Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

לפני כמה שנים נכנסנו בפסח לאחד הסניפים של מקדונלדס ואני זוכר שמכרו שם צ'יזבורגר, אבל רק בלחמניה כשל"פ.

מניח שגם הקציצה בצ'יזבורגר כשרה למהדרין.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעתיים, Gavrik כתב:

וזה נראה לך תקין שאנשים צריכים להבריח אוכל לבית חולים בגלל כפיה דתית? או ששומר יכול לחטט לי בתיק ולפגוע בפרטיות שלי כדי לשמור על זכות הדתיים לכפות עלי את המנהגים שלהם?
במילא שומרים מחטטים בתיק מטעמי בטחון (חיי אדם > פרטיות) אבל לחטט בתיקים מטעמי דת?

לא זה לא תקין.  יכולים לעשות חדר חמץ. לכל מי שרוצה להכניס חמץ.

עוד דבר סיפרתי על זה כי ראשת הקאליציה פרשה בשביל שלא יכניסו חמץ.

אבל היא לא יודעת שבמשך שנים. מכניסים חמץ. לבתי החולים.

לפחות זאת הסיבה שהיא מתרצת.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם (נערך)

אני גם בעד חדר כושר למי שרוצה לשמור.

מדהים כמה לא יוצלח בנט. היה צריך לבחור רשימה של 10 אנשים לכל היותר, 10 לוחמים שילכו איתו באש ובמים.
הבחירה הייתה שלו בלי פריימריז ובלי שטויות ומתוך ה-10 אנשים האלה תכלס היה צריך פחות כי שקד כבר נבחרה.
מה יצא מזה? דביל שזרק אותו מתחת לאוטובוס אחרי 5 דקות וזאת עם הפיתות שתקפו בתחנת דלק וזרקה אותו. שניהם עשו לו את זה בלי שהוא יודע.

כל שאר הסיעות גדולות פי כמה, חלקן עם פריימריז, חלקן עם אנשים לא פחות ערכיים מגברת פיתה, אף אחד לא שובר את הכלים, רק אצלו לא שמים עליו.

זה היה מפקד במגלן? לא מצליח לבחור ולנהל צוות של 7 אנשים.
רק בגלל זה מגיע לו לעוף.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 3
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לא מבין בניהול בתי חולים אבל נראה לי קצת מסורבל ומפריע לעבודת בית החולים להעביר מאושפזים לחדר מיוחד לדתיים/לאוכלי חמץ בכל מחלקה בשביל כמה ימים.

אולי מגיע לו לעוף אבל מה איתנו? מגיע לנו לקבל שוב ליכוד שמציית לגחמות של וועדים ההסתדרות והחרדים?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 23 דקות, farkash7 כתב:

אני גם בעד חדר כושר למי שרוצה לשמור.

מדהים כמה לא יוצלח בנט. היה צריך לבחור רשימה של 10 אנשים לכל היותר, 10 לוחמים שילכו איתו באש ובמים.
הבחירה הייתה שלו בלי פריימריז ובלי שטויות ומתוך ה-10 אנשים האלה תכלס היה צריך פחות כי שקד כבר נבחרה.
מה יצא מזה? דביל שזרק אותו מתחת לאוטובוס אחרי 5 דקות וזאת עם הפיתות שתקפו בתחנת דלק וזרקה אותו. שניהם עשו לו את זה בלי שהוא יודע.

כל שאר הסיעות גדולות פי כמה, חלקן עם פריימריז, חלקן עם אנשים לא פחות ערכיים מגברת פיתה, אף אחד לא שובר את הכלים, רק אצלו לא שמים עליו.

זה היה מפקד במגלן? לא מצליח לבחור ולנהל צוות של 7 אנשים.
רק בגלל זה מגיע לו לעוף.

זה לא עובד ככה.

עד כה המפלגות של בנט היו בצד של ה"ימין" הדתי והתחברו ועבדו יחד עם הליכוד והחרדים כי היה להם הרבה משותף.

זה שהוא שכנע אותם למרוד בליכוד ולהצטרף אליו לממשלה חילונית-ליבראלית זה כבר לא טריוויאלי. 

זה כמו שבן גביר ישכנע עכשיו את החברה שלו להצתרף לממשלה תחת המאוחדת - רק על הרעיון הוא יעוף לאלף עזאזל.

לגבי לבחור, לא ככה עובדת השיטה יש לך מפלגה עם מצע מסויים פריימריז או לא אבל מן הסתם האנשים החזקים במפלגה שלך נכנסים לממשלה.

אתה לא יכול להעיף אותם ולהביא את מי שבא לך במקום כי הם יפרקו את המפלגה.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם (נערך)

על מה אתה מדבר? בנט ושקד הקימו את המפלגה הזו מאפס והם בחרו את האנשים ברשימה.
הם הקימו את המפלגה על בסיס הטיעון שהם לא בכיס של הליכוד.
הם יכלו לבחור את מי שהם רוצים, הם יכלו לשים גם את טיבי ברשימה אם הוא היה מסכים.

• אהבתי 1

פורסם

אני אקח פה הימור מושכל - אולי הקימו על בסיס אנשי ימין, אחד מהם הבין כבר בהתחלה שזאת לא ממשלת ימין, השנייה הבינה את זה עכשיו, ויש עוד בדרך?

פורסם
לפני 58 דקות, יובל .מ. כתב:

אני אקח פה הימור מושכל - אולי הקימו על בסיס אנשי ימין, אחד מהם הבין כבר בהתחלה שזאת לא ממשלת ימין, השנייה הבינה את זה עכשיו, ויש עוד בדרך?

בתור אנשים שאמורים לקבל החלטות רבות השפעה, הייתי אומר שיש להם קליטה ממש איטית. 

פורסם (נערך)
בתאריך 5.4.2022 בשעה 17:46, יבגניפ כתב:

אתה רואה בהם מפלצת, הם רואים בך מפלצת, זה כל מה שאני אומר.

לא קשור למפלצת, הם מדברים בשפה אחר ובמישור אחר ממך וממני.

זה לא אומר שהם מפלצות.

קודם כל הוא בזה שאתה משייך לי עמדה. זוכר? אפשר לחשוב שאסור היה לסמית׳ לסטור לכריס רוק ולא לאהוב את ההומור של רוק. אין פה ״אבל״. וזה סתם תרגיל מעיק ברגשי שמאוד חביב על ימניים כמוך, אלוהים יודע למה. כנראה מאותה הסיבה שבגללה אתם אוהבים לחפש צביעות :)

"בינינו" כלל אותי ואותך אבל גם את סלואי ואת פינדר, דווקא לא התכוונתי ספציפית אליך, אני לא זוכר שאצלך היה אפולוגטיקה של הטרור.

אבל אולי זה הזכרון שלי בוגד בי

לגבי השאר - לא. הציונות מיומה הראשון כמעט ראתה בערבים אנשים מסוג ב׳, בעיה, נייטיביז פרימיטיביים שאולי עוד יגידו תודה לאדם הלבן שיביא להם קידמה ואולי יהיה צריך לגרש. וזה לא מפתיע. כי זה היה השיח באירופה של סוף המאה ה-19 תחילת המאה ה-20. 

סבבה, אבל זה לא היה ממוסד.

ומכיוון שזה לא היה ממוסד, זה לא היה דיכוי.

אגב אם כבר, אז הערבים כאן היו הרבה יותר קשורים למוסדות מאשר היהודים, בין אם בתקופת העות'מאנים, ובין אם בתקופת הבריטים.

למשל שוטרים יהודיים זה מוסד (לפני כן היו בודדים) שנולד רק לאחר פרעות 1936-1939, אבל שוטרים ערביים היו כבר ב-1929:

ציטוט

באוגוסט 1929 החלו מהומות אלימות בין ערבים ליהודים ברחבי הארץ. מפקד משטרת חברון בעת הטבח היה הבריטי ריימונד אוסוואלד קפראטה, שהגיע לחברון שלושה שבועות לפני הטבח ולא הכיר את נכבדי הערבים. כוח המשטרה שעמד לרשותו מנה 18 שוטרים על סוסים ו-15 שוטרים רגלים. רק אחד מהם היה יהודי, חנוך ברודז'יצקי, וכל השאר ערבים.[1]

לפני 19 שעות, SlowRide כתב:

אני חושב שפשוט לא אכפת לו מההשלכות ואם יהיה פיגוע ומישהו ירצח, לא נורא. הוא מת למען המטרה. אחרי הכל פיגועים זה פחד ופחד נותן כח פוליטי לקיצוניים.

אני חושב שאנחנו נסחפים למחוזות קריאת המחשבות :D

את כל זה אפשר וצריך לעשות גם בלי פרובוקציה שמעודדת מחבלים להרים ראש.

אפשר, אבל הציפייה שמי שחושב שכל מעשה יהודי הוא פרובוקציה בעיני הערבי, יעשה אותם, קצת מנותקת מהמציאות.

אפשר לנצח טרור מאידאולוגיות לאומניות/כלכליות/פילוסופיות אבל טרור דתי שאלוהים אמר לעשות? איפה זה עבד?

בעקרונות המנחים של כל מדינה מערבית אולי?

למה רשמית בכל מדינה מערבית הנוהל הוא שלא מנהלים מו"מ עם טרוריסטים? בדיוק בגלל זה

מה לעשות שאי אפשר לחסל בן אדם או לתת מאסר עולם רק על השתייכות לארגון טרור? 

אתה מתכוון כשהוא ערבי, אם הוא יהודי אפשר להכניס אותו למאסר מנהלי, לאסור עליו לפגוש אנשים וכו'.

וגם זה לא נכון, שהרי יש המוני ערבים במאסרים מנהליים.

פעם רק הנפת דגל החמאס / רש"פ היה עילה לפתוח באש.

דע את האוייב זה בדיוק לא להתסיס שלא לצורך. 
אם אתה מתסיס אותם זה בדיוק מה שהמטיפים במסגדים והמנהיגים של ארגוני הטרור רוצים, שיתנו להם תירוץ טוב לשלוח את החיילים לפעול. כשהולכים ראש בקיר, בדרך כלל הראש כואב יותר מהקיר. 

לא, דע את האויב זה להבין איך הוא חושב, מה הוא מנסה להשיג.

אגב מטיפים במסגדים, הם לא צריכים את ההתססה מהצד שלך, כי במקרה הגרוע הם פשוט משקרים - התירוץ הקבוע זה "אל אקצא בסכנה", לפעמים אפילו טוענים שהנה היהודים חופרים מתחת לאל אקצא וימוטטו אותו.

לפני 10 שעות, farkash7 כתב:

מסתבר שבנט לא יכול לשלוט אפילו על 7 ח״כים.

קודם איבד את הדביל ההוא מה שמו, ועכשיו עוד אחת.

מדהים שהוא ראש ממשלה… כזו מפלגה מצ׳וקמקת לא ראיתי כבר הרבה זמן.

סוכן הכאוס ממשיך להרוס ולחרב.

מוכנים לעוד סבבים? (בחירות לא מלחמות).

אי אפשר לשלוט על אנשים כשאתה מכריח אותם להתנגד לאידיאולוגיה שלהם.

כלומר אפשר, על חלק מהאנשים, חלק מהזמן.

אבל לא על כל האנשים וכל הזמן.

לפעמים זה משרת את הימין ולפעמים את השמאל (אלכס גולדפרב וגונן שגב), בלי זה הסכם אוסלו לא היה עובר בכנסת.

לפני 10 שעות, farkash7 כתב:

אל תיתן לה קרדיט. שום דבר לא טבע, היא הטביעה אותה בעצמה.

היא גם עשתה סולחה עם הפעיל מתחנת הדלק?

הופה, חודשים מספרים לנו שהתקיפה בתחנת הדלק (או לא בתחנת הדלק, אחרי תחנת הדלק) זה הידרדרות של אנשי הימין שלקחו להם את השלטון.

חיבקו אותה עד שלא יכלה לנשום, אף אחד לא שאל אותה שאלות קשות.

עכשיו שהיא עברה צד כולם נזכרו שאולי בעצם התקיפה ההיא לא הייתה :D

לפני 9 שעות, יבגניפ כתב:

תוך שנה ביבי המלך חוזר לשלטון עם החברים של ליאור והחרדים. אתם תמשיכו להיות מופתעים מאובדן המשילות בנגב, ולהתלונן על בתי משפט והנאורים שהורסים לכם את המדינה ולא נותנים לנצח את הטרור. אבל היי.. לא יהיה חמץ בבתי החולים. ומה יכול לקדם את הגעת המשיח והגאולה יותר מזה?!

א. בשביל שזה יקרה לדעתי צריך שימינה ותקווה חדשה לא יעברו אחוז חסימה, או לכל הפחות אחת מהן, רצוי תקווה חדשה.

ב. בוא ניתן לבן גביר להיות שר משפטים ונראה מה יקרה :D

לפני 9 שעות, יבגניפ כתב:

מעטים הדברים שיותר מייאשים מלראות את המדינה הזו הופכת לרפובליקת בננות ים תיכונית טיפוסית

image.thumb.jpeg.b25281fb9532becc97ff904a04620eb2.jpeg

לפני 9 שעות, יבגניפ כתב:

"ההרתעה"

אין מושג יותר ריק מתוכן בלקסינקון הישראלי מ"הרתעה".

אה בעצם יש

"הסברה"

באזז וורד ריק מתוכן, לפחות בכל השנים שאנחנו חיים.

לפני 9 שעות, יבגניפ כתב:

ההרתעה... היה מלא הרתעה..

אצל ביבי? הפחדן הזה?

לפני 7 שעות, יבגניפ כתב:

לא יקרה יובל, לא. אני שם בצד את השיח על גופי הבטחון. זה לדעתי נובע מאותו הסיפור הקלסי של "לא נותנים לצבא לנצח" שקיים בגרסאות שונות במדינות שונות כבר הרבה זמן ולרוב אין לו בסיס. אבל כלכלית החלום שלך לא יתגשם גם בגלל הימין, ולא רק בגלל השמאל המת. כי אין התכנות אמיתית למדינת דת קפיטליסטית ואין התכנות אמיתית לשלטון ימין בלי החרדים (וגם את החיבה הטרנדית של הציונות הדתית לכלכלה חופשית אני לא כל כך קונה). ואני מציע לכל מי שמפנטז על ממשלת ימין על מלא בחזקת מלא לזכור את זה: אצל חלק עצום, אולי אפילו הרוב, ממי שלעולם ירכיב אותה, הדת והלאומנות יבואו במקום ראשון לפני הכלכלה. ואתם מוותרים על הכלכלה די לחלוטין.

זה ידוע, נתמודד עם בעיה אחת כל פעם, לתפיסתי הלאומי כרגע הכי בוער.

לפני 7 שעות, SlowRide כתב:

למה לא הקמתם? הייתי מצביע לכם.

כי אין לנו טייקון

לפני 7 שעות, יבגניפ כתב:

ליאור איפה אתה? יש לנו כבר שני מצביעים פה

אבל אין כסף להקים מפלגה, ואין טייקון מאחורינו

לפני 6 שעות, Pika007 כתב:

מה זה בדיוק "הריצה לבדואים"? מה קרה בפועל? איזה מעשה שלא מוצא חן בעיניך קרה? דגש על מעשה.

הפסקה של נטיעת עצים כי זה מפריע לבדואים?

אאל"ט השרה לאיכות הסביבה קראה לנטיעה של עצים (חלק מפרוייקט ייעור של הנגב!) מעשה אנטי סביבתי.

בגידה מוחלטת בעקרונות המקצועיים של התפקיד.

לפני שעתיים, farkash7 כתב:

זה ביחס ישר למרחק בין המעשים שלו, ובין האידיאולוגיה.

הוא בחר את האנשים לפני הבחירות, להזכיר הוא גם חתם על מסמך שהוא לא יצביע בעד ממשלה עם לפיד, ולא יישב עם המשותפת ולא עם רע"מ ולא עם מר"צ.

על בסיס התפיסה הבסיסית הזו אנשים הצטרפו למפלגה שלו.

אילו היה אומר מראש שהוא מתכוון להקים ממשלה עם מר"צ ורע"מ, לפיד והעבודה, הם היו אומרים לו תודה, אבל לא תודה, כבר אז.

יש מצב שבזמנו הוא אפילו שיכנע את עצמו שהוא יכול להגשים את כל ההבטחות ביחד.

==========================

ו.... אני יוצא לשבוע וחצי חופש, נתראה בחול המועד

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3
  • מצחיק 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני 29 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אי אפשר לשלוט על אנשים כשאתה מכריח אותם להתנגד לאידיאולוגיה שלהם

הכל שאלה כמה האידואולוגיה שלהם גמישה (ע"ע מירי רגב למשל). אני נוטה להאמין שאצל רוב הח״כים יש "גמישות אידיאולוגית" בתנאי שהם ימשיכו לקבל את השכר השמן שלהם.
גם גברת סילמן עשתה פה כמה תרגילי מתיחה ושיעור יוגה לאידיאולוגיה שלה. עשתה את זה כשהצטרפה לממשלה, וגם עכשיו כשהיא זיהתה הזמנות להמשך עצמאות כלכלית.

לפני 29 דקות, m3x7r3m3 כתב:

זה ביחס ישר למרחק בין המעשים שלו, ובין האידיאולוגיה.

זה ביחס ישר לזה שהוא בחר את האנשים הלא נכונים פשוט.
אנשים נכונים היו מסתכלים על חצי הכוס המלאה, הרי באף ממשלה הם לא יהיו מרוצים לגמרי תמיד יהיה מישהו שיפריע (ואצל ביבי למשל זה בדרך כלל מפלגת "שמאל" שלוקחת את רוב התיקים הטובים).

פה חבר המפלגה שלהם הוא ראש ממשלה, יש להם תיקים טובים, הם הקפיאו כל יוזמה מדינית עם הפלסטינאים הדבר היחיד אולי שהם לא הצליחו להשיג זה איסור פיתות בבתי החולים, קשה קשה…

פורסם
לפני 7 שעות, יבגניפ כתב:

ליאור איפה אתה? יש לנו כבר שני מצביעים פה

אני גם נכנס לרשימה אבל בתור שר ליגליזציה אחרת לא אכנס 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 34 דקות, m3x7r3m3 כתב:

לא קשור למפלצת, הם מדברים בשפה אחר ובמישור אחר ממך וממני.

נו אופנס, אבל לא בטוח שהפער ביני לבינך קטן יותר.

לפני 35 דקות, m3x7r3m3 כתב:

ומכיוון שזה לא היה ממוסד, זה לא היה דיכוי.

דיכוי? לא. אבל המהות היא פעם לא ההגדרה המילונית או המדוברת למושג. זה לרוב לא מעניין. שאלת לפני שני עמודים על אפליה ודיכוי לפני קום המדינה. אז אל תקרא לזה "אפליה ודיכוי". קרא לזה "משה ואלי". זה משנה למהות? לא.

לפני 37 דקות, m3x7r3m3 כתב:

זה ידוע, נתמודד עם בעיה אחת כל פעם, לתפיסתי הלאומי כרגע הכי בוער.

אתה מפספס בענק. אתה לא יכול לצפות לדמוקרטיה ליברלית וכלכלת שוק מפותחת כאיזה side effect מאנשים שבגדול כל מה שמעניין אותם זה דת ולאומנות. אני מבין לחלוטין ומקבל את זה שהלאומי הכי בוער כרגע בשבילך. אבל לא תקבל אחר כך עוד הזדמנות לתקן דברים אחרים. 

לפני 40 דקות, m3x7r3m3 כתב:

בייוש תהנה

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

היחיד שלוקח פה את תפקיד השר ברצינות. 

תהנה!

• מצחיק 2
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...