Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 12 דקות, SlowRide כתב:

כמו מה?

לא מתריס, באמת רוצה לדעת.

הריצה לבדואים של יאיר גולן (אנחנו נשתיק את אלקין ונשחרר את העצורים), הביטול תקציבים לאיו"ש, המרתון שעשה בועז טופורובסקי לבד (אמנם ימינה שתקו אבל אם היו עושים את זה לבד... מלחמת עולם), וההצהרה של ניצן הורוביץ עכשיו. זה מה שקופץ לי לראש אבל אם נשקיע שעה לחזור אחורה נמצא עוד המון מהלכים והצהרות של השמאל.

למרות שאני לא תומך בממשלה זה היה ברור שזה ממשלת סטטוס קוו - הימין לא עושה רעש והשמאל לא עושה רעש.
בתאכלס קיבלנו ממשלה שמכניסה את אבו מאזן לראש העין והורוביץ שנפגש עם פלסטינאים על בסיס יומי, ואנשי ימין שומרים על שתיקה.

פורסם
לפני 6 דקות, Pika007 כתב:

כמה חשוב לה לכפות את האמונה האישית שלה על קבוצה עצומה בישראל.

מה שלא יפריע לציונים דתיים להמשיך לדבר על עצמם כאילו הם חסידי איין ראנד בחזקת אורי כץ ועומר מואב, וחופש וליברליזם זה ערכים שחשובים להם.

אבל אין לי כח. אני סתם ממרמר את עצמי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 2 דקות, יבגניפ כתב:

מה שלא יפריע לציונים דתיים להמשיך לדבר על עצמם כאילו הם חסידי איין ראנד בחזקת אורי כץ ועומר מואב, וחופש וליברליזם זה ערכים שחשובים להם.

אבל אין לי כח. אני סתם ממרמר את עצמי.

גם על בנט דיברתם ככה לפני 4-5 שנים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

מהלכים והצהרות

לדבר כולם מדברים מצהירים צועקים ומחרטטים, מה מזה לא היה לנו קודם?
מבחינת מעשים, יש משהו?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, יובל .מ. כתב:

הביטול תקציבים לאיו"ש

האמת שלא שמעתי על זה, אבל נתניהו הקפיא בניה בהתנחלויות מה חדש?
מה שח"כים עושים לבד בלי לגרום נזק היקפי לא ממש מעניין אותי כמו שלא יעניין אותי אם הם מגלגלים ג'וינט בלילה או מתלבשים כדראג.
מה בדיוק בעייתי בהצהרה של ניצן הורוביץ? בוא נגיד שגם אנשי הימין בממשלה אמרו דברים שהם פויה מבחינת אנשי השמאל, גם בממשלות "ימין על מלא" היו חילוקי דעות זה לא חדש, כבר אמרנו שביבי הקפיא בניה בהתנחוליות או שילם פיצויים למחבלים טורקים?  אני בטוח שהיו הרבה אנשים בממשלה שלו שלא אהבו את זה.

יש לך בעיה עם זה שאבו מאזן מגיע לביקור כאן? לא לחתום איתו על הסכם זה דבר אחד אבל עדיף שיהיה שם מישהו על ההגה עם רמה מסויימת של פרגמתיות או שאתה מעדיף את מה שקורה בעזה? ושוב אין לזה שום קשר ללעשות איתם הסכם אלה נטו להמשיך ולגרור את העניין בשקט עד שתחליט להכריע בין הפטיש לסדן.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 16 דקות, יובל .מ. כתב:

גם על בנט דיברתם ככה לפני 4-5 שנים.

בנט עומד היום בראש מפלגה של 4 מנדטים בערך. לבית היהודי לפני כמה שנים היו 12 מנדטים. אני לא יודע אם הדעות של בנט זזו למרכז, או שתמיד היה שם ונמאס לו גם מסמוטריץ' ושות'. אבל המציאות מוכיחה שאני צודק. ובנט כנראה יעלם מהמפה הפוליטית פה בעתיד הנראה לעין.

ברגעים אלו ממש האח קרעי מהליכוד אמר לבנט שהוא "פגע בשורשי היהדות". זה פשוט זה. כל מי שחושב שיש איזו שהיא קונסטלציה שבה הדת הלאומנית לא תנצח בימין ולא תגבור על כל שיקול אחר משקר לעצמו. והתוצאה, שוב, זה לא רק חמץ בפסח. אלא מדינת עולם שלישי על מלא מלא מלא עם עוד קצת מלא. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 25 דקות, יובל .מ. כתב:

הריצה לבדואים של יאיר גולן (אנחנו נשתיק את אלקין ונשחרר את העצורים), הביטול תקציבים לאיו"ש, המרתון שעשה בועז טופורובסקי לבד (אמנם ימינה שתקו אבל אם היו עושים את זה לבד... מלחמת עולם), וההצהרה של ניצן הורוביץ עכשיו. זה מה שקופץ לי לראש אבל אם נשקיע שעה לחזור אחורה נמצא עוד המון מהלכים והצהרות של השמאל.

למרות שאני לא תומך בממשלה זה היה ברור שזה ממשלת סטטוס קוו - הימין לא עושה רעש והשמאל לא עושה רעש.
בתאכלס קיבלנו ממשלה שמכניסה את אבו מאזן לראש העין והורוביץ שנפגש עם פלסטינאים על בסיס יומי, ואנשי ימין שומרים על שתיקה.

מה זה בדיוק "הריצה לבדואים"? מה קרה בפועל? איזה מעשה שלא מוצא חן בעיניך קרה? דגש על מעשה.

ביטול תקציבים- זה לא מה שאני רואה, אני רואה הזזת תקציבים למקומות אחרים. קרי- פחות התנחלויות חדשות, יותר הרחבת מרכזים גדולים שכבר קיימים באיו"ש. על השולחן נמצאת כבר תכנית של בניית 3000 דירות באיו"ש. אז איפה?

ואיזו הצהרה של ניצן הורוביץ? שמן הראוי שהמדינה תקיים את פסיקת בג"ץ ותמנע כפיה על חלק עצום מהציבור? מציק לך שהמדינה לא תתעלם מהרשות השופטת, שהגיעה להחלטה שלא מפלה את אזרחיה? אני באמת מנסה להבין.

עד לנקודה זו שום דבר לא השתנה, לא קיבלתי תשובה לשאלתי מה כל כך נורא בממשלה הנוכחית, ובאיזו צורה היא גרועה מהקודמת.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 39 דקות, Pika007 כתב:

עידית סילמן העדיפה לשבור את הכלים על סנטימנט אישי ולרוץ אל מי שתקפו אותה בעבר, במשהו שהוא לא יותר מפעולת דווקא להורוביץ, והדגשה כמה חשוב לה לכפות את האמונה האישית שלה על קבוצה עצומה בישראל.

מעניין אם היא זוכרת מה קרה לפייגלין, גם לו ביבי הבטיח דברים אם יעבור לליכוד.

• אהבתי 1

פורסם

הספר לכם על סיפור החמץ בפסח.

אימי ז"ל. הייתה מאושפזת בבית חולים לוינשטיין. בפסח הבני דודים.

היו מעבירים פיתות מעבר לגדר. וככה נכנס חמץ. רק שכולם שתקו.

השומרים לא ראו. ובבדיקה התיקים היו ללא חמץ.

זה היה בשנת 2014.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עושים מזה הרבה יותר סיפור ממה שזה.
מה ההבדל בין זה לבין להכניס לבית חולים צ'יזבורגר? נכון שלפי הדת אסור אפילו לראות חמץ, אבל בית חולים זה מקום ציבורי. זה כמו שתלך ברחוב ויהיה שם ערבי שאוכל בגט בפסח. אל תסתכל.

פורסם
לפני 23 דקות, BloodFist כתב:

במקדונלדס באיכילוב מוכרים צ'יזבורגר

לפני כמה שנים נכנסנו בפסח לאחד הסניפים של מקדונלדס ואני זוכר שמכרו שם צ'יזבורגר, אבל רק בלחמניה כשל"פ.

• מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 28 דקות, yor2 כתב:

הספר לכם על סיפור החמץ בפסח.

אימי ז"ל. הייתה מאושפזת בבית חולים לוינשטיין. בפסח הבני דודים.

היו מעבירים פיתות מעבר לגדר. וככה נכנס חמץ. רק שכולם שתקו.

השומרים לא ראו. ובבדיקה התיקים היו ללא חמץ.

זה היה בשנת 2014.

וזה נראה לך תקין שאנשים צריכים להבריח אוכל לבית חולים בגלל כפיה דתית? או ששומר יכול לחטט לי בתיק ולפגוע בפרטיות שלי כדי לשמור על זכות הדתיים לכפות עלי את המנהגים שלהם?
במילא שומרים מחטטים בתיק מטעמי בטחון (חיי אדם > פרטיות) אבל לחטט בתיקים מטעמי דת?

• תוכן חדש...