Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 53 דקות, yd b-4 כתב:

יש עוד איזה פסיקת בג"ץ על חוק המרכולים. מעניין ששם אבירי החוק יצאו נגדו. ואוהו כמה התמרמרו....

הפוך גוטה, הפוך. העליון חייב את עיריית ת"א לבטל חוק עזר עירוני מסוים או לשנותו, ובהתאם לפסיקת בית המשפט- שונה חוק העזר העירוני בת"א.

שר הפנים סרב לחתום על חוק העזר העירוני החדש- כי הרי הוא יאפשר מסחר בשבת (למרות שבצורה שבית המשפט מאשר)

אחרי סחבת מצד הממשלה, בג"צ חייב את הממשלה להציג שר שיקח על עצמו את בחינת הנושא ואישור חוק העזר העירוני. הממשלה לא עשתה את זה כדי להאריך את הסחבת.

אז בג"צ אישר את החוק. 

ואז דרעי החליט שהוא צריך לבחוש בקלחת, והציג את המחטף התורן: מעתה לערים אין אפשרות לחוקק חוקי עזר עירוניים בנושא מסחר בשבת אלא ברשות שר הפנים (אוי, במקרה זה היה דרעי. הפתעה? לא ממש.)

כלומר, העיריה פעלה לפי כל מילה של בג"צ ועשתה את התהליך בערוץ החוקי הנדרש. בדיוק ההפך מהמצב הנוכחי.
יצאו כנגד דרעי, שאחרי שסרב לעשות את תפקידו, וכתוצאה מכך בג"צ לקח את המושכות- החליט "וואלה, לא בא לי טוב בעין" והניע מחטף עוקף בג"צ מאינטרסים אישיים נטו.

אבל זה דרעי, אינטרסנט טהור, שקרן פתולוגי, חלאה במשרה מלאה, מושחת מורשע (פעמיים!), ואחד הפוליטיקאים הדוחים ביותר שלמדינת ישראל יש להציע.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • אהבתי 4
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 6 שעות, Gavrik כתב:

חשבתי שאולי אולי נראה מחירים קרובים לאירופה ששם עגבניות תוצרת מדינת ישראל ממיטב התוצרת שיש לנו נמכרות ביורו בודד בכל רחבי אירופה

5F56F7CB-5FD6-4B38-8AB1-FD2E835ADE0B.jpeg

• אהבתי 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, Gavrik כתב:

מה שכן אני ממש מתבאס על רפורמת החקלאות שהולכת ליפול עכשיו.

היא כבר יצאה לדרך, חלק מהירקות\פירות כבר הורידו את המכס עליהם.

אתה יודע מה הכי אני ארצה, שליברמן "ישכב על הרימון" ויוריד עם שר החקלאות את כל המכסים על כל הפירות והירקות. כחלק מניסיון להביא הצלחות ממשלה הזו לבחירות הקרובות שכנראה קרובות מתמיד..

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 16 שעות, Pika007 כתב:

ממשלות הליכוד היו "ממשלות ימין"?

זו מנטרה שחוקה שלא באמת אומרת משהו כבר הרבה מאוד זמן.

ממשלות הליכוד ב-12 שנה האחרונות היו שמאל.

לפני 14 שעות, m3x7r3m3 כתב:

הופה, חודשים מספרים לנו שהתקיפה בתחנת הדלק (או לא בתחנת הדלק, אחרי תחנת הדלק) זה הידרדרות של אנשי הימין שלקחו להם את השלטון.

חיבקו אותה עד שלא יכלה לנשום, אף אחד לא שאל אותה שאלות קשות.

עכשיו שהיא עברה צד כולם נזכרו שאולי בעצם התקיפה ההיא לא הייתה :D

==========================

ו.... אני יוצא לשבוע וחצי חופש, נתראה בחול המועד

זה הכי מדהים, מאישה חזקה עם בעל תומך הפכה לבוגדת עם בעל "בכיר בקופת חולים ותורם לביבי".

צבועים כמו איטלה שומפלבי שביוני אמר שכל מי שיקרא למישהו בוגד הוא יעיף אותו משידור (מעניין מאיזה צד..) מעלה פוסט על "היסטורית הבגידות של סילמן", כאילו הבגידה הראשונה שלה לא הייתה זאת שהביאה אותנו למצב הזה. העיקר השמאל ימשיך להגיד שהתקשורת נייטרלית.

=======

תהנה.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

ממשלות הליכוד ב-12 שנה האחרונות היו שמאל.

נתניהו השאיר מדינה עם בעיות משילות קיצוניות, ללא קשר לימין או שמאל. שמאל הוא לא היה. גם אם הוא היה פחות ימני ממה שרציתם. מזה אולי אפשר גם ללמוד על מה שאפשר ואי אפשר.

לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

צבועים

כולם צבועים. לטמקא אני לא נכנס לקרוא משהו שהוא יותר מתחזית מזג אוויר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

חכו חכו איזה קומבינות השרים החדשים של ביבי ושות' יחזירו ויביאו לחיינו אם הם חוזרים לשילטון... מערכת שיכחת ילדים בסכום מופרז יהיה כלום לידם לדעתי :-(..

משבוע לשבוע המציאות מדכאת יותר ויותר :-( .

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 3 שעות, Mech Morphix כתב:

5F56F7CB-5FD6-4B38-8AB1-FD2E835ADE0B.jpeg

בית הפירות בירושלים

עגבניה 3.9 לקילו

מלפפון 4.9 לקילו

מספיק לצלם את השוק שם המחירים גבוהים ברמה שאסור לקנות אצל הירקנים שם. העיקר כל אחד עם Z4.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה הביטחון הזה שהליכוד שוב יחזור לשלטון? 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, yd b-4 כתב:

לכל מטבע 2 צדדים.

זה לא מטבע עם 2 צדדים.

זה האם הדתיים יכפו עלי את האמונות שלהם, יותר או פחות.

המטבע תמיד על צד אחד ואנחנו רק מתווכחים איזה סכום כתוב עליו.

לפני 10 שעות, SlowRide כתב:

אם מישהו מקלל אותך, זה במחוזות קריאת מחשבות לומר שהוא כנראה לא אוהב אותך?

קודם הוא טען שאף ערבי לא יצהיר באופן רשמי שהוא מכיר בישראל כמדינת היהודים (מצטט מהראש, אין לי כח לחזור אחורה). אז הבאתי לו את מנסור עבאס שאמר את זה בדיוק, והתשובה היתה שהוא סתם אומר אבל לא מתכוון באמת.

קריאת מחשבות פר אקסלנס.

אבל עזוב, הוא בחופשה של שבוע וחצי, אז חבל על המילים.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 6 דקות, SlowRide כתב:

זה גם מה שאני תוהה, הרי אחרי 12 שנה פיתאום הציבור גילה שהמדינה לא תיתמוטט בלי ביבי בתור ראש הממשלה, גם יש שקט מעזה אפילו שעל כל בלון קיבלו תקיפה מהאוויר בלי להחזיר תקיפות חזרה, יש התקרבות לשכנים מסביב ושיפור ביחסים.

בקיצור מה שהמלך הזהיר מפניו שיקרה לנו בלעדיו לא קרה.

אז מעניין עכשיו איך הציבור יבחר בפעם הבאה, אולי חלוקת המנדטים תיהיה שונה ונקבל קואליציה רחבה בלי סחטנים?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה גם מה שאני חושב. מצד אחד למדו שביבי לא עטרת ראשנו, מצד שני הרבה לא מרוצים מהממשלה הנוכחית למרות שלא יודעים להסביר למה היא גרועה יותר ממה שהיה פה 12 שנה. בקיצור יהיה מעניין ויקר.

פורסם
לפני 22 דקות, פינדר כתב:

קריאת מחשבות פר אקסלנס.

החלק האהוב עלי בויכוחים עם ליאור הוא כזה:

הוא: אני יודע משהו

אני: יש מחקר שמראה שאתה מפספס

...

מאה עמודים

...

הוא: סליחה שאני לא מאמין במחקרים של מדעי הדשא

אבל אנחנו נהנים פה :)

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אז איך אתם מסבירים את זה? שביבי כל פעם מתחזק. בסקר אתמול בחדשות 13 קיבל 38 מנדטים. סער התרסק. בכל מקרה גם נלך לבחירות. אין הכרעה.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ממה שראינו בפעמים הקודמות הסקרים האלה שווים לעכוז.

לפני 7 דקות, יבגניפ כתב:

אבל אנחנו נהנים פה :)

זאת המטרה, לא?

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 33 דקות, SlowRide כתב:

כל הפוסטים של מעריצי ביבי בפייסבוק. אשכרה אנשים שהיייתי איתם בבית הספר מעלים תמונות שלו עם כותרות כמו "מלך ישראל תחזור" "סוף סוף בעל הבית חוזר" 
מקווה שזה לא מייצג

• מצחיק 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...