Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 18 דקות, Pika007 כתב:

*בזמן שמתנהל אירוע שאין לאף אחד מושג איך הוא יגמר"

הוא נגמר, ובדיוק בצורה שכולנו ידענו שהוא יגמר. 

וואלה !!  אני לא ידעתי שככה הוא יגמר , מסתבר שגם אנשי הביטחון לא היו בטוחים שככה הוא יגמר.
אחד התסריטים היה שהוא מתבצר בבית עם בני ערובה,  אבל סבבה "כולנו ידענו שככה הוא יגמר"
רק חבר ש"כולנו" לא עידכנו את כוחות הביטחון בדיוק איפה הוא ומה הם צריכים לעשות. 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 42 דקות, eladns כתב:

@פינדר

דווקא יש תחבורה ציבורית בשבת בירושלים.

יש את האוטובוסים הלבנים עם כיתוב בערבית עליהם.

נוסעים מצפון העיר {עטרות} עד לדרום העיר {בית לחם}. בדרך עוברים קרוב לגבעה צרפתית,מרכז העיר, העיר העתיקה,מושבה גרמנית,תלפיות,הר חומה,גילה.

לא מבין למה אומרים שאין תחבורה ציבורית בשבת

אתה מטריל?

אני גר ברחובות ועובד בתל אביב. כל השבוע אני נוסע באוטובוס וברכבת. אבל בשבת האחרונה רציתי לנסוע עם המשפחה לנמל תל אביב, היינו צריכים לנסוע ברכב ולחפש חניה בתשלום.

איך עוזר לי שיש אוטובוסים עם כיתוב בערבית בירושלים?

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נראה לי שבת זה היום היחיד בשבוע שאפשר לנסוע בו ברכב לתל אביב בלי לרצות להתאבד בדרך.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 37 דקות, korola כתב:

וואלה !!  אני לא ידעתי שככה הוא יגמר , מסתבר שגם אנשי הביטחון לא היו בטוחים שככה הוא יגמר.
אחד התסריטים היה שהוא מתבצר בבית עם בני ערובה,  אבל סבבה "כולנו ידענו שככה הוא יגמר"
רק חבר ש"כולנו" לא עידכנו את כוחות הביטחון בדיוק איפה הוא ומה הם צריכים לעשות. 

צריך לשאול אותו מה המספרים הזוכים בהגרלה בלוטו. רק לו ברור מה יזכה. 

פורסם

ברוכים הבאים למדינת ישראל, אם יש לכם עוד שאלות- i will be your guide, נראה שאתם חדשים פה.

אני באמת מתעניין לדעת- כאשר יש אירוע בטחוני כלשהו- אתם זורקים את ארוחת הצהריים שלכם הצידה? לא שותים מים לשאר היום? מפסיקים מיד לעבוד ובוהים ב YNET עד לסיומו? מתקשרים לבתי החולים ומבקשים מהם לחדול מתפקודם, כי מה אתם מתעסקים בשטויות שיש מחבל בחוץ?

מן הראוי שבמסעדות יפסיקו לאלתר להגיש אוכל? נבקש יפה מהירדן שיזרום קצת פחות?

בסופו של דבר למעט מי שנמצא בזירת האירוע ובסביבה המיידית או מעורב ישירות בתהליכים, לשאר אין דרך לתרום ו/או היגיון בזה שסדר היום שלהם ישתנה במאומה. לשר האוצר אין איך לתרום לטיפול מיידי באירוע. גם לשרת התחבורה, וגם לשר הכלכלה.

וגם לא לנו, אז מה ההיגיון בלהסיט את הדיון מהמסלול?

או שגם באוניברסיטאות צריך להפסיק ללמד כאשר קורה משהו?

בדיחה.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 15 דקות, Pika007 כתב:

ברוכים הבאים למדינת ישראל, אם יש לכם עוד שאלות- i will be your guide, נראה שאתם חדשים פה.

אני באמת מתעניין לדעת- כאשר יש אירוע בטחוני כלשהו- אתם זורקים את ארוחת הצהריים שלכם הצידה? לא שותים מים לשאר היום? מפסיקים מיד לעבוד ובוהים ב YNET עד לסיומו? מתקשרים לבתי החולים ומבקשים מהם לחדול מתפקודם, כי מה אתם מתעסקים בשטויות שיש מחבל בחוץ?

בסופו של דבר למעט מי שנמצא בזירת האירוע ובסביבה המיידית או מעורב ישירות בתהליכים, לשאר אין דרך לתרום ו/או היגיון בזה שסדר היום שלהם ישתנה במאומה. לשר האוצר אין איך לתרום לטיפול מיידי באירוע. גם לשרת התחבורה, וגם לשר הכלכלה.

בדיחה.

לא הבנתי מה הקשר לבין כל מה שכתבת פה לבין מה שכתבת לפני. כתבת שכולם ידעו איך זה יסתיים. אני חי בישראל 27 שנה ואני לא ידעתי איך זה יסתיים. 

פורסם
לפני שעה, Pika007 כתב:

אתה אומר את זה בציניות, אבל העובדה שממשלות נתניהו שיחקו על הקרעים בעם ופחות או יותר שיסו את קבוצות האוכלוסיה אחת בשניה מוצקה ולא ניתנת להפרכה. זו המשנה של נתניהו, רגב, דרעי, וסמוטריץ'. מקעקעים חצי מעם ישראל כבוגדים והופכים נטיה פוליטית מסוימת למילת גנאי. 

פרקטיקה של "אנחנו" ו "כל מי שלא אנחנו - לא לגיטימי/בוגד" 

אתה באמת לא רואה את הדבשת של עצמך? 

• מצחיק 1
פורסם
לפני 12 דקות, eitanuch כתב:

כתבת שכולם ידעו איך זה יסתיים. אני חי בישראל 27 שנה ואני לא ידעתי איך זה יסתיים. 

מה האופציות? רק אם יתפסו אותו או לא. לרוב תופסים.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 6 דקות, David32 כתב:

מה האופציות? רק אם יתפסו אותו או לא. לרוב תופסים.

יותר חשוב, מתי יתפסו. יכול לעבור שבוע, שבועיים, חודש או יותר. 

פורסם

אישית אני סומך על כוחות הביטחון והמודיעין של ישראל שיעשו את עבודתם.

בטוח שגם מה שאנחנו רואים עכשיו זה הטיפטופים שמסתננים.

וגם בטוח שהם עושים את תפקידם בלי קשר למי יושב במשרד ראש הממשלה.

אולי אני נאיבי.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, nev כתב:

מס ירוק זה יוקר המחיה, מס על שתיה מתוקה זה יוקר המחיה, הקפאת בניה ביישובי זה יוקר המחיה, חלוקת 50 מיליארד ש"ח!!! זה יוקר המחיה.

מעניין שכל אחד רואה מהזווית שלו מה זה יוקר מחיה.

מס ירוק זה מס שקיים ומקודם בכל מדינות העולם על מנת לקדם רכבים פחות מזהמים. בסופו של דבר זה משהו שעוזר לסביבה ולבריאות הציבור.

מס על שתיה מתוקה זה בדיוק ההפך מיוקר המחיה. שתיה מתוקה מפוצצת סוכר גורמת להרבה בעיות בריאותיות שהטיפול בהן על ידי מערכת הבריאות אחר כך עולה הון למדינה.

להכניס מס על הזבל הזה זה המינימום שצריך היה לעשות כמו מס על סיגריות.

הקפאת בניה? מה? זאת הצהרה פופוליסטית ללא קונטקסט בישראל בונים הרבה מאוד ובקצב טוב.

חלוקת 50 מיליארד? ואוו באמת? הממשלה מתקצבת ישובים ואוכלוסיות מסויימות? זה לא דבר שקיים מאז קום המדינה?

ידידי כנראה אין לך מושג אמיתי מה זה יוקר המחיה וממה הוא נובע.

יוקר המחיה זה כאשר הממשלה יוצרת חוקים דרקוניים שלא מאפשרים תחרות בריאה בשוק.

כך אנחנו נשארים עם 5 מונופולים ששולטים על שוק מוצרי המזון והצריכה ויכולים לקבוע ולתאם מחירים.

כנ"ל בחשמל, גז, מים ושירותי אחרים.

*דוגמה מצויינת לכך היא שוק הסלולר.

יוקר המחיה זה איסור על ייבוא ירקות, פירות, ביצים ובשר. 

ככה שמתנהל פו שוק ריכוזי וקרטל (התאחדות) החקלאות יכולים לקבוע איזה מחיר שבא להם כי אין ייבוא ואין מי שיתחרה בהם.

יוקר המחיה זה מכסות ייצור ביצים שמתוכננות על ידי קרטל החקלאות. כך שאף אחד לא יוכל לייצר ולשווק יותר מх ביצים ותמיד יהיה חוסר בשוק מה שגורר עליית מחירים.

יוקר המחיה זה מכירת קרקעות על ידי מנהל הקרקעות בקצב נמוך ובמכירות פומביות למרבה המחיר. מה שיותר מצב של מיקסון רווחים ואינטרס לשמירה על מחירי הדיור גבוהים.

וכמובן מיסים גדולים וסחטנות ציבורית ומבנה שירותים ממשלתיים גדול יקר ולא יעיל.

כל הבעיות האלו לא נוצרו על ידי הממשלה הנוכחית או הקודמת, אבל הממשלה הנוכחית לפחות מנסה לטפל בכמה מהן כמו בנושא ייבוא הירקות והבשר ופתיחת שוק מוצרי הצריכה לייבוא ותחרות.

בזמן שהממשלה הקודמת במשך 20 שנה לא עשתה כלום ועשתה יד אחת עם הארגונים והקרטלים שעושקים אותנו. (חוץ מרפורמת הסלולר של כחלון)

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
  • אהבתי 3
  • מצחיק 1
פורסם (נערך)
לפני 45 דקות, David32 כתב:

אישית אני סומך על כוחות הביטחון והמודיעין של ישראל שיעשו את עבודתם.

בטוח שגם מה שאנחנו רואים עכשיו זה הטיפטופים שמסתננים.

וגם בטוח שהם עושים את תפקידם בלי קשר למי יושב במשרד ראש הממשלה.

אולי אני נאיבי.

אני גם סומך על כוחות הביטחון בלי קשר למי יושב במשרד ראש הממשלה. זה בניגוד להילולי בנט בעמודים האחרונים בשרשור הזה. אני לא באמת מאשים את הממשלה בפיגועים האחרונים. מי שאשם זה המחבלים עצמם, מן הסתם. אם מסתכלים על ההתבטאות  של חמאס ואבא של המחבל אז מבינים שפשוט אין עם מי לדבר. תמיד יהיו קיצוניים ואנחנו נסבול מהם, בין אם ראש הממשלה הוא בנט, ביבי, דודו או שלמה. 

לדעתי צריך לפרסם תמונות של המחבלים עם מסגרת של חזיר. זה יוציא להם את המשמעות מלהיות שהידים. 

עריכה אחרונה על ידי eitanuch
פורסם
לפני כשעה, Pika007 כתב:

בדיחה.

לגבי אירועים שנגמרים בדיעבד, אז אתה צודק אין לנו יותר מידי מה לעשות והחיים ממשיכים כרגיל.

אתמול האירוע התמשך כמה שעות טובות, אומנם אני אישית הייתי במרחק של מעל 20 ק"מ מהאירוע,
אבל 2 ילדים שלי היו בדיוק באיזור והמשטרה החליטה לסגור את התחבורה הציבורית בכל האיזור, אז גם לא היה להם איך לצאת משם. 

אז כן, גם אנחנו פתחנו פה חמ"ל קטן ואחד ההורים חבר לילדים וחילץ 5 ילדים רק ב 22:30. 

האירוע הסתיים טרגית למספר משפחות, אבל למאות אלפי אנשים השתנו התוכניות לאותו ערב,
החל מהזוג שהיה בבימה, ועד הבייביסיטרית ששמרה להם על הילדים, וסתם חבר שיצא לסיבוב עם הכלב באיזור,
ונתקע על הגג של אחד הבתים באיזור ולא היה בטוח אם זה מספיק בטוח לחזור הבייתה דרך הרחוב או לא. 

אבל אני שמח שאצלך הכל היה רגוע אתמול. 

ziratpiguatlv.jpg

• מעניין 1
פורסם
לפני 13 שעות, korola כתב:

האמת לאור המצב..  זה לא מתאים להתנצח על תחבורה בשבת. 

עדיף לנסות לשלב כוחות ולחשוב על פתרונות יצירתיים וטכנולוגים לנטרול הטרור 

אז הילדים שלך היו בסכנה ובאת לפה להטיף לנו על מה מתאים להתווכח ועל מה לא?

• מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 4 שעות, פינדר כתב:

אתה עושה צחוק?

הבאתי לך ידיעה על סבסוד מעונות יום אז אתה אומר לי שהבעיה מספר אחד שלך היא יוקר המחיה?

סבסוד מעונות יום לאנשים שלא ממצים את כושר ההשתכרות שלהם ומולידים ילדים בכמויות, על חשבון משלם המיסים, זה בדיוק יוקר המחיה.

הגבלות על ייבוא מטעמי כשרות זה יוקר המחיה.

איסור תחבורה ציבורית בשבת זה יוקר המחיה.

לפני 4 שעות, nev כתב:

מס ירוק זה יוקר המחיה, מס על שתיה מתוקה זה יוקר המחיה, הקפאת בניה ביישובי זה יוקר המחיה, חלוקת 50 מיליארד ש"ח!!! זה יוקר המחיה.

מעניין שכל אחד רואה מהזווית שלו מה זה יוקר מחיה.

לבנתיים יוקר המחיה עלה לא ירד.....

• תוכן חדש...