Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, hwgeek כתב:

image.thumb.png.5cb1f0b280c336b5b19d2c0d1103b19a.png

מקור: טמקא

אני חושב שליברמן מצא את תפקיד חייו (מבחינת ביצועים). עוזרת מאוד העבודה שהמנכל שלו אחד האנשים היותר bad ass שיש (מבחינת ביצוע) במשרדי הממשלה.

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
  • אהבתי 1
  • מעניין 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

בטח עודף תקציבי - העלו מיסים, המחירים קופצים כמו משוגעים ויחד איתם הכנסות המדינה ואתם עוד מציגים את זה כדבר טוב? 

פורסם
לפני 4 דקות, nev כתב:

בטח עודף תקציבי - העלו מיסים, המחירים קופצים כמו משוגעים ויחד איתם הכנסות המדינה ואתם עוד מציגים את זה כדבר טוב? 

קנה סובארו dl אם יקר לך, כמו שהמליצו פה.

• מצחיק 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 4 דקות, nev כתב:

חד וחלק כן. מצליחים למלא את הבור העצום שהושאר פה ע"י הממשלה הקודמת. יש לך מושג מה קורה למדינות שלא ממלאות את הבור בזמן? שא עיניים אל ארגנטינה/ונצואלה ותבין מה קורה למדינות שנותנות לגרעון להשתולל.

מה שגם חלק לא קטן מהעליות שאנחנו רואים אלו מגמות עולמיות שלא קשורות לממשלה הקודמת או הנוכחית. על פניו נראה שהניהול הכלכלי של הממשלה הנוכחית יעיל.

האמת, זה לא שהמצב הנוכחי לא כואב מאוד בכיס, וללא ספק מתסכל- אבל ציפיתי לגרוע בהרבה.

פורסם

אפשר להסכים שהממשלה הזו מסדרת עם הכלכלה לא פחות טוב מהקודמת?
כנ"ל לגבי הביטחון.
כנ"ל לגבי יחסי החוץ.
כנ"ל לגבי שאר הדברים.

בקיצור אין שום דבר מיוחד בביבי.
אולי בליכוד יפטרו אותנו ממנו? הם לא רוצים לחזור לשלטון כבר?

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 19 דקות, farkash7 כתב:

אפשר להסכים שהממשלה הזו מסדרת עם הכלכלה לא פחות טוב מהקודמת?
כנ"ל לגבי הביטחון.
כנ"ל לגבי יחסי החוץ.
כנ"ל לגבי שאר הדברים.

בקיצור אין שום דבר מיוחד בביבי.
אולי בליכוד יפטרו אותנו ממנו? הם לא רוצים לחזור לשלטון כבר?

רגע, הפיגועים הם תוצאות פעולות הממשלה הקודמת בלבד, אבל הגירעון הנמוך הוא בזכות הממשלה הנוכחית בלבד? לא חבר זה לא עובד ככה. 

לפני כשעה, Pika007 כתב:

האמת, זה לא שהמצב הנוכחי לא כואב מאוד בכיס, וללא ספק מתסכל- אבל ציפיתי לגרוע בהרבה.

לא הייתי ממהר לשפוט. אנחנו לפני העלאת ריביות בקרוב בצורה דיי ודאית והמפה יכולה מאוד להשתנות. 

• רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

בטח שכן, הרי הממשלה הזאת העלתה מיסים. לא הקודמת שחילקה לאנשים כסף על זה שהם נושמים. לעומת זאת גם בממשךה הקודמת ישבנו במקלטים וראינו פיגועים בטלויזיה בדיוק כמו עכשיו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, SlowRide כתב:

בטח שכן, הרי הממשלה הזאת העלתה מיסים. לא הקודמת שחילקה לאנשים כסף על זה שהם נושמים.

גם הפד עשה את זה וגם הסינים עשו את זה, לכן גם בישראל עשו את זה. מדינת ישראל היא קוף שהולך אחרי מה ששאר העולם עושה, בדיוק כמו העלאת הריבית של הפד שגוררת העלאת ריבית בישראל.

עריכה אחרונה על ידי eitanuch
פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, SlowRide כתב:

בטח שכן, הרי הממשלה הזאת העלתה מיסים.

תודה שאתה מזכיר לי. למזלי אצלי זה זניח כי אני בכל מקרה משלם 47% מס הכנסה 😪 להזכירך, העלאות מיסים פוגעות בעיקר באלה שאין להם.

לפני 6 דקות, farkash7 כתב:

הפיגועים הנוכחיים לא שונים מאלה שהיו באינתיפדת הסכינים נניח.
בקיצור שחרר.

נו ו? בעצם אתה אומר שאין שינוי בדיעבד.

עריכה אחרונה על ידי eitanuch
פורסם

נו ו? 
אמרתי שאפשר אולי להתווכח כמה הממשלה הזו טובה/רעה, אבל מה שבטוח שהיא לא רעה מהקודמת.
אתה הזכרת את הפיגועים אז הראתי לך שהמצב אצל הקודמת לא היה טוב יותר.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 19 דקות, eitanuch כתב:

רגע, הפיגועים הם תוצאות פעולות הממשלה הקודמת בלבד, אבל הגירעון הנמוך הוא בזכות הממשלה הנוכחית בלבד? 

שים לב מה הוא כתב, "לא פחות טוב".

לפני 3 דקות, eitanuch כתב:

תודה שאתה מזכיר לי. למזלי אצלי זה זניח כי אני בכל מקרה משלם 47% מס הכנסה 😪

אבל סיזלזון יש לך?

• מצחיק 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 6 דקות, Gosser1860 כתב:

שים לב מה הוא כתב, "לא פחות טוב".

איך אומרים - אנאערף.

לפני 9 דקות, Gosser1860 כתב:

אבל סיזלזון יש לך?

לא, בניגוד להרבה אנשים אני לא מוציא כסף על דברים שאני לא צריך.

פורסם
לפני שעה, nev כתב:

זה לא נכון - העלאות המיסים שהיו הן מאוד מצומצמות, משקאות מתוקים וחד פעמי (וטוב שכך בשביל בריאות הציבור והדורות הבאים) ושמנים. מה עוד עלה במס בעיקר מיסוי על משקיעי נדל"ן והעשירון העליון. מצד שני יש דברים שאמורים להוביל לירידות מחירים עבור האנשים הפשוטים כמו ביטול מיסי ייבוא על המון מוצרים ואפשור תחרות וייבוא של מוצרי מזון וצריכה.

באופן אובייקטיבי יחסית לעולם ישראל השנה נמצאת במקום מאוד טוב מבחינת עליית יוקר המחיה, בכל העולם נהיה יקר יותר הפחם בשנה אחת עלה ב100% במחירו, במדינות מסוימות מחירים של מוצרי מזון בסיסיים וחשבונות עלה בעשרות אחוזים עד לפי כמה. בארץ אנחנו רואים עליה מתונה יחסית של אחוזים בודדים ואחרי התערבות הממשלה (האיום על אסם) זה אפילו נבלם ובעקבות פתיחת הייבוא צפוי עוד לרדת.

לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם ממשלת עלק "ימין" הייתה בשלטון עכשיו, היו נותנים יד חופשית לעשוק אותנו כמו שהם נתנו כל ה20 השנים האחרונות.

• תוכן חדש...