Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

סרטון של נער בן 17, או כמו שאנחנו אומרים "מחבל", שרואים בבירור שאינו חמוש, זורק אבנים ממרחק של עשרות מטרים, על חיילים חמושים וממוגנים.

המחבל המסוכן נורה למוות, סליחה "נוטרל".

אבל פה ימשיכו להגיד שמאז אזריה חיילינו האמיצים מפחדים לירות.

זו ברירה טבעית... 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני כשעה, BloodFist כתב:

יובל לגישתך, האם צריך לירות מידית בכל חרדי שמיידה אבנים גם כן?

תגובה אלייך בסוף ביחד עם פרקש.

לפני כשעה, David32 כתב:

אז יש שינוי, מנקודת מבטך הוא לטובה.

אבל בנט עם שגעון גדלות ולא תבחר בו שוב.

אני לא מבין את ההיגיון, באמת.

קורה מה שאתה רוצה, ואתה לא מרוצה שזה בנט בראשות הממשלה...

השינוי הגיע אחרי שינוי שהממשלה גרמה לו, הכנסת גורמי שמאל קיצוניים העלתה את רמת הטרור בארץ וגבתה 14 נרצחים בשבועיים. זאת הסיבה היחידה שקצת משחררים את הרסן לצה"ל.
הבעיה שלי היא לא בנט בראשות הממשלה, הצבעתי לו, הבעיה שלי שהוא יושב עם רע"מ ומרצ ועכשיו מתלבטים על להכניס את המשותפת. איבד את עצמו.
איילת שקד אמרה שלא יקרה? אמרה את זה על מרצ לפני שנה. בנט אמר שלא יקרה? חתם בשידור חי שלא יישב עם לפיד כראש ממשלה.
ראינו מה קרה. 

לפני 48 דקות, farkash7 כתב:

לא רק שזה אותו דבר זה אפילו גרוע יותר (הילדים מבית שמש), מבחינת הסיבה לזריקה.

אני יכול להזדהות בהרבה עם הילד הפלסטינאי שזורק אבן מאשר הילדים מבית שמש.

מבחינת הסכנה בשניהם אותה סכנה לחייל, אין הבדל בין האבן שזרק הערבי לזה שנזרק ע״י ילדים מבית שמש, אז מבחינת הטיפול הוא צריך להיות זהה לשיטתכם, כדור בראש.

@BloodFist אתם כאילו מנסים להוציא פה איזה אמירה שתוכלו לסמן עליה V.
כל אדם שרק רוצה להעביר את היום שלו בסבבה צריך לחזור הביתה בשלום, לא משנה אם התוקף שלו הוא ערבי, יהודי או סמי הכבאי.
יש הוראות פתיחה באש מסודרות, אמצעי כוונה ויכולת. אבן מקילומטר לא מסכנת אבל אבן מ-20 מטר כן. סכין מ-100 מטר לא אבל סכין ב-7 מטר כן.
הנוהל אפילו מאפשר במקרים מסויימים לדלג על שלבים ולעבור ישירות לשלב האחרון של ירי למרכז מסה.
אם חייל בסכנת חיים, הוא צריך להגן על עצמו ועל הסביבה שלו בכל מחיר. לא מעניין מי מולו.

מה לעשות שרוב המקרים של הזריקות אבנים הם של ערבים על יהודים? 
העיקר תמשיכו להזדעזע מכתובות על מסגד, אבל רכבים שחוטפים בלוקים במארבים של מחבלים מבחינתכם זה סתם עוד מבזק.

פורסם

אני לא מבין מדוע אף אחד לא העלה את השימוש בכדורי גומי? לא אמור ליהיות להם במצבים כאלה? נכון שגם זה יכול להרוג אבל למצב הזה לדעתי היה טוב כמה כדורי גומי שיכאיבו טוב טוב.

• רעיון טוב! 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

@SlowRide יש סרטון של הירי עצמו גם אבל לא בכתבה הזאת, מעניין למה.

כי אם היו מעלים את הסרטון שרואים איך היא רצה באמוק לכיוון החיילים, אז אי אפשר היה לתת את הכותרת.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

הכנסת גורמי שמאל קיצוניים העלתה את רמת הטרור בארץ וגבתה 14 נרצחים בשבועיים

אפשר הסבר מנומק איך אתה מדמיין את התהליך? המחבלים הפוטנציאלים ישבו בשקט ובפחד בג׳נין. אבל אז באו גורמי שמאל קיצוניים, והמחבלים הפוטנציאלים אמרו לעצמם ״אה! עכשיו לא יעשו לנו כלום אם נצא להרוג את היהוד בתל אביב״? משהו כזה? כאילו, ברצינות, אתה יכול להצביע על משהו אחד עובדתי בשטח שעשו גורמי השמאל הקיצוניים (שאף אחד לא ממש שואל אותם על שום דבר בשום מקום אבל ניחא) וגרם לטרור? 

אתם חייבים להפסיק להתמכר למיתוס הישן והטוב של סכין בגב האומה. העולם לא עובד ככה ברוב המקרים. 

לפני שעה, יובל .מ. כתב:

העיקר תמשיכו להזדעזע מכתובות על מסגד, אבל רכבים שחוטפים בלוקים במארבים של מחבלים מבחינתכם זה סתם עוד מבזק.

לא כל אבן שנזרקת היא בלוק על מכונית במארב. אני לא יודע מתי חייל צריך לירות במישהו שזורק אבן במטרה להרוג, ואני לא בטוח שגם החייל יודע. כי המטרה של החיילים בגדול היא לא להיות שוטרים בגדה. למרות שזה מה שחלקם עושים בפועל בשירות שלהם. 

לרוב, אגלה לך סוד, גם אצל הסמולנים הקקות כתובות על מסגדות לא יותר מדי מעניינות. גם זו סתם כותרת.  

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אין שום קשר בין זהות השלטון בישראל לכמות הפיגועים שיוצאת. מעולם לא היה. פיגועים היו כאן מאז ומתמיד, ופיגועים ברמדאן היו כאן מאז ומתמיד.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 45 דקות, RK כתב:

אין שום קשר בין זהות השלטון בישראל לכמות הפיגועים שיוצאת. מעולם לא היה.

ולמי שאוהב דאטה ורוצה לוודא ע"ב פיגועי התאבדות והרוגים:

1920px-Suicide_attacks_-_israel_-_He.svg.png

וקצת יותר רחב, לפי הרוגים (למרות שזה לא מנורמל לכמות אוכלוסין):

image.thumb.png.4aa24d8e83ccaf84dfbf7001bbc03054.png

על פניו לא נראה שיש באמת קשר מובהק בין מפלגת השלטון ולמספר הפיגועים/הרוגים.

• אהבתי 2
  • מעניין 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

יש מצב שהחייל שירה לעבר הנער, כיוון לרגליים ולא הרג אותו.

לפי הסרטון הזה, נראה שהוא נכנס לניתוח כשהוא במצב סביר ולא ברור ממה מת בדיוק.

זה שהוא פעיל של הג'יהאד האסלמי, פחות קשור לעיניין, כי לחייל לא היתה דרך לדעת את זה.

אני לא אניח פרחים על קברו, אבל עדיין חושב שהיד על ההדק קלה מדי, כמו במקרה של האשה שנורתה במחסום.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה חושב שהיד היתה קלה על ההדק גם אחרי הסרטון שבו היא רצה לכיוון החיילים?

• אהבתי 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 24 דקות, פינדר כתב:

אני לא אניח פרחים על קברו, אבל עדיין חושב שהיד על ההדק קלה מדי, כמו במקרה של האשה שנורתה במחסום.

מה הם היו צריכים לעשות? 

פורסם
לפני 10 דקות, SlowRide כתב:

אתה חושב שהיד היתה קלה על ההדק גם אחרי הסרטון שבו היא רצה לכיוון החיילים?

כן. אשה בת 40, לא חמושה, מול 3 חיילים.

לפני 2 דקות, eitanuch כתב:

מה הם היו צריכים לעשות? 

יש אמצעים פחות קטלניים מכדור חי.

לחיילים בפעילות מבצעית בלב עיר, אמורים להיות אמצעים כאלו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

כמו מה? כדורי גומי? ממרחק כזה כנראה התוצאה היתה זהה.
לחיילים אין מושג אם היא חמושה או לא. יש להם חשש שכן כי היא לא מקשיבה שאומרים לה לעצור. מה אתה מצפה מהם לעשות אם היה עליה מטען? למות בעד ארצנו?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

סלח לי, אבל היא כנראה ידעה בדיוק מה היא עושה ומה ההשלכות של לרוץ לעבר 2 חיילים עם נשק. היא לא ציפתה לקבל מהם חיבוק והם לא ציפו שהיא תתן להם חיבוק. כנל הילד שיידה אבנים וכן גם מתנחלים שמיידים אבנים. אני חושב שהחיילים פעלו נכון ושילדי טוויטר ילכו לנגב שוקולד אם בא להם. 

עריכה אחרונה על ידי eitanuch
פורסם
לפני 56 דקות, פינדר כתב:

כן. אשה בת 40, לא חמושה, מול 3 חיילים.

יש אמצעים פחות קטלניים מכדור חי.

לחיילים בפעילות מבצעית בלב עיר, אמורים להיות אמצעים כאלו.

היא באה להרוג, היא צריכה למות.

כל כך פשוט. כל כך מוסרי. כל כך נכון.

מרוב רצון להיות מוסריים איבדנו את השכל הישר.

• אהבתי 2
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, יובל .מ. כתב:

ש הוראות פתיחה באש מסודרות, אמצעי כוונה ויכולת. אבן מקילומטר לא מסכנת אבל אבן מ-20 מטר כן. סכין מ-100 מטר לא אבל סכין ב-7 מטר כן.
הנוהל אפילו מאפשר במקרים מסויימים לדלג על שלבים ולעבור ישירות לשלב האחרון של ירי למרכז מסה.
אם חייל בסכנת חיים, הוא צריך להגן על עצמו ועל הסביבה שלו בכל מחיר. לא מעניין מי מולו.

נכון. אז מה זה משנה אם ח"כ כזה או אחר צועק/מברבר/מקשקש. איך זה הופך להסתה?
יש הוראות. יש נהלים. שיפעלו לפי הנהלים. אף אחד לא אמר להם לא לפעול לפי הנהלים. אולי מעט אתגרנו אותך ואנשים אחרים פה באיך הם תופסים את הנהלים ע"י כך שהבאנו דוגמאות בהם צריך לפעול לפי הנוהל כפי שתיארתם, אבל זה לא היה מתקבל יפה (כי נגיד במקרה הזה היו יורים בחרדים שזרקו אבנים על חייל). זה שזה איתגר אותכם רק מראה שאולי יש משהו בעייתי באיך שאתם תופסים את הנוהל.

שאלת אותי מהי הסתה? במקום להתקשקש על השטות שאיזה ח"כ אמר חבל שלא התעכבת על הקריאה/הסתה למרד שח"כ אחר עשה היום. זו הסתה למרד פרופר.
ח"כ אחר ענה לו שהוא מתלהם ומסית.
אתן לך לבדוק/לנחש מי קרא למרד ומי ענה לו וקרא לו מסית.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...