Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, יבגניפ כתב:

תוך שנה ביבי המלך חוזר לשלטון עם החברים של ליאור והחרדים. אתם תמשיכו להיות מופתעים מאובדן המשילות בנגב, ולהתלונן על בתי משפט והנאורים שהורסים לכם את המדינה ולא נותנים לנצח את הטרור. אבל היי.. לא יהיה חמץ בבתי החולים. ומה יכול לקדם את הגעת המשיח והגאולה יותר מזה?!

מעטים הדברים שיותר מייאשים מלראות את המדינה הזו הופכת לרפובליקת בננות ים תיכונית טיפוסית, עם אפס יכולת להשפיע על זה. אולי אני צריך להתחיל לחפש את השורשים שלי בפורטוגל - אם אברמוביץ משם אז אולי גם אני.

עוד לא התחילו הבחירות וכבר התחלת להתבכיין?
העיקר אמרתם לימין חמוצים במהלך השנה האחרונה.

עריכה: מוסי רז קורא לצירוף הרשימה המשותפת, זה בטוח יחזיר את ההרתעה!

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 26 דקות, avargel כתב:

"הדביל ההוא"; "העכברושית";

מה נסגר  חברים? פורום תגובות בטמקא?

לא סילמן ולא שקלי הם כוס התה שלי, אבל מה הקטע עם גבורת המקלדת הנבובה הזאת?

לא קשור לגבורת מקלדת.

אני באמת חושב שהוא דביל.

• מצחיק 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אז רגע, חוזרים לממשלה שממנת את המגזר החרדי, מעלימה עין מהנגב והחימוש ברחוב הערבי, דוגלת בפולחן אישיות ושיתוק תקציבי? 

אחלה מתנה לאויבי ישראל. במקום חמאס מתחיל לחלק סוכריות ברחובות 😁

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 9 דקות, יובל .מ. כתב:

לא הבנתי קצת.

אם קורה מה שהוא רשם מבחינת חילוף הממשלה (חזרה לביבי), אתה טוען שהפעם זה לא יהיה כמו לפני?

או שלא מסכים שזה מה שהיה לפני?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עדיין לא הצלחתי להבין מה כזה גרוע בממשלה הנוכחית שהקודמת היתה טובה יותר.

• רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

למה לא? רק לך מותר?

הממשלה הנוכחית היא אנומליה, כי הרוב היהודי בארץ הוא דתי \ מסורתי \ חרדי ימני. זה לא הולך להשתנות. בטח לא בהתחשב בפערים בגודל משפחה ממוצעת בין משפחות דתיות או חרדיות לבין חילוניים שמאלנים מת"א. קיוותי לפחות שישרדו עד שביבי יפרוש או ילך לכלא. אבל נראה שגם זה לא יקרה. ואני מניח שבקרוב הוא יחזור לקדם ממשלת דת על מלא מלא מלא, עם קצת שקרים על קידום כלכלה חופשית (טרנד חמוד שהדתיים אימצו לכאורה בשנים האחרונות). ונוכל לשמוע אותו נואם כל יום ב8 בערב, ואני רק יכול לדמיין איזה שיאים ישבור כשיחזור.

לפני 15 דקות, יובל .מ. כתב:

עריכה: מוסי רז קורא לצירוף הרשימה המשותפת, זה בטוח יחזיר את ההרתעה!

"ההרתעה"

אין מושג יותר ריק מתוכן בלקסינקון הישראלי מ"הרתעה".

אה בעצם יש

"הסברה"

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 3 דקות, David32 כתב:

לא הבנתי קצת.

אם קורה מה שהוא רשם מבחינת חילוף הממשלה (חזרה לביבי), אתה טוען שהפעם זה לא יהיה כמו לפני?

או שלא מסכים שזה מה שהיה לפני?

אני חושב שמה שקרה לפני זה מה שקורה עכשיו ומה שיקרה בעתיד.
המדינה הזאת דפוקה מהיסוד זה לא ביבי, בנט או לפיד. תשתית סוציאליסטית, גופי בטחון שמורכבים מבכירים שמפחדים על הקריירה הבאה שלהם ותקשורת PC כמו אצל הדוד סם.

פורסם
Just now, SlowRide כתב:

עדיין לא הצלחתי להבין מה כזה גרוע בממשלה הנוכחית שהקודמת היתה טובה יותר.

ההרתעה... היה מלא הרתעה.. וכלכלה חופשית וביבי החזירה את נעמה הביתה 

אה וגם לא היתה מלחמה באוקראינה ונצחנו את הקורונה.

איך אתה לא יודע את כל זה לבד?

• מצחיק 1
פורסם
לפני 42 דקות, יבגניפ כתב:

הממשלה הנוכחית היא אנומליה, כי הרוב היהודי בארץ הוא דתי \ מסורתי \ חרדי ימני. זה לא הולך להשתנות.

כן. זו ממשלה זמנית שהתאפשרה רק בגלל שביבי צבר לעצמו יותר מדי שונאים. בלעדיו היתה פה ממשלה ימנית דתית לאומנית יציבה וחזקה.

אני כבר בהליכים של דרכון פורטוגלי, מקווה שלילדים שלי יהיו אופציות יותר שפויות ממה שהולך להיות פה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 53 דקות, יבגניפ כתב:

איך אתה לא יודע את כל זה לבד?

כנראה דף המסרים הגיע לספאם ונמחק.

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אני חושב שמה שקרה לפני זה מה שקורה עכשיו ומה שיקרה בעתיד.
המדינה הזאת דפוקה מהיסוד זה לא ביבי, בנט או לפיד. תשתית סוציאליסטית, גופי בטחון שמורכבים מבכירים שמפחדים על הקריירה הבאה שלהם ותקשורת PC כמו אצל הדוד סם.

מתוך סקרנות: נניח אתה יכול לאפס את המדינה. מה היא ממשלת ומדינת החלומות שלך פה? 

פורסם

לא יודע מה הממשלה אבל כל הבסיס לבחירת הממשלה פו דפוק.
בעלי אינטרסים תורמים למפלגות ורוכשים להן פרסום במיליארדים ואז המפלגות מחזירות להם בהטבות לאחר הבחירות.
מפלגות קטנות של מנדטים ספורים הופכות לכף המאזניים ויכולות לסחוט את הממשלה\כלל הציבור.

כך או כך הציבור נדפק, המערכת כמו שהיא בנויה בצורה כזאת שאם אתה לא מושחת ולא מוכן לייצג בעלי אינטרסים (מונופולים וטייקונים) אתה לא תקבל זמן מסך ולא יהיה לך סיכוי להיבחר. שתי האופציות היחידות שיש לציבור הוא לבחור בטייקון א' שיידפוק אותו או טייקון ב' שיידפוק אותו.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 25 דקות, יבגניפ כתב:

מתוך סקרנות: נניח אתה יכול לאפס את המדינה. מה היא ממשלת ומדינת החלומות שלך פה? 

חלום ב-100 אחוז?
מדיניות קפיטליסטית - המדינה מוציאה רק על מה שהכרחי. ביטחון, חינוך, בריאות, תשתיות. חוגי ספורט לילדים בתוך החינוך.
אברך מהכולל ואברך מהבימה יצטרכו לעבוד בשביל הכסף שלהם. רוצה להתפלל? תשלם על עצמך, רוצה להיות שחקן בהצגה? תמצא מי שישלם לך.
גופי ביטחון מקצועיים, איסור על בכירים להתמודד לכנסת לאחר השירות (בכל הגופים) מה שיימנע קבלת החלטות לא מקצועית, דגש על הצלת חיי אזרחים וחיילים לפני הצלת האויב.
תגובה רצינית לכל הפרת ריבונות של מדינת ישראל, בין אם זה בלון תבערה לשטח פתוח או טיל למרכז הארץ.
ענישה משמעותית מהעבירה השנייה כל עוד לא מדובר בעבירה בין אדם לחברו, המדינה יכולה לספוג העלמת מס בפעם הראשונה אבל לא פגיעה באזרח. רוצחים ואנסים לכלא לתקופה מאוד מאוד ארוכה. 
זה ייתן לך את הכיוון למה אני מחפש. לא יקרה פה בחיים.

• אהבתי 2
פורסם
לפני שעתיים, avargel כתב:

"הדביל ההוא"; "העכברושית";

מה נסגר  חברים? פורום תגובות בטמקא?

לא סילמן ולא שקלי הם כוס התה שלי, אבל מה הקטע עם גבורת המקלדת הנבובה הזאת?

מאוד פשוט. היא מציגה את עצמה כאידיאולוגית. 

הציבור שאליו היא רוצה לחזור לא קונה את זה. 

פורסם

לא יקרה יובל, לא. אני שם בצד את השיח על גופי הבטחון. זה לדעתי נובע מאותו הסיפור הקלסי של "לא נותנים לצבא לנצח" שקיים בגרסאות שונות במדינות שונות כבר הרבה זמן ולרוב אין לו בסיס. אבל כלכלית החלום שלך לא יתגשם גם בגלל הימין, ולא רק בגלל השמאל המת. כי אין התכנות אמיתית למדינת דת קפיטליסטית ואין התכנות אמיתית לשלטון ימין בלי החרדים (וגם את החיבה הטרנדית של הציונות הדתית לכלכלה חופשית אני לא כל כך קונה). ואני מציע לכל מי שמפנטז על ממשלת ימין על מלא בחזקת מלא לזכור את זה: אצל חלק עצום, אולי אפילו הרוב, ממי שלעולם ירכיב אותה, הדת והלאומנות יבואו במקום ראשון לפני הכלכלה. ואתם מוותרים על הכלכלה די לחלוטין.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...