודם עקבתי אחר ההוראות בעיה זו נפתרה.

כרגע אני בא להיכנס לתוכנה הוא מבקש ממני להכניס דיסק לכונן, הורדתי קראק, בשלב זה נתקעתי מישהו יכול להסביר לי מה עושים איתו?!

תודה רבה

פורסם
שלום לכולם,

אני אבוד עצות כבר הורדתי את התוכנה, התקנתי אותה, היה לי את הבעיה שהוזכרה בדף הקודם עקבתי אחר ההוראות בעיה זו נפתרה.

כרגע אני בא להיכנס לתוכנה הוא מבקש ממני להכניס דיסק לכונן, הורדתי קראק, בשלב זה נתקעתי מישהו יכול להסביר לי מה עושים איתו?!

תודה רבה

רועי תודה על הקראק בפרטי יש לי את הקראק הזה, איך אני מתקין אותו?

פורסם
שלום לכולם,

תודה רבה

פשוט מאוד (אחרי שלמדתי את זה),

תיכנס לרג'סטרי: ע"י לחיצה על התחל ואז בשורת החיפוש תרשום REGEDIT .

ברג'סטרי תלחץ > קובץ > הבא (IMPORT)

ותבחר את קובץ הרג'סטרי שבא בתיקיית ההתקנה CRACK לפי סוג המערכת הפעלה שלך. קוראים לקובץ RegSettings.

תהנה :)

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תוכן חדש...