Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 19 דקות, SlowRide כתב:

פשוט מאד, שבן גביר צריך לפעול בידיעה שלמעשים שלו יש השלכות מעבר לתמיכה הציבורית שזה נותן לו.

אוקיי, למה אתה חושב שאין לו ידיעה כזו?

לפני 20 דקות, SlowRide כתב:

את הכסף אתה יכול למנוע מהמשפחה שלו? זה הרי לא מגיע ממדינת ישראל אלא מחו"ל. את הבית תהרוס, את המשפחה תעיף, הם עדיין יהנו מהמעשים שלו.
אין קשר בין החמרת הענישה לעידוד מחבלים להוציא פיגועים לפועל.

אתה יכול למנוע מהמשפחה שלו את הכספים שהוא מקבל ממדינת ישראל (ביטוח לאומי), אתה יכול לקזז מכספי הרש"פ את הכספים שהמשפחה מקבלת.

שהמשפחה תחיה בסוריה ותמשיך לקבל כספים שם, עצם העקירה שלהם כעונש יעשה את העבודה.

לפני 21 דקות, SlowRide כתב:

דוקטרינת ראש בקיר.

קרא לזה איך שאתה רוצה, זה הדבר היחיד שאי פעם עבד מול טרוריסטים.

לפני 22 דקות, SlowRide כתב:

בינתיים אסור לכלוא או להרוג משהו לפני שהוא עשה פשע.

בינתיים מסתבר שאי אפילו מחבל אחד מהתקופה האחרונה, שהפיגוע זה הפשע הראשון שהוא עשה.

כולל לכל הפחות אחזקת נשק ללא רשיון, הסתה לאלימות, וכמובן סעיפים 97-99 לחוק העונשין.

לפני 23 דקות, SlowRide כתב:

למה התפיסה שלהם מעניינת אותך? הרי אתה לא חי לפי התפיסה שלהם.

אם אתה לא מבין את התפיסה שלהם לעולם אתה לא תצליח להתמודד מולם.

פעם קראו לזה "דע את האויב".

זה לא אומר שאתה צריך לעבוד לפי תכתיבים שלהם, אבל אתה חייב להבין את דרך החשיבה שלהם.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעה, m3x7r3m3 כתב:

הם לא מדברים במישורים כאלה בכלל.

אתה רואה בהם מפלצת, הם רואים בך מפלצת, זה כל מה שאני אומר.

לפני שעה, m3x7r3m3 כתב:

חוסר ההסכמה בינינו במישור אחר - אני לא חושב שאפשר להצדיק טרור בדיכוי ממסדי, ובלי קשר אני אומר שהטרור במקרה הזה קדם כרונולוגית לדיכוי הממסדי.

קודם כל הוא בזה שאתה משייך לי עמדה. זוכר? אפשר לחשוב שאסור היה לסמית׳ לסטור לכריס רוק ולא לאהוב את ההומור של רוק. אין פה ״אבל״. וזה סתם תרגיל מעיק ברגשי שמאוד חביב על ימניים כמוך, אלוהים יודע למה. כנראה מאותה הסיבה שבגללה אתם אוהבים לחפש צביעות :)

לגבי השאר - לא. הציונות מיומה הראשון כמעט ראתה בערבים אנשים מסוג ב׳, בעיה, נייטיביז פרימיטיביים שאולי עוד יגידו תודה לאדם הלבן שיביא להם קידמה ואולי יהיה צריך לגרש. וזה לא מפתיע. כי זה היה השיח באירופה של סוף המאה ה-19 תחילת המאה ה-20. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 15 דקות, יבגניפ כתב:

הציונות מיומה הראשון כמעט ראתה בערבים אנשים מסוג ב׳, בעיה, נייטיביז פרימיטיביים

לא רק ערבים, גם כלפי עולים (יהודים, יהודים, משלנו) מעדות המזרח. וגם לא צריך להסתכל רחוק, ע"ע גולדה ותופעת הפנתרים השחורים.

• אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 15 דקות, יבגניפ כתב:

הציונות מיומה הראשון כמעט ראתה בערבים אנשים מסוג ב׳, בעיה, נייטיביז פרימיטיביים שאולי עוד יגידו תודה לאדם הלבן שיביא להם קידמה ואולי יהיה צריך לגרש.

למען האמת היתה איזו דואליות. מצד אחד ראו בהם פרימיטיבים ומצד שני ראו בהם את הילידים ה"אמיתיים" וניסו לחקות אותם. זה התבטא באימוץ של מנהגים ומילים בערבית (שחלקן השתרשו בשפה שלנו עד היום). אפילו בלבוש, אאל"ט יש תמונות של בני העליות הראשונות בלבוש ערבי, כולל כפייה.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 35 דקות, פינדר כתב:

אפילו בלבוש, אאל"ט יש תמונות של בני העליות הראשונות בלבוש ערבי, כולל כפייה.

כי אלה בגדים הכי נוחים בעולם למצבים שאתה נמצא הרבה זמן בחום ושמש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

למען האמת היתה איזו דואליות. מצד אחד ראו בהם פרימיטיבים ומצד שני ראו בהם את הילידים ה"אמיתיים" וניסו לחקות אותם. זה התבטא באימוץ של מנהגים ומילים בערבית (שחלקן השתרשו בשפה שלנו עד היום). אפילו בלבוש, אאל"ט יש תמונות של בני העליות הראשונות בלבוש ערבי, כולל כפייה.

אהה, זה קצת פאר פצ'ד כי זה כמו ציפורה שגרה ברמת אביב ומאוד נהנית מכנאפה אותנטי ב-50 שקלים ביפו, אבל חלילה לא תהיה מוכנה שהבת שלה תיצא עם מזרחי (או אפילו שיהיה לה שכן כזה). הציונות הייתה גזענית בדיוק כמו הגזענות (והאנטישמיות) שהיוותה את הכר הפורה להקמתה. לא כי היא רעה, היא פשוט מה שהיה בעולם אז. 

• רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 4 שעות, יבגניפ כתב:

נייטיביז 

ע"ע סטודנטים שמגיעים לבן גוריון וקוראים למקומיים בשם הנ"ל

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, m3x7r3m3 כתב:

אוקיי, למה אתה חושב שאין לו ידיעה כזו?

אני חושב שפשוט לא אכפת לו מההשלכות ואם יהיה פיגוע ומישהו ירצח, לא נורא. הוא מת למען המטרה. אחרי הכל פיגועים זה פחד ופחד נותן כח פוליטי לקיצוניים.

אתה יכול למנוע מהמשפחה שלו את הכספים שהוא מקבל ממדינת ישראל (ביטוח לאומי), אתה יכול לקזז מכספי הרש"פ את הכספים שהמשפחה מקבלת.

שהמשפחה תחיה בסוריה ותמשיך לקבל כספים שם, עצם העקירה שלהם כעונש יעשה את העבודה.

את כל זה אפשר וצריך לעשות גם בלי פרובוקציה שמעודדת מחבלים להרים ראש.

קרא לזה איך שאתה רוצה, זה הדבר היחיד שאי פעם עבד מול טרוריסטים.

אפשר לנצח טרור מאידאולוגיות לאומניות/כלכליות/פילוסופיות אבל טרור דתי שאלוהים אמר לעשות? איפה זה עבד?

בינתיים מסתבר שאי אפילו מחבל אחד מהתקופה האחרונה, שהפיגוע זה הפשע הראשון שהוא עשה.

מה לעשות שאי אפשר לחסל בן אדם או לתת מאסר עולם רק על השתייכות לארגון טרור? 

אם אתה לא מבין את התפיסה שלהם לעולם אתה לא תצליח להתמודד מולם.

פעם קראו לזה "דע את האויב".

זה לא אומר שאתה צריך לעבוד לפי תכתיבים שלהם, אבל אתה חייב להבין את דרך החשיבה שלהם.

דע את האוייב זה בדיוק לא להתסיס שלא לצורך. 
אם אתה מתסיס אותם זה בדיוק מה שהמטיפים במסגדים והמנהיגים של ארגוני הטרור רוצים, שיתנו להם תירוץ טוב לשלוח את החיילים לפעול. כשהולכים ראש בקיר, בדרך כלל הראש כואב יותר מהקיר. 

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

מסתבר שבנט לא יכול לשלוט אפילו על 7 ח״כים.

קודם איבד את הדביל ההוא מה שמו, ועכשיו עוד אחת.

מדהים שהוא ראש ממשלה… כזו מפלגה מצ׳וקמקת לא ראיתי כבר הרבה זמן.

סוכן הכאוס ממשיך להרוס ולחרב.

מוכנים לעוד סבבים? (בחירות לא מלחמות).

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • רעיון טוב! 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 11 שעות, ניקו פ. כתב:

אהה, זה קצת פאר פצ'ד כי זה כמו ציפורה שגרה ברמת אביב ומאוד נהנית מכנאפה אותנטי ב-50 שקלים ביפו, אבל חלילה לא תהיה מוכנה שהבת שלה תיצא עם מזרחי (או אפילו שיהיה לה שכן כזה). הציונות הייתה גזענית בדיוק כמו הגזענות (והאנטישמיות) שהיוותה את הכר הפורה להקמתה. לא כי היא רעה, היא פשוט מה שהיה בעולם אז. 

אני לא מנסה להוריד מהגזענות שהייתה, אבל זה ממש לא כמו גברת רבינוביץ' שאוכלת כנאפה.

ציפורה מרמת אביב אולי תאכל כנאפה אבל היא לא תתלבש כמו ערביה ולא תנסה לאמץ מנהגים מקומיים. להיפך היא ממש תנסה לבדל את עצמה.

העולים של ראשית הציונות הגיעו עם אידאולוגיה שכללה הקמת עם ומדינה מקומיים, למרות שהם עצמם הגיעו ממזרח אירופה. היה להם רצון עז להאיץ את תהליך ההיטמעות שלהם בסביבה (לא באוכלוסיה). הפלסטינים המקומיים (בעיקר הפלאחים, כי ראשוני העולים רצו להיות חקלאים) היוו עבורם מודל לאיך צריך להיראות מקומי ולכן אמרתי שהיה להם יחס אמביוולנטי כלפי המקומיים, רתיעה וגזענות מצד אחד ומידה מסויימת של הערצה מצד שני.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 10 דקות, farkash7 כתב:

מסתבר שבנט לא יכול לשלוט אפילו על 7 ח״כים.

קודם איבד את הדביל ההוא מה שמו, ועכשיו עוד אחת.

מדהים שהוא ראש ממשלה… כזו מפלגה מצ׳וקמקת לא ראיתי כבר הרבה זמן.

סוכן הכאוס ממשיך להרוס ולחרב.

מוכנים לעוד סבבים? (בחירות לא מלחמות).

תוך שנה השרשור הזה על 2500 עמודים.

פורסם (נערך)

אל תיתן לה קרדיט. שום דבר לא טבע, היא הטביעה אותה בעצמה.

היא גם עשתה סולחה עם הפעיל מתחנת הדלק?

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

"הדביל ההוא"; "העכברושית";

מה נסגר  חברים? פורום תגובות בטמקא?

לא סילמן ולא שקלי הם כוס התה שלי, אבל מה הקטע עם גבורת המקלדת הנבובה הזאת?

• אהבתי 4
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני 15 דקות, יובל .מ. כתב:

תוך שנה השרשור הזה על 2500 עמודים.

תוך שנה ביבי המלך חוזר לשלטון עם החברים של ליאור והחרדים. אתם תמשיכו להיות מופתעים מאובדן המשילות בנגב, ולהתלונן על בתי משפט והנאורים שהורסים לכם את המדינה ולא נותנים לנצח את הטרור. אבל היי.. לא יהיה חמץ בבתי החולים. ומה יכול לקדם את הגעת המשיח והגאולה יותר מזה?!

מעטים הדברים שיותר מייאשים מלראות את המדינה הזו הופכת לרפובליקת בננות ים תיכונית טיפוסית, עם אפס יכולת להשפיע על זה. אולי אני צריך להתחיל לחפש את השורשים שלי בפורטוגל - אם אברמוביץ משם אז אולי גם אני.

• אהבתי 4
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...