Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 דקות, yd b-4 כתב:

קודם כל רחמים עליך שכלבים "זה כל מה שיקר לך"

וכן לדעתי זה אחלה. שאתה צוהל ושמח שפוגעים בילדים (לא יודע אצלי זה יותר יקר וחשוב מכלבים). אשמח לראותך מבין על בשרך שפוגעים "ביקר לך מכל"

מה קרה? שזה עליך אתה כועס....

איך מס על חד"פ ושתיה מתוקה פוגע בילדים בדיוק?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 5 דקות, yd b-4 כתב:

קודם כל רחמים עליך שכלבים "זה כל מה שיקר לך"

וכן לדעתי זה אחלה. שאתה צוהל ושמח שפוגעים בילדים (לא יודע אצלי זה יותר יקר וחשוב מכלבים). אשמח לראותך מבין על בשרך שפוגעים "ביקר לך מכל"

רחמים עליך שאין בך אמפתיה להבין כלבים ואהבה ליצורים חיים ושאתה מתייחס לחוק שבמידה ויעבור יגרום לרצח של מאות אלפי כלבים בקור רוח.
מי שפוגע בילדים אלו החרדים עצמם, שמדרבנים את האוכלוסייה שלהם להשריץ ילדים ללא כל יכולת לכלכל אותם מתוך חיים של עוני וגזל לתוך חיים של עוני וגזל.

תאמין לי אם ילד ישתה פחות קולה מתוך כוס חד פעמית יהיה לו פי כמה יותר טוב, אבל מה לחרדים אכפת מהילדים שלהם? העיקר לשנוא את החילונים ובעלי חיים.

(גם בתור הורה חילוני הייתי אומר תודה 100 פעם לממשלה אם היו מוציאים את הרעל של שתיה מתוקה ואת הפלסטיק החד-פעמי המזהם מחוץ לחוק לאלתר - ככה לא יהיה צורך להתמודד בסופר עם ילד שבוכה וצועק שהוא רוצה קולה בזמן שזה פוגע בבריאות שלו)

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 16 דקות, yd b-4 כתב:

שוב אתה בא ומוכיח שהלימודים בישיבה לא ממש מחדדים את המוח.

אף אחד פה לא ביקש לפגוע בילדים שלך. רק רוצים שתגדל אותם על חשבונך ולא על חשבוננו.

כמו שאנחנו מגדלים ילדים וגם כלבים על חשבוננו.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 20 דקות, yd b-4 כתב:

היינו בשיחה הזו כבר לא?

אבל בגלל שאני נהנה, תן לי ללעוס עוד קצת:

אם מחר אני מחליט לאמץ כלב או חתול או ג'וק - אני משלם על זה. מהכיס שלי. 0 מגיע ממך.

אם אתה בוחר מחר ללמוד בכוילל ולהביא לעולם שמונה ילדים - גם אני משלם על זה. 

אתה מבין את ההבדל בין "שלם על הילדים שלך ואני אשלם על חיית המחמד שלי" לבין "אתה תשלם גם על הילדים שלי וגם על חיית המחמד שלך וגם תשלם לי עוד עליה כדי שיהיה לי עוד קצת לשמונת הילדים שלי"?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 4 דקות, פינדר כתב:

אף אחד פה לא ביקש לפגוע בילדים שלך. רק רוצים שתגדל אותם על חשבונך ולא על חשבוננו.

אבל זה בדיוק מה שיפגע בילדים שלו, איך אתה לא מבין את זה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

"שלך שלי ושלי שלי".

אבל באמת אין לכם מה להתעצבן על הקישקוש הזה עם החיות מחמד. תהיה פה תחבורה ציבורית מתפקדת ובשבתות לפני שיעבירו כזה חוק. זה שווה ערך למס על משקל יתר בגוף.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

"שלך שלי ושלי שלי".

בדיוק הגישה שאני שונא

פורסם

לא חושב שהחוק יעבור בקרוב. זה בסך מראה את המגמה של החרדים ולאן הדברים ילכו בחסות 8 ילדים לכל משפחה, ובורות פנומנלית על עץ הכסף מהסוג שרואים כאן. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 37 דקות, vadim6385 כתב:

איך מס על חד"פ ושתיה מתוקה פוגע בילדים בדיוק?

איך תשלום אגרה פוגע בכלבים? להפך כך במקום שכל זב חוטם יחזיק בחיה כלואה ללא תנאים מרווחים.

רק מי שיכול להרשות לעצמו יביא- סליחה יחזיק כלב בעולם.

כך הכלבים יזכו לחיי רווחה ושלווה:)

לפני 37 דקות, Gavrik כתב:

רחמים עליך שאין בך אמפתיה להבין כלבים ואהבה ליצורים חיים ושאתה מתייחס לחוק שבמידה ויעבור יגרום לרצח של מאות אלפי כלבים בקור רוח.

הבהרה קלה. לא בדיוק כתבתי את ההודעה ברצינות תהומית. זו היתה הטרלה קלה בדיוק כמו שמטרת הצעת החוק הזו. לגפני לא ממש אכפת מהכלבים שלכם.

בלי קשר לרחמים או לא התעשיה של החיות מחמד זו תעשיה אכזרית ביותר. אבל עזוב...

לפני 29 דקות, יבגניפ כתב:

היינו בשיחה הזו כבר לא?

אבל בגלל שאני נהנה, תן לי ללעוס עוד קצת:

אם מחר אני מחליט לאמץ כלב או חתול או ג'וק - אני משלם על זה. מהכיס שלי. 0 מגיע ממך.

אם אתה בוחר מחר ללמוד בכוילל ולהביא לעולם שמונה ילדים - גם אני משלם על זה. 

אתה מבין את ההבדל בין "שלם על הילדים שלך ואני אשלם על חיית המחמד שלי" לבין "אתה תשלם גם על הילדים שלי וגם על חיית המחמד שלך וגם תשלם לי עוד עליה כדי שיהיה לי עוד קצת לשמונת הילדים שלי"?

חביבי אתה חי בזכותי .

תפנים!

בעולם שיש בו קשר בין רוח לחומר. אני מביא את הרוחניות לא אתה.

אני יודע שלא תבין את זה אבל זו המציאות בעיניי. ובעיני כל מי שמאמין בדת היהודית הזו.

לצערך יש כאן הרבה כאלו.

אולי תצביע למק"י שיפטרו ת'בעיה.

• רעיון גרוע 4
  • מצחיק 1
  • לא הבנתי... 1
פורסם
לפני 5 דקות, yd b-4 כתב:

איך תשלום אגרה פוגע בכלבים? להפך כך במקום שכל זב חוטם יחזיק בחיה כלואה ללא תנאים מרווחים.

רק מי שיכול להרשות לעצמו יביא- סליחה יחזיק כלב בעולם.

כך הכלבים יזכו לחיי רווחה ושלווה:)

כי יש כיום מאות אלפי כלבים בארץ, אם אנשים לא יוכלו לשלם את האגרה יחרימו אותם לכלביה. ומשם להריגה כי אף אחד לא יאמץ כלבים אם זה עולה 3500 שקל בשנה.

לפני 6 דקות, yd b-4 כתב:

חביבי אתה חי בזכותי .

תפנים!

אני יודע שלא תבין את זה אבל זו המציאות בעיניי. ובעיני כל מי שמאמין בדת היהודית הזו.

לצערך יש כאן הרבה כאלו.

אולי תצביע למק"י שיפטרו ת'בעיה.

כל תגובה כזאת גורמת לי לרצות יותר ויותר לעזוב את הארץ או להפריד את המדינה לשתי אוטוריטות אחת לחילונים ואחת לדתיים. אז נראה מי מתקיים בזכות מי.
אגב חלק ניכר מהיהודים המאמינים שפגשתי לא מכירים בכת החרדית כחלק מהיהדות.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 11 דקות, yd b-4 כתב:

חביבי אתה חי בזכותי

אני ואתה חיים בעיקר בזכות משקי בית שמכניסים בסביבות ה50 אש"ח בחודש ועדיין לא החליטו לעשות רילוקיישן למדינה אחרת.

אתה יכול להאמין במה שאתה רוצה אבל זה היופי בעובדות יבשות, הן לא צריכות שמישהו יאמין בהן כדי להיות נכונות.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 4

פורסם

@hwgeek @Gavrik

@Pika007 צודק לחלוטין, יש מצב שזה אפילו לא יעבור דיון מקדים (כי הכנסת בפגרה), ויעבור ישר למגרסה.

את הכותרת הם עשו.

ולכן אין כאן כנראה הצהרת כוונות, אלא תפיסת כותרות.

לפני 13 שעות, David32 כתב:

מת עליך ליאור.

נעלב בשירשור אחר, ופה צועק כמוני שצריך דאשבורד עם KPI לעקוב אחרי הנתונים.

כמו שצריך, מסכים איתך. תחשוב אם היה לך דשבורד כזה ב MishkanRoham.org.il

אפשר להיכנס לראות שהם מבזבזים מים. לסגור להם את המים החמים.

גאוני, אם יאיר במקלחת יותר מ-5 דקות סוגרים לו מים חמים.

למה נעלב? אם מביאים מידע עם כל כך הרבה שונות - חייב לנרמל את זה איכשהו.

בהמשך לזה עכשיו איילה חסון טוענת שהבית בבלפור עדיין עם הוצאות גבוהות, לא יודע מה זה גבוהות, אבל אם יהיו נתונים זה יעזור במשהו.

לפני 13 שעות, DareDevil כתב:

מתכנתים ממשלתיים ישבתו בגלל הצורך בAPI נוסף שצריך לתכנת

מיקור חוץ

לפני 3 שעות, יבגניפ כתב:

אתה מקפץ בין טענות על מיגור הטרור, לבין טענות על מלחמת לאומים, ועל זה שיש כל כך הרבה תומכי טרור אקטיביים בצד השני שמה שאתה מציע לעשות יוביל לדילול האוכלוסיה שם. פה בציטוט לקחת סוג של צעד אחורה, שזה מבורך. אבל בכלליות אתה משאיר מעט מאוד מקום לאופטימיות ולסיכוי לחיים סבירים כאן, עם הכללות והנחות מוצא על חשיבה איסלאמית או איך שלא קראת לזה. כי הרי אם זו הבעיה - גם אם תמגר את הטרור, נניח, מה ימנע ממנו לצוץ שוב בעוד שנתיים? ואז עוד פעם תצא למלחמת לאומים? גם מה בדיוק אתה מציע פרקטית? חומת מגן נוספת? עם גירוש משטחי הרשות וישראל? לאן בדיוק? אפילו את האפריקאים מדרום תל אביב לא כל כך הצליחו לגרש מכאן, לא? מה גם שאולי הזכרון שלי מטעה אותי על הבוקר, אבל זה לא עבד כל כך בלבנון לפני 40 שנה.

לא מיגור, הפחתה, אולי משמעותית יותר, אולי פחות.

המקור לטרור הוא מלחמת לאומים, הכלי שלהם למלחמה הוא הטרור.

וכן אני לא מציע פתרון של זבנג וגמרנו, גם אחרי שנעשה את זה יהיו עוד טרוריסטים, וגם את המשפחות שלהם נצטרך לגרש.

לגבי פרקטית - בוא נתחיל מגירוש משטחי ישראל, שלילת אזרחות ותושבות.

גם את האפריקאים צריך לגרש, יש כמובן תוכנית מסודרת איך לעשות את זה בלי שבג"צ יפריע. אם מעניין אותך ארחיב בנושא.

לגבי לפני 40 שנה - היה הרבה פחות טרור של אזרחי ישראל, והגירוש היה של מי שאינם אזרחים (ברובם המוחלט), ואחרי הגירוש ללבנון גירשו לטוניס.

בטוניס זה יחסית עבד (חוץ מהנטייה שלהם לחטוף מטוסים - מה שכנראה לא יצליח היום).

הבעיה היא שגם בגירוש ללבנון בג"צ התערב (מה שהביא את רבין לומר "בלי בג"צ ובלי בצלם" - סוף הדמוקרטיה וגו').

ועוד בעיה היא שאת הגירוש לטוניס הפכו בהסכמי אוסלו.

לפני 3 שעות, יבגניפ כתב:

כל אחד בסוף יכול להסתכל על המציאות מאיזה זווית שהוא רוצה. אתה יכול להביא כאן ציטוטים של בן גביר עד מחר ולהסביר איזה אדם נחמד ולא קיצוני הוא. אבל במציאות הוא נתפס כקיצוני אפילו בתוך החברה היהודית, בדיוק כמו שעופר כסיף נתפס כקיצוני לצד השני. זכותך לחשוב כמובן שדווקא דתי ימני קיצוני מציע את הפתרון הפרגמטי היחיד לסכסוך כאן. זה קצת מוזר. אבל לגיטימי. 

לא אמרתי פתרון פרגמטי, אמרתי שלנסות את אותם פתרונות שלא עבדו, מתוך ציפיה שיעבדו בעתיד, זה ההגדרה של אי שפיות.

אז אני מוכן לנסות פתרונות שלא נוסו, הם לא פרגמטיים (בהגדרה), הם קיצוניים (יחסית למדינה שמתקראת דמוקרטית ומערבית), אבל בוא, גם פרקש כאן אמר שחלום שלו שהפלשתינים יעברו באורח קסם לירדן.

ההבדל הוא שאני יודע שחלום לא מתגשם אם לא עובדים כדי להגשים אותו.

אף אחד לא בא ומציע לך ברחוב וילה עם בריכה ופרארי בחניה, אתה צריך לעבוד בשביל זה.

לפני שעתיים, SlowRide כתב:

אבל זה לא משנה בעד מה הוא, כל עוד הממשלה לא עושה משהו. הנציגים שלו גם בממשלה.

נכון, וזו הסיבה מספר אחת שאני לא מצביע לביבי מ-2009.

אני חושב שההסתה בשני הצדדים מיותרת ולא תורמת לשום דבר חיובי.

אף אחד לא שאל אותך מה מיותר ומה לא, בגדול חופש הביטוי כולל הרבה דברים מיותרים.

השאלה היא האם עלייה של יהודי להר הבית, כולל צילום לפייסבוק שהוא אומר "הר הבית בידינו" היא הסתה בכלל?

מאיפה אתה מביא את ההנחות המוזרות האלה שמבחינתי יש תירוץ מקובל לטרור?
אתה חושב שמבחינתי זה שבנגביר צועק בהר הבית זה הצדקה לפיגוע ואם המצב יסלים בעקבות זה, אנחנו צריכים להוריד ראש ולקבל את המכה כי אנחנו התחלנו?
אני אומר לא להכניס את היד לטוחן אשפה למרות שיש מנגנון הגנה, אתה אומר בוא נכניס ואם נאבד אצבעות נתבע את היצרן כי זה לא אמור לקרות. 

כי הנה אתה אומר במפורש - יש טרור, אבל זה שבן גביר עולה להר הבית ואומר "הר הבית בידינו" זה מעודד את הטרור, או במילים אחרות - זה גורם לטרור.

ומכיוון שזה גורם לטרור, הרי שהטרור הוא באשמת מי שגרם לו, במקרה של הטענה שלך - בן גביר.

וזה, תירוץ מקובל לטרור.

מסכים איתך שלממן אותם זה דפוק מאד. לא תומך בזה.
אבל אני חושב שצריך להסתכל על התוצאה הכללית. אם {לא מגרשים ומשלמים} מביא תוצאות יותר טובות מ{לא מגרשים ולא משלמים}, זה לא כזה נורא. אמנם חבל על הכסף אבל זה אילוץ שיש לו סיבות. 

אבל עובדתית זה גרם השנה ליותר הרוגים מטרור, מאשר בשנה שעברה.

אז מביא תוצאות יותר טובות כן, השאלה לאיזה צד, כרגע לצד הטרוריסטים.

וזה לא מפתיע, שאם אתה מקבל כסף לפי כמה שהרגת - אתה תנסה להרוג כמה שיותר לפני שיעצרו אותך.

אז מה? אפשר להגיד את זה על כל מדינה אחרת בעולם, שכרגע הם לא אויבים שלנו.
חוץ מזה, זה צבא. לא ארגון טרור דתי. מצידי שיקימו להם גם ליגיון פלסטיני של מדינת פלסטין.

ההבדל הוא שהצבא הירדני כגוף, היה אויב שלנו בעבר, החיילים שמשרתים בו, אומרים במפורש שהם אויבים שלנו, 70% או 80% מהם מזדהים כפלשתינים, שהם אויבים מפורשים שלנו גם היום.

כרגע הצבא הירדני לא ארגון טרור דתי, רוצה לנחש מה יקרה כשאחד מה-70% או ה-80% הללו ישתלט על המדינה? תסתכל על גופי הבטחון הפלשתיניים? ארגוני טרור? באבו אבוה ארגוני טרור, דתיים? חלקם מאוד דתיים, חלקם קצת פחות דתיים, אף אחד מהם לא חילוני.

לפני שעה, farkash7 כתב:

בתור איש מדעי המחשב אתה אמור לדעת שלבעיות קשות אין פתרון מושלם.
תמיד קיים איזשהו טריידאוף וצריך לבחור.

אבל יש פתרון - יש מדינת ישראל, בית לאומי לעם היהודי, רק צריך שזה יהיה הקו המנחה.

לפני שעה, farkash7 כתב:

לגבי הציטוט הזה שלך הבחירה היא פשוטה מאוד, לכרות את יד ימין (נניח) במקרה הזה, כלומר "לעשות קולות של שטיח" עד שהשליט הרומאי הנוכחי יוחלף (וזה קרה שם בתדירות שאני מחליף לילד שלי טיטולים), טוב בסדרי גודל מגלות+שואה, מה השאלה בכלל?
זה לא משנה אם מרד בר כוכבא היה השני או השלישי או העשירי, מה שמשנה וחשוב ללמוד מהסיפור הזה הוא שלכל פעולה יש תגובה ותוצאה, ולעיתים התגובה והתוצאה לפעולה שביצעת וחשבת שתהיה מאוד מוצלחת (ובהתחלה הייתה אפילו מוצלחת אם מדברים ספציפית על המרד הזה) תתפוצץ לך בפנים, במקרה הזה חורבן של היישוב היהודי, בית המקדש, מאות אלפי הרוגים וגלות... כמה מאות שנים אחר כך שואה שכמעט הכחידה את היהודים. היה שווה?

בטח שמשנה, עוד לפני שבר כוכבא נולד, בית המקדש כבר נחרב, חלק מהעם הוגלה, יהודים נלקחו לקרבות גלדיאטורים, שילמו מס יהודים וכו'.

ומה הקשר לשואה בכלל? קפצת 1900 שנה קדימה בערך, אבל זה לא מפתיע כיוון שהפכת את מרד בר כוכבא לסיבה לחורבן בית המקדש (שקרה מוקדם יותר כרונולוגית).

אז תסביר לי - אם מרד בר כוכבא לא היה יוצא לפועל, זה היה מחזיר באורח קסם את בית המקדש שחרב בערך 60 שנה לפני?!

או שאולי זה היה מחזיר את כל היהודים שהוגלו אחרי חורבן בית המקדש (ולפניו) באורח קסם?!

כאילו נדמה לך שקיסר רומאי חדש היה עושה Undo לכל הדברים שקודמו עשה? מה זה Word?

לפני שעה, farkash7 כתב:

אם נחזור למה שאמרתי קודם על בעיות קשות, אז הפלסטינאים הם בעיה קשה. אתה מנסה לגמד את הבעיה הזו, כאילו לפתור אותה באיזה מטה קסם, אבל זה לא עובד ככה.

זה לא מה שאמרתי, אמרתי יותר מזה - הפתרון שאני מציע הוא קשה, הוא לא נשלף בקלות ראש, הוא קיצוני יחסית למדינה מערבית דמוקרטית (או כזו שרוצה להיות) כי הבעיה היא קשה.

לפני שעה, farkash7 כתב:

תגלה אותם לירדן+טיהור אתני, ותקבל מדינה עם גבול לאירן ועיראק שאתה לא שולט עליו עם אוכלוסיה שרק רוצה לחסל אותך אחרי מה שעשית לה.
תספח מה שאפשר ותתנתק מהם חד צדדית תוך שמירה על שליטה בגבול ובשטחי מפתח ותקבל פוטנציאל לעימותים נוספים בעתיד.
לא תעשה כלום, תקבל רוב ערבי בין הירדן לים (ותפסיק להתווכח על זה זו עובדה, הם פשוט מתרבים מהר יותר, ולא בכל שבוע עולים מיליון עולים ממרוקו/רוסיה, {וחוץ מזה כבר אין לנו מספיק מקום לכולם}) שחלק גדול ממנו עלול לרצות להסתפח אליך רק כדי לקחת את השלטון ולהעיף אותך לים.

גם היום, בירדן 80% או 90% מהאזרחים מזדהים כפלשתינים, גם היום יש להם גבול לעיראק (איך הגעת לאיראן?!) ולסוריה ולערב הסעודית, וגם היום הם רוצים לחסל אותך.

אז מה נשתנה הלילה הזה? שלקחת כאלה שיושבים היום פה, עם ת.ז. כחולה, והעפת אותם, להיכנס להסתובב חופשי בת"א או בחיפה - הם כבר לא ייכנסו.

אז מה אם הם רוצים להסתפח אליך? יש חוק במדינה, ואם לא הייתה הממשלה הזו אז גם הוראת השעה לחוק האזרחות הייתה עוברת כרגיל בלי הבטחות לאישורים מיוחדים.

אז אם יש לך בעיה עם זה שהם רוצים להסתפח אליך - הרי שהממשלה הזו פחות טובה מהקודמת, כי בזו אישרו להרבה יותר פלשתינאים איחוד משפחות בישראל...

לפני שעה, farkash7 כתב:

אין פה פתרון מושלם כי זו לא בעיה קלה כמו שאתה מנסה לצייר.

זה ממש לא פתרון מושלם, וזה יצריך מאיתנו להמשיך ולפעול כל הזמן, ולהמשיך ולגרש טרוריסטים ומשפחותיהם כל הזמן.

רק מה, הכמות והתכיפות יפחתו.

לפני כשעה, Gavrik כתב:

(גם בתור הורה חילוני הייתי אומר תודה 100 פעם לממשלה אם היו מוציאים את הרעל של שתיה מתוקה ואת הפלסטיק החד-פעמי המזהם מחוץ לחוק לאלתר - ככה לא יהיה צורך להתמודד בסופר עם ילד שבוכה וצועק שהוא רוצה קולה בזמן שזה פוגע בבריאות שלו)

איפה אתה שם את הגבול לפטרנליסטיות של השלטון והמיקרו מנג'מנט שלו בחיים שלך?

לוקחים לגולאג (או בהתאמה לישראל - למתקן חולות) מי שלא עשה 4 שעות ספורט בשבוע?

ומה עם זה שאכל סטייק עם אחוזי שומן יותר ממה שהמשטר התיר?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 24 דקות, yd b-4 כתב:

חביבי, עלוקות שמספרים שהעולם קיים בזכותם זו ההמצאה הכי ישנה בהיסטוריה האנושית. חברות פרימיטיביות נוטות ללכת לכיוון חלוקה חברתית ברמה של פועלים, לוחמים ומתפללים. ואם תיסע לכפר נדיח באפריקה, סביר להניח שגם שם תמצא איזה כהן דת שיספר לך שבלי הטקס שלו לא ירד גשם והפילים יאכלו את תושבי הכפר. וזה די מה שאתה מייצג. ובוא, סלח לי על הקלישאות, אבל אם הרמבם בכבודו ובעצמו היה יכול להיות רופא, נראה לי שגם אתה ורוב חבריך לכוילל יכולים לעשות קצת יותר מלהתפלל. למרות שאתם יותר מוכשרים אחד אחד.

אה ויש לא מעט אנשים שמאמינים בדת היהודית ולא חושבים כמוך.

אה ומה זה "המציאות בעינך" לא כזה רלוונטי למציאות האובייקטיבית, בה אתה חי על חשבוני ועוד בא אלי בטענות.

לפני 27 דקות, yd b-4 כתב:

בעולם המופלא שבו "רוח" לא מסתכמת רק במה שלומדים אצל הרייבה הגאון אני חושש שגם בתחום הזה הפער בינינו הוא עצום ולא לטובתך. בין היתר כי העולם הרוחני שלך צר ותחום בגבולות גזרה שהרייבה מאפשר לך מהשיקולים שלו. אני ממליץ לך לבקר פעם בספריה העירונית הקרובה לביתך, או ללכת לאוניבריסטה- תגלה עולם רוחני שלם ומופלא שאיכשהו מתקיים מחוץ לגבולות הכוילל. 

לפני 30 דקות, yd b-4 כתב:

בלי קשר לרחמים או לא התעשיה של החיות מחמד זו תעשיה אכזרית ביותר. אבל עזוב...

בזה אתה דווקא צודק, אבל מי אמר שחייבים להביא כלב גזעי?

לפני 9 דקות, m3x7r3m3 כתב:

לא אמרתי פתרון פרגמטי, אמרתי שלנסות את אותם פתרונות שלא עבדו, מתוך ציפיה שיעבדו בעתיד, זה ההגדרה של אי שפיות.

אז אני מוכן לנסות פתרונות שלא נוסו, הם לא פרגמטיים (בהגדרה), הם קיצוניים (יחסית למדינה שמתקראת דמוקרטית ומערבית), אבל בוא, גם פרקש כאן אמר שחלום שלו שהפלשתינים יעברו באורח קסם לירדן.

ההבדל הוא שאני יודע שחלום לא מתגשם אם לא עובדים כדי להגשים אות

אתה ממשיך להיות לא קוהרנטי. לא מתאים לך. אז אתה בעד דילול אוכלוסיה? כי זה נשמע שאתה רוצה להגשים את החלום של פרקש. בוא תתחיל קודם בלהגיד מה היעד שלך כי אני עדיין לא מבין. באמת.

חוץ מזה, ואט דה פאק? מה ישראל מנסה במשך 70 שנה אם לא לייצר הרתעה או נצחון באמצעים צבאיים? מה זה פעולות התגמול או חומת מגן או עופרת יצוקה?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 22 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אף אחד לא שאל אותך מה מיותר ומה לא, בגדול חופש הביטוי כולל הרבה דברים מיותרים.

השאלה היא האם עלייה של יהודי להר הבית, כולל צילום לפייסבוק שהוא אומר "הר הבית בידינו" היא הסתה בכלל?

אני לא צריך שמישהו ישאל אותי כדי לומר מה דעתי, יש חופש הביטוי :)
בשבילי עליית יהודים להר הבית (אפילו עם צעקות הר הבית בידנו) זו לא הסתה, בשביל הערבי כן.
בשביל הערבי הדיבורים של איזה שייח שונא ישראל זה לא הסתה, ובשבילי כן.
בשביל החרדי לשמוע את הרב אומר שהחילונים הם רשעים שוסופם גיהנום זה לא הסתה, בשביל חלק מהחילונים כן.
בשביל החילונים לשמוע איזה פוליטיקאי שקורא לחרדים טפילים ועלוקות זה לא הסתה, בשביל חלק מהחרדים כן.
להמשיך?
לכל אמירה כזו יש השלכות.

כי הנה אתה אומר במפורש - יש טרור, אבל זה שבן גביר עולה להר הבית ואומר "הר הבית בידינו" זה מעודד את הטרור, או במילים אחרות - זה גורם לטרור.

ומכיוון שזה גורם לטרור, הרי שהטרור הוא באשמת מי שגרם לו, במקרה של הטענה שלך - בן גביר.

וזה, תירוץ מקובל לטרור.

בוא, עם ההיגיון שלך אפשר לטעון שפיתון בורמזי הוא בעצם אבוקדו מקולקל כי לשניהם אותו צבע, שניהם קיימים רק בכדור הארץ ושניהם מורכבים מאטומים.

אבל עובדתית זה גרם השנה ליותר הרוגים מטרור, מאשר בשנה שעברה.

ממה שראיתי אם פורסים את כמות ההרוגים לתקופת השלטון של הממשלה הקודמת, היו יותר הרוגים בממוצע בשנה מאשר בשנה האחרונה תחת הממשלה הנוכחית. אבל שוב, זה מפוסט בפייסבוק שלא טרחתי לבדוק את אמינותו.

נכון, וזו הסיבה מספר אחת שאני לא מצביע לביבי מ-2009.

בסדר, אבל את המחבל לא מעניין למי אתה מצביע.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון טוב! 1

פורסם

אגב כלבים ואגרות.

אתם מודעים לעובדה שאתם כבר משלמים אגרה על הכלב שלכם נכון?

פשוט זה רק מאה-מאתיים בשנה + חד פעמי צ'יפ וכול השיט הזה + אקסטרא חיסונים (איף, לא חשבתי שתצא רשימה), ולא אלפים בשנה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...