Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקיצור הייתי שמח שלא ילעסו את הנתונים בשבילי, אלא ייתנו את הנתונים ואני אלעס אותם בשביל עצמי.

ובגלל ההבדלים (בית פרטי מול מעון + בית פרטי) המינימום הנדרש זה חלוקה שנתית (לא ממוצעת) וחלוקה לפי בית פרטי מול מעון רשמי.

כלומר מזון - אז מזון 2020 ביבי בית פרטי, מזון 2020 ביבי מעון רשמי, מזון בנט* (כי זו לא שנה מלאה).

לצורך הנוחות אפשר לספור כל שנה מ-13.6 של כל שנה, עד ה-12.6 של השנה העוקבת.

את ההפרשים בתחילת הכהונה של ביבי אפשר לשים כעמודה עם כוכבית גם כן שזה חלק מתוך שנה שלמה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

לא בטוח שזה משמעותי, ה-4 ילדים של בנט קטנים יותר (ולכן בטח אוכלים פחות) משני הג'מוסים של ביבי

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, m3x7r3m3 כתב:

הצד התל אביבי בקואליציה לא - הוא נכנס לפעולה רק כשכואב בתל אביב. זה ההבדל.

מי שמשלם זה תושבי המדינה, לא ספציפית פוליטיקאי כזה או אחר. גם המתנחל משלם על תפיסת העולם של הנבחרים שלו כשזורקים לו אבנים על האוטו בלילה בדרך הביתה, ועל זה אף ממשלה לא יוצאת מיד למבצע. כמו שלא יוצאים למבצע אחרי שנפלו כמה טילים בישובי העוטף.

לפני שעתיים, m3x7r3m3 כתב:

אם לפני בן גביר הייתה הסתה - מה הייתה הסיבה להסתה ולטרור אז

הסיבה לטרור היא לא רק הסתה, זה גלוי וידוע שיש טרור כי הם שונאים יהודים וציונים. אבל אין לי כח עוד פעם עכשיו לכתוב על רמות עצימות טרור ועל ספקטרומים, סקאלות וגוונים של אפור, היינו שם וזה ולא הלך.

אתה כן, אתה פשוט עוד לא מבין את זה.

שמע, זה כמו הwoke  המשוגעים האלה שאומרים לילד בן 10 שהוא בעצם ילדה אבל הוא עדיין לא יודע את זה...

טובה יותר או לא? לפחות בהקשר הזה של מלחמה בטרור בכלל וקיזוז משכורות מחבלים בפרט?

בסוף ביצועים נמדדים בתוצאות.
עוד מוקדם לעשות השוואות בין ממשלה של 10 שנים לממשלה של שנה בלחץ, אבל כרגע - ראיתי איזו השוואה בפייסבוק ולא עשיתי את הבדיקה בעצמי, אז תרגיש חופשי לתקן אם זה שטות - בממוצע בשנה היו יותר פיגועים או הרוגים מטרור לממשלה הקודמת.

מי זה האויב בסרטון?

הלגיון הירדני

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בינתיים ביהדות התורה מנסים לקדם חוק אגרה שנתית על אחזקת חיות מחמד.

כלב אחד 3500 ש"ח בשנה

כלב שני ומעלה 7000 ש"ח בשנה.

So liberman it is

S20424-17294950.png

• מבאס 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם
Just now, SlowRide כתב:

מי שמשלם זה תושבי המדינה, לא ספציפית פוליטיקאי כזה או אחר. גם המתנחל משלם על תפיסת העולם של הנבחרים שלו כשזורקים לו אבנים על האוטו בלילה בדרך הביתה, ועל זה אף ממשלה לא יוצאת מיד למבצע. כמו שלא יוצאים למבצע אחרי שנפלו כמה טילים בישובי העוטף.

ועדיין, המתנחל בעד תגובה קשה גם כשיש פיגוע בתל אביב וגם כשיש פיגוע בבאר שבע או בחברון.

הפוליטיקאי התל אביבי לא.

לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

הסיבה לטרור היא לא רק הסתה, זה גלוי וידוע שיש טרור כי הם שונאים יהודים וציונים. אבל אין לי כח עוד פעם עכשיו לכתוב על רמות עצימות טרור ועל ספקטרומים, סקאלות וגוונים של אפור, היינו שם וזה ולא הלך.

ההבדל הוא שאתה חושב שאם תירוץ אחד לא יהיה רלוונטי, אז העצימות תהיה שונה.

לפני 4 דקות, SlowRide כתב:

שמע, זה כמו הwoke  המשוגעים האלה שאומרים לילד בן 10 שהוא בעצם ילדה אבל הוא עדיין לא יודע את זה...

כמו שאמרתי, בהיעדר בן גביר (כי הוא לא כל שבוע עולה להר הבית) - הם מוצאים תירוצים אחרים.

אז תירוץ מסוים מתקבל עליך, והאחרים הם שקרים...

כשתיקח להם תירוץ אחד, ועוד אחד, ועוד אחד, מתישהו בסוף ייפול האסימון ותבין שזה לא עניין של תירוץ זה או אחר.

מכיר את העובד הזה שאתה נותן לו משימה - אז הוא בדיוק עסוק, ולחילופין רעב, לחילופין הבן שלו חולה ולחילופין סבתא שלו מתה וכו'.

אחרי 2-3 תירוצים אתה מבין שהבעיה היא לא התירוץ הזה או ההוא.

לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

בסוף ביצועים נמדדים בתוצאות.
עוד מוקדם לעשות השוואות בין ממשלה של 10 שנים לממשלה של שנה בלחץ, אבל כרגע - ראיתי איזו השוואה בפייסבוק ולא עשיתי את הבדיקה בעצמי, אז תרגיש חופשי לתקן אם זה שטות - בממוצע בשנה היו יותר פיגועים או הרוגים מטרור לממשלה הקודמת.

זה היה ככה"נ נכון לפני הפיגוע בת"א.

אבל השונות בנתונים בין השנים גדולה, אפשר לעשות צ'רי פיקינג לשני הצדדים.

זה לא משנה את השאלה - מה אנחנו עושים עם זה? לזרוק את המחבל ומשפחתו לסוריה לא.

לתת לרשות לממן אותם לפי KPI של כמה הרגו? הנוכחית בעד, הקודמת לא.

לחוקק את החוק (שהבשיל) לשלילת אזרחות ותושבות מטרוריסטים שמקבלים כספים כאלה מהרש"פ? הנוכחית חלוקה (אלעזר שטרן אחד מיזמי החוק, מר"צ וגבי לסקי בפרט נגד), הקודמת בעד.

לפני 25 דקות, SlowRide כתב:

הלגיון הירדני

מי משרת בלגיון הירדני?

מה הקשר בין הלגיון הירדני לערבים? (שהיום נקראים פלשתינים)

ציטוט

לגיון הערבי היה הצבא הערבי הטוב ביותר במלחמת העצמאות (1949-1947).[דרוש מקור] הלגיון התערב במלחמה עוד לפני הפלישה הכלל ערבית במאי 1948 אימן את ערביי ארץ ישראל ולחם לצידם.

עבדאללה א-תל, מפקד הלגיון בירושלים במלחמת העצמאות ומושל ירושלים המזרחית לאחריה, מעיד בספר זיכרונותיו, שלאחר הכט בנובמבר, עת היה מסופח לדיוויזיה הבריטית הראשונה, שמפקדתה בסרפנד, "סייע אללה בידי למלא את חובתי במאבק בארץ ישראל"[4] על ידי שהתקשר עם מספר קצינים ערביים נוספים ובתאום עם ראשי ההנהגה המקומית של ערביי ארץ ישראל וביניהם ראש עיריית לוד, אימנו צעירים מלוד, רמלה, ספרייה, עבאסייה, סרפנד ואל-בריה בהפעלת נשק ששאלו ממחסני הלגיון, כולל מטווחים.

ב-14 בדצמבר 1947 הרג הלגיון 13 מאנשי שיירת בן שמן תוך רצח פצועים חסרי ישע.

ב-22 באפריל חשו יחידות הלגיון שהוצבו לאורך כביש ג'נין-חיפה לסייע לערבים בקרב על חיפה. כוח של גדוד 21 מחטיבת כרמלי ארב ליד יגור ובלם את כוח הלגיון ששב על עקבותיו.[5]

בין ה-27 ל-29 באפריל תקף הלגיון את קיבוץ גשר בניסיון לכובשו, למרות שגשר נועדה להיות בתחומי המדינה היהודית על פי החלטת החלוקה.

הלגיון חסם את הדרך לירושלים באזור לטרון (בו החזיקו הירדנים עד למלחמת ששת הימים) ואגב כך חידש את המצור על ירושלים היהודית.

ב-12 במאי תקף את גוש עציון וחצה אותו לשניים. יישובי הגוש נכנעו כעבור יומיים. ניצולי הטבח בכפר עציון הלכו בשבי הירדני.

הצבא הירדני, כמו ירדן עצמה, מורכב (בוודאי ובוודאי בדרגות הנמוכות) מרוב מוחלט של פלשתינאים.

הנה למשל דוגמה אחת.

זה שהצבא הירדני כגוף כרגע אינו אויב שלנו זה פועל יוצא של מיעוט ששולט על רוב, גם בהקשר הפוליטי, וגם בהקשר הצבאי.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני 59 דקות, Gavrik כתב:

בינתיים ביהדות התורה מנסים לקדם חוק אגרה שנתית על אחזקת חיות מחמד.

כלב אחד 3500 ש"ח בשנה

כלב שני ומעלה 7000 ש"ח בשנה.

So liberman it is

S20424-17294950.png

WT*!!!!!!!

יש לי 2 כלבים, מה זה *** הזה!, הינה טעימה מה יעשו לנו ביום שיחזרו לשלטון... בכוח יבריחו אותנו מכאן :-(.

אני מקווה שזה לא אמיתי... לא רוצה לחשוב איזה נטישה של כבלים זה יגרום :-(

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 20 דקות, hwgeek כתב:

WT*!!!!!!!

יש לי 2 כלבים, מה זה *** הזה!, הינה טעימה מה יעשו לנו ביום שיחזרו לשלטון... בכוח יבריחו אותנו מכאן :-(.

אני מקווה שזה לא אמיתי... לא רוצה לחשוב איזה נטישה של כבלים זה יגרום :-(

אני לא מאמין שזה באמת יעבור לפחות בשום ממשלה שבה החרדים הם לא רוב.

אבל ברגע שהם יהיו רוב במדינה שזה עוד 20-30 שנה זה הגיוני בהחלט.

כרגע זה רק ניסיון לתקוע אצבע בעין לאויבים של המפלגות החרדיות, כלומר לחילונים ולמחזיקי חיות המחמד שעל הדרך ממנים ומאפשרים לציבור החרדי להתקיים ולהתרבות.

זה רק אינטרו למה יקרה בעתיד המדינה הזאת אם החילונים ימשיכו לממן את החרדים ויאפשרו להם להוליד 4 ילדים על חשבונם ולהתרברב על כך בפורומים.

פורסם

אני לא רואה למה להתרעם, זה רק הונח על שולחן הכנסת לדיון מקדים, ויעבור משם ישירות למגרסה- כמו עוד הרבה הצעות חוק מטורללות שנזרקות על ימין ועל שמאל.

• אהבתי 1
פורסם

כי מדובר על הצהרות כוונות ישירה של המפלגות החרדיות, של "אנחנו הולכים לפגוע בכם".
לא מספיק שהם מוצצים את הדם לכלל הציבור אך כרגע הם מחפשים גם לפגוע בו.
בממשלה הבאה אם הליכוד והחרדים יבחרו תדע כבר מה הם מתכוונים לעשות.
אולי הם לא יעלו את האגרה ל3500 ש"ח אבל בהחלט סביר שיעלו את האגרה ל+- 1000 ש"ח.

פורסם
לפני 3 דקות, Gavrik כתב:

כי מדובר על הצהרות כוונות ישירה של המפלגות החרדיות, של "אנחנו הולכים לפגוע בכם".

בוקר טוב, הצעות חוק שממש מכוונות לפגוע בשאר הציבור בישראל שאינו יהודי אורתודוקסי אדוק מונחות על שולחן הכנסת דרך קבע כבר משנות ה 70 בערך ע"י המפלגות החרדיות.

זה רק גרגר חול בודד בצנצנת גדולה, מהסוג עם הרבה צבעים כמו שאנשים גונבים מהקיר הצבעוני במכתש רמון.

פורסם
לפני כשעה, Gavrik כתב:

בממשלה הבאה אם הליכוד והחרדים יבחרו תדע כבר מה הם מתכוונים לעשות.
אולי הם לא יעלו את האגרה ל3500 ש"ח אבל בהחלט סביר שיעלו את האגרה ל+- 1000 ש"ח.

זה בטח המשך ישיר לעובדה שהם "קיבלו" את מס החד פעמי..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, hwgeek כתב:

פורסמו נתונים על ההוצאות בית רוה"מ:
https://news.walla.co.il/item/3502291

ניראה שבנט הצליח לחסוך כמה שקלים לא? :-)

image.thumb.png.9ddd06cff6e3d70e98eb01c8dc9d5a94.png

*נב: מה הם עשו עם כל המים ?? שטפו רכבים לכל השכונה?

זה האמ-אמא של הצ'רי פיקינג.

בנוסף, לא ענה על השאלה הכי חשובה - למה השיפוץ בבלפור עדיין לא התחיל. 

עריכה אחרונה על ידי eitanuch
פורסם

מת עליך ליאור.

נעלב בשירשור אחר, ופה צועק כמוני שצריך דאשבורד עם KPI לעקוב אחרי הנתונים.

כמו שצריך, מסכים איתך. תחשוב אם היה לך דשבורד כזה ב MishkanRoham.org.il

אפשר להיכנס לראות שהם מבזבזים מים. לסגור להם את המים החמים.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 40 דקות, David32 כתב:

אפשר להיכנס לראות שהם מבזבזים מים. לסגור להם את המים החמים.

מתכנתים ממשלתיים ישבתו בגלל הצורך בAPI נוסף שצריך לתכנת

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...