Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשעה, DareDevil כתב:

אני גם נכנס לרשימה אבל בתור שר ליגליזציה אחרת לא אכנס 

סומך עליך שתעשה את עבודתך נאמנה. יש מקום בשבילי בתור השר לענייני טסלה? 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 4 דקות, eitanuch כתב:

יש מקום בשבילי בתור השר לענייני טסלה? 

וואלה צריך לדון על כך עם שאר חברי המפלגה 

@m3x7r3m3

@יבגניפ

• מצחיק 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

צריכים שר לענייני גאדג'טים במיקרה? 🤣

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 2 דקות, hwgeek כתב:

צריכים שר לענייני גאדג'טים במיקרה? 🤣

כל עוד שתביא איתך רובוט של שקרניקים וקומודור 64, אין בעיה מבחינתי

• מצחיק 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 5 דקות, יבגניפ כתב:

מה נסגר?

אתה לא תקבע פה דברים. רק הAI עם הML המתקדם המבוסס בלוקצ'יין חדשני בסביבת ענן מולטי טנאנט יקבע פה.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 2 דקות, Gosser1860 כתב:

אתה לא תקבע פה דברים. רק הAI עם הML המתקדם המבוסס בלוקצ'יין חדשני בסביבת ענן מולטי טנאנט יקבע פה.

העם אמר את דברו

לפני 11 דקות, avargel כתב:

אם יש שר הטסלה, אני דורש גם שר הסטלה, כמו רוב השרים בממשלות האחרונות 

יהיה, אבל הוא יצטרך להסתפק בטויוטה קורולה צמודה. 

פורסם
לפני 3 שעות, DareDevil כתב:

אני גם נכנס לרשימה אבל בתור שר ליגליזציה אחרת לא אכנס 

לפני כשעה, avargel כתב:

אם יש שר הטסלה, אני דורש גם שר הסטלה, כמו רוב השרים בממשלות האחרונות 

שר הסטלה

ושר הטסלה,

הכי dad jokes שהיה לי

• מצחיק 2
פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

מפלגה של שני אנשים מיוחדים

תבדוק אבל קיבלתם אותי כבר למפלגה וחבל כי אני אקח אלקטורט די גדול מהמפלגה..

Ready To Rock
Ready To Rumble

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, m3x7r3m3 כתב:

אני חושב שאנחנו נסחפים למחוזות קריאת המחשבות :D

אם מישהו מקלל אותך, זה במחוזות קריאת מחשבות לומר שהוא כנראה לא אוהב אותך?

אפשר, אבל הציפייה שמי שחושב שכל מעשה יהודי הוא פרובוקציה בעיני הערבי, יעשה אותם, קצת מנותקת מהמציאות.

למה מנותקת?
גם האנשים הכי פצפיסטים וסטלנים ותמימים ואוהבי אדם שיש שמים מנעולים וסורגים ואזעקות וביטוחים לבתים שלהם.

בעקרונות המנחים של כל מדינה מערבית אולי?

שאלתי איזה ארגון טרור דתי החליט להכנע ולהתפרק מנשקו אחרי שמדינה מערבית נלחמה בו?

וגם זה לא נכון, שהרי יש המוני ערבים במאסרים מנהליים.

פעם רק הנפת דגל החמאס / רש"פ היה עילה לפתוח באש.

המחבל בבני ברק ישב חצי שנה בכלא, ואחרי זה הסתנן לפה. הפשלה התחילה בזה שנתנו לו רק חצי שנה והמשיכה בזה שהוא הצליח להסתנן לישראל. זה מוכיח שמערכת הביטחון לא יכולה להיות בכל מקום כל הזמן. 

לא, דע את האויב זה להבין איך הוא חושב, מה הוא מנסה להשיג.

שליטה באנשים ע"י אויב משותף. אתה האוייב והנציג שלך זה בנגביר שמספק חיזוקים למטיפים במסגדים ועוזר לארגונים לגייס מחבלים חדשים. אפשר לגרום לאוייב לפחד ממך ואפשר לגרום לו לשנוא אותך. הראשון מחליש, השני מחזק. 
וכשהפחד לא משהו בגלל שאין ענישה מספקת זה די מטומטם לדעתי להתסיס בשנאה שרק מאחדת את האוייב.

התירוץ הקבוע זה "אל אקצא בסכנה", לפעמים אפילו טוענים שהנה היהודים חופרים מתחת לאל אקצא וימוטטו אותו

זה לא תירוץ זו טענה ואנשים כמו בנגביר מחזקים אותה. התירוץ זה הפיגוע שנועד להגן על אל אקצע מהכובש הציוני...

כי אין לנו טייקון

צריך להביא את טרנספורטר. הוא טייקון בתחום הקונפטי חוטים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 22 דקות, SlowRide כתב:

הצליח להסתנן לישראל

כמה קשה לעבור פירצה בגדר?

מה שטוב עכשיו מתקנים את כל הפירצות, מקווה שתהיה יחידת גדר שמתקנת פירצות אחרי הסבב תיקונים הנוכחי

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 11 שעות, Pika007 כתב:

ואיזו הצהרה של ניצן הורוביץ? שמן הראוי שהמדינה תקיים את פסיקת בג"ץ ותמנע כפיה על חלק עצום מהציבור? מציק לך שהמדינה לא תתעלם מהרשות השופטת, שהגיעה להחלטה שלא מפלה את אזרחיה? אני באמת מנסה להבין.

יש עוד איזה פסיקת בג"ץ על חוק המרכולים. מעניין ששם אבירי החוק יצאו נגדו. ואוהו כמה התמרמרו....

לכל מטבע 2 צדדים.

פורסם

מה שכן אני ממש מתבאס על רפורמת החקלאות שהולכת ליפול עכשיו.

אני אוהב לבשל הרבה בעיקר ירקות ופירות טריים וכל פעם שאני בסופר או אצל הירקן אני מתבאס תחת.

הולך לסופר, רואה עגבניות פלסטיק ירוקות ב5.90 על פירות בכלל אין מה להסתכל ה-כ-ל בוסר וכמעט הכל באזור ה10 שקל ומעלה.

הולך לירקן אותה תוצרת רק מחיר כפול.

היום ירדתי לקנות סלק, פאקינג סלק עולה 8 שקל.

רק בננות ואבוקדו אפשר לקנות פו כי הם מבשילים אחלה בארון.

חשבתי שאולי אולי נראה מחירים קרובים לאירופה ששם עגבניות תוצרת מדינת ישראל ממיטב התוצרת שיש לנו נמכרות ביורו בודד בכל רחבי אירופה ורק כאן בארץ החקלאים חולבים את הציבור ומוכרים את אותה תוצרת שהם מוכרים לגויים רק פי 10 יותר יקר.

• תוכן חדש...