Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 דקות, korola כתב:

בסה"כ הגיוני 

אופרציה שלמה של תחבורה ציבורית על חשבון משלם המיסים קיימת בכל מדינה מפותחת בעולם והיא לא נעצרת ליום וחצי בשבוע בשום מקום. העדרה, בין היתר, דוחף אזרחים כאן להחזיק ברכבים גם אם השימוש בהם הוא ברמה של פעם בשבוע.

זה שיש מקומות שאי אפשר להגיע אליהם בתחבצ זה לא אומר שצריך לצמצם אותה או לא להפעיל אותה בשבת, אלא בסך הכל סממן לתכנון כשל בישראל, שעיקרו זה ישובי חומה ומגדל פרבריים.

להתמכרות לרכב הפרטי יש עלות עצומה על כולנו - בזיהום אוויר, תאונות דרכים, בעיות בריאותיות ועוד. ולכן במקומות סבירים בעולם פועלים כדי לצמצם אותה. 

50 שקל זה עלות של מונית מהצפון הישן בתל אביב לשוק הכרמל בערך. לא נסיעה שעושים ברכבת. והאוטובוסים שמפעילה עירית תל אביב בשבתות מלאים עד 0 מקום.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

הפיתרון מבחינתי הוא ביטול התקנה על איסור הסעה בתשלום. אז כן יהיו נהגי מוניות שיהיו לא מרוצים מכל העניין אבל אנחנו סוף סוף נקבל את אובר ודומיו.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

תכף יבוא ספריאל ויסביר לך למה זה בלתי אפשרי בגלל ביטוח. עזוב שזה עובד בכל העולם, הם לא יודעים כלום אלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, korola כתב:

האמת לאור המצב..  זה לא מתאים להתנצח על תחבורה בשבת. 

עדיף לנסות לשלב כוחות ולחשוב על פתרונות יצירתיים וטכנולוגים לנטרול הטרור 

שום מחבל וגם לא חמאס לא ימוטט את מדינת ישראל.

הקרעים הפנימיים שהולכים וגדלים, מצד שני, בהחלט אפשרי שכן.

מה שאמרת הרגע? "תתעלמו מהכל כי טרור"? זה בול הספר של ביבי.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 8 שעות, פינדר כתב:

איפה זה שדיבר על שני צדדים למטבע?

אז לנסות להחזיק את הקואליציה הזו הולך לעלות לנו (החילונים) הרבה מטבעות.

image.png.32aa75e706d019d9d52adf5191e26580.png

זה אני "ההוא"

1- שאלת מה היה רע בממשלה הזו- יוקר מחיה הזוי עד כדי חנק, זה מספיק רע בשבילי.

2- נסיון חינוך ציבור שלם בצורה אכזרית. 

3- הדורסנות של הקואליציה הנוכחית כנגד האופוזיציה. תעלה ב-י-ו-ק-ר כשהגלגל יתהפך. והוא יתהפך מהר מהצפוי מסתבר:)

מה הייתי רוצה מהממשלה הבאה? 

1- הורדת יוקר המחיה 

2-משילות 

אני לא טיפש ורוב הבעיות היו קיימות כבר קודם בשלטון ביבי. אבל ממשלת השינוי חוץ מלהחריף את הבעיות לא עשתה מאומה.

פורסם
לפני 10 דקות, yd b-4 כתב:

אבל ממשלת השינוי חוץ מלהחריף את הבעיות לא עשתה מאומה.

שאלה קטנה, אתה מבין את הסיבה מדוע יוקר המחיה זינק בכזו חדות מרגע החלפת הממשלה?

(אעזוב לרגע את העובדה שמה שציינת אובייקטיבית לא נכון- עובדי המשרדים, שלא ממש התחלפו בין ממשלה לממשלה, מדווחים על מצב ששיתוק שארך מעל שנתיים נגמר אחרי התחלת פעילות הממשלה החדשה. מערכות מדינה קריטיות שפשוט היו on hold חזרו לתפקד. אני לא יודע אם אתה מבין את האימפקט עליך מכיוון שרוב האזרחים לא מרגישים אותו ישירות אלא רק בעקיפין)

• אהבתי 3
פורסם

לא כתבתי אתמול כי לא מאמין להתווכח בזמן אירוע כזה, אבל:
1. בנימין נתניהו עם מירי רגב בתור שרה וחרדים בממשלה סיפק לאזרח ביטחון אישי ברמה הרבה יותר גבוהה מאשר ממשלה עם בנט, בר לב, גנץ וכל שאר אותם לוחמים מהוללים שותי פק"ל קפה. וכאמור אני חושב שביבי הוא שמאל.

2. כתבי החדשות של ערוץ 11,12,13 צריכים לשבת בכלא על בגידה ומסירת ידיעה לאויב בשעת מלחמה.

3. כל מי שפחד להראות נוכחות בערים המעורבות ולהלחם על הזכות של בן גביר להסתובב בשער שכם והר הבית קיבל מחבלים במסעות הרג במרכז הארץ, ולפי איך שזה נראה המצב יחמיר ונבלה את פסח מטיילים מבית לבית בג'נין.

לפני 6 שעות, Pika007 כתב:

כן כן, ביבי אשם בהכל, גם בקרעים במדינה גם בהתחממות הגלובאלית וגם במחירים שעולים.
תמצאו כבר משהו חדש. ביבי לפחות שמר על בטחון פה, ממשלת השינוי לרעה שלכם לא שמרה על בטחון ולא על הכלכלה.

• מצחיק 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 41 דקות, יובל .מ. כתב:

כתבי החדשות של ערוץ 11,12,13 צריכים לשבת בכלא על בגידה ומסירת ידיעה לאויב בשעת מלחמה

בזה אתה צודק ב100%.

שאר הדברים שכתבת לא ממש נכונים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 6 שעות, yd b-4 כתב:

מה הייתי רוצה מהממשלה הבאה? 

1- הורדת יוקר המחיה

אתה עושה צחוק?

הבאתי לך ידיעה על סבסוד מעונות יום אז אתה אומר לי שהבעיה מספר אחד שלך היא יוקר המחיה?

סבסוד מעונות יום לאנשים שלא ממצים את כושר ההשתכרות שלהם ומולידים ילדים בכמויות, על חשבון משלם המיסים, זה בדיוק יוקר המחיה.

הגבלות על ייבוא מטעמי כשרות זה יוקר המחיה.

איסור תחבורה ציבורית בשבת זה יוקר המחיה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מס ירוק זה יוקר המחיה, מס על שתיה מתוקה זה יוקר המחיה, הקפאת בניה ביישובי זה יוקר המחיה, חלוקת 50 מיליארד ש"ח!!! זה יוקר המחיה.

מעניין שכל אחד רואה מהזווית שלו מה זה יוקר מחיה.

• אהבתי 3
פורסם

@פינדר

דווקא יש תחבורה ציבורית בשבת בירושלים.

יש את האוטובוסים הלבנים עם כיתוב בערבית עליהם.

נוסעים מצפון העיר {עטרות} עד לדרום העיר {בית לחם}. בדרך עוברים קרוב לגבעה צרפתית,מרכז העיר, העיר העתיקה,מושבה גרמנית,תלפיות,הר חומה,גילה.

לא מבין למה אומרים שאין תחבורה ציבורית בשבת

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
לפני 7 שעות, Pika007 כתב:

לא נראה לי ראוי להתנצח על ביבי לא ביבי , גנבו לי שתו לי, בזמן שמתנהל אירוע שאין לאף אחד מושג איך הוא יגמר.
וכאילו דווקא עכשיו כל מדינות אירופה מגדילות את תקציב הביטחון כי הן מתחילות להבין שהמחיר של התעלמות מהטרור הרבה יותר גבוה מהמחיר של התמודדות מוקדמת? 

ומדהים איך אנשים תמיד ימצאו איך אחרים אשמים במצב ולא התנהגות הקולקטיב שהם עצמם חלק ממנו.
למיטב ידיעתי יש קווי לילה והם פועלים גם בימי שישי.
לא רק יישובים חרדים סוגרים את הכבישים והכניסה לתחום שלהם בזמנים מסויימים, יש מלא ישובים שסוגרים את השער כל יום בשעה מסויימת בלילה ואין לך סיכוי להיכנס בלי חבר שיפתח לך,  מה בדיוק ההבדל? 

הטענה שאנשים מחזיקים רכב רק בגלל שאין תחבורה ציבורים בשבת היא מגוחכת.. אם זאת הייתה הסיבה אז אנשים היו מחזיקים רק רכב אחד ולא שניים או יותר למשפחה.
ובכלל הדרישות של אנשים בסופשבוע לעומת אמצע שבוע הם שונים לחלוטין..  

איך ליברמן אמר.. לכל מטבע יש 2 צדדים, ומישהו כבר אמר בני ברק.

אז לא מזמן שמעתי טענה של ערוץ 12 שתושבי תל אביב מסבסדים את האוטובוסים של בני ברק.
הם הציגו טענה שנסיעה של אוטובוס מתל אביב לירושלים עולה 17 ש"ח ואותה נסיעה מבני ברק לירושלים עולה 7 ש"ח

(או משהו כזה).
ומזה הם הסיקו שתושבי תל אביב מסבסדים את תושבי בני ברק.
הם רק שכחו לציין שבאוטובוס של תל אביב ירושלים ישבנו 15 איש ששילמו 17 ש"ח.
ואילו האוטובוס של בני ברק ירושלים ישבו 55 איש. 
כך יצא בפועל שאפשר היה להציג את זה בדיוק ההיפך.. שהרווחים מהתחבורה הציבורים במגזר החרדי מסבסדים את ההפסדים של התחבורה במגזר החרדי..

אבל כמו שאמרתי , זה תמיד תלוי איך מנתחים את המקרה, הכי קל להגיד -  "ביבי אשם" , ביבי היה 10 שנים בשלטון והוא הרס הכל.
איפה גנץ ?  אם הוא יוצא עכשיו בהכרזה שלאור המצב הוא מציב את המדינה במרכז !!
הוא טוען לדגל ומזמין את צוותי המשא ומתן אליו לצורך הקמת ממשלה בראשותו. 
יש לו סיכוי טוב להצליח להקים ממשלה ואפילו שתהיה יציבה.. 

פורסם (נערך)
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

כן כן, ביבי אשם בהכל, גם בקרעים במדינה גם בהתחממות הגלובאלית וגם במחירים שעולים.
תמצאו כבר משהו חדש. ביבי לפחות שמר על בטחון פה, ממשלת השינוי לרעה שלכם לא שמרה על בטחון ולא על הכלכלה.

אתה אומר את זה בציניות, אבל העובדה שממשלות נתניהו שיחקו על הקרעים בעם ופחות או יותר שיסו את קבוצות האוכלוסיה אחת בשניה מוצקה ולא ניתנת להפרכה. זו המשנה של נתניהו, רגב, דרעי, וסמוטריץ'. מקעקעים חצי מעם ישראל כבוגדים והופכים נטיה פוליטית מסוימת למילת גנאי. 

פרקטיקה של "אנחנו" ו "כל מי שלא אנחנו - לא לגיטימי/בוגד" 

וכן, לממשלות נתניהו יש חלק כביר בעליית יוקר המחיה בישראל - וגם חלק בגל ההתיקרויות הנוכחי. רוצה לקבור את הראש בחול? בבקשה, זה תא יעשה את זה פחות נכון. 

ביבי שמר על בטחון?? בדיחה מהטובות שקראתי. 

פה לא הרבה השתנה בין הממשלה הקודמת לחדשה. מה שכן השתנה זה שהממשלה הנוכחית לא מנסה לעורר בי חשד קיומי כל יום, לא משחקת על רדיפה, ולא מנסה לשלוט בי עם פחד. 

קורולה- חדל קשקשת. אין פה אכלו לי שתו לי. 

"להתעלם מהטרור"? איפה כתבתי את זה? מדינת ישראל כמו תמיד עושה את העבודה שלה בעניין זה. ולכן הטרור הרבה פחות מדאיג אותי לעומת הנושאים שכן עלולים למוטט את המקום הזה. 

ובכלל, מה אתה מנסה להגיד בפוסט האחרון שלך? נראה שהקאת בליל נושאים שאתה לא ממש מפוקס על אף אחד מהם. 

*בזמן שמתנהל אירוע שאין לאף אחד מושג איך הוא יגמר"

הוא נגמר, ובדיוק בצורה שכולנו ידענו שהוא יגמר. 

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • אהבתי 2
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

בנימין נתניהו עם מירי רגב בתור שרה וחרדים בממשלה סיפק לאזרח ביטחון אישי ברמה הרבה יותר גבוהה מאשר ממשלה עם בנט, בר לב, גנץ וכל שאר אותם לוחמים מהוללים שותי פק"ל קפה. וכאמור אני חושב שביבי הוא שמאל.

כן, מינוס ירי בלתי פוסק במשך שנים מכיוון עזה, עשרות הרוגים בפיגועים ב-2015, אובדן המשילות בדרום (תנועת רגבים לא קמה, לדוגמא, ביום שבנט הפך לראש הממשלה).

לפני 18 דקות, korola כתב:

הטענה שאנשים מחזיקים רכב רק בגלל שאין תחבורה ציבורים בשבת היא מגוחכת.. אם זאת הייתה הסיבה אז אנשים היו מחזיקים רק רכב אחד ולא שניים או יותר למשפחה.

זאת לא הסיבה היחידה. זו אחת מהן. ישראל היא מדינה עם הטיה ברורה בתכנון לרכב פרטי, על כל שכונות הבלון שהרוב חיים בהן. בוודאי שלא הכל מתחיל ונגמר בחרדים. ההחלטה של שקד למשל להקים עכשיו עוד ישובים בנגב, במקום לחזק את הקיימים ולהפוך אותם לערים, זה עוד תלות במכוניות ועוד מכוניות על הכביש. 

גם אני לא יודע על איזה קווי לילה אתה מדבר, אבל לי אין שום דרך להגיע מת"א למשפחה שלי בשרון בשישי בערב, שלא ברכב (מונית זה גם רכב). ביומיום יש בערך 3 קווים ישרים לשם. וההבדל בין ישובים פריפריאלים שסוגרים את השער (שזו תופעה בעייתית בפני עצמה) לבין החרדים היא שהחרדים סוגרים את השער לשאר. כבר היום ברור שהקווים של הרק"ל בגושדן לא יעבדו בשבת, למשל.

לפני 20 דקות, korola כתב:

אז לא מזמן שמעתי טענה של ערוץ 12 שתושבי תל אביב מסבסדים את האוטובוסים של בני ברק.

תושבי תל אביב מהעשירונים הגבוהים לחלוטין מסבסדים את תושבי בני ברק כמו שהם מסבסדים את המשתייכים לעשירונים התחתונים גם בערים אחרות. והבעיה, כמו שכתבנו פה כבר מיליון פעמים, זה שאין שום דבר שישנה את זה. ושוב כמו שנכתב גם מיליון פעם הבעיה היא ביחסי הכוחות המעוותים. קבוצה שגם חצי רשמית היא לא חלק מהמדינה הזו אבל הלכה למעשה מכתיבה לכולנו איך לחיות.

ויש לזה פתרונות מאוד פשוטים: 1. לקחת ממני פחות מס כדי לממן את החרדים בבני ברק ; 2. שיסגרו את העיר הרמטית בשבת מצידי, אבל זו לא סיבה שהרקל או האוטובוסים לא ימשיכו לפעול בת"א. זה עובד מצוין בברוקלין. אז למה לא פה בעצם?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...