Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה כבר הייתה בנתיב השמאלי אז מה גרם לך לחזור לנתיב הימני?

אתה רואה שיש רכב שתקוע בנתיב הימני, ואתה הייתה מודע לזה שרכבים עוקפים אותו מימין.

לי זה נראה כאילו חיפשת צרות בכוח.

פורסם

אתה רואה שיש רכב שתקוע בנתיב הימני, ואתה הייתה מודע לזה שרכבים עוקפים אותו מימין.

חח לא יפה להטריל :-)

פורסם
כדי למנוע ביקורת בענייני צפירות, תשתיק את הסאונד בסרטון ושים מוזיקה גנרית של יוטיוב.

כבר עשיתי זאת מספר פעמים, אבל לפעמים צריך להשאיר את הסאונד ע"מ להבין כמה פרטים נוספים (לא ניכנס לזה עכשיו ע"מ למנוע טרולים נוספים).

זאת לא הדרך לפתרון הבעיה של ההטרלות, צריך לטפל בגורם לבעיה.

זאת למשל חצי הטרלה חצי שאלה:

ההדגשה הראשונה: אני לא הייתי בנתיב השמאלי, אני עברתי אליו (עקיפה משמאל כדין) ע"מ לעבור את המכשול. בצומת שמיד לאחר הצומת המצולמת אני הייתי צריך להימצא בנתיב הימני ע"מ להמשיך את נסיעתי ליעד שרציתי (אם הייתי נשאר בשמאלי יותר מדי אז הייתי נאלץ לחתוך\לבצע עבירה לאחר הצומת המצולמת).

ההדגשה השנייה: ב-real time לא ראיתי את כל הרכבים שעשו את העבירה אלא רק את הפורד מונדאו הכחולה שהייתה לפני שביצעה את העבירה הזאת.

מה לעשות שהייתי צריך להתעסק בדברים אחרים כמו בלהפנות את רוב תשומת ליבי למעבר הנתיב (הטויוטה ביצע שם את העבירה) ואז לחזור לנתיב המקורי שאני צריך.

רק כשהגעתי הביתה וצפיתי בצילום, ראיתי שמספר רכבים ביצעו את העבירה.

בנוסף, עצם זה שהייתי מוכן לבלימה זה מראה שתשומת הלב שלי הייתה 100% במקום וראיתי בזמן את הרכב שכמעט נכנס בי (ואני בטוח שרוב גדול מהנהגים, היו מבצעים פה תאונה).

לגבי ההדגשה השלישית, נו באמת, תחסוך.

להבא, תנסה להבין את הזווית של המצלם ולא ישר לתקוף אותו.

זאת לא הפעם הראשונה שזה קורה, איתך ועם עוד כמה מהמשתמשים פה.

פורסם

שניכם אשמים באותה מידה.

יותר נכון אתה זה שכמעט גרמת לתאונה מיותרת בזה שעקפת רכב לפני הצומת.

פשוט היית צריך להשלים פניה ולעובר נתיב.

גם הצפירה שלך מיותרת.

פשוט לחץ על ברקס ותן לרכב להיכנס.

הצפירה לא תורמת פה בשום דבר, חוץ מלחץ ולעשות יותר שגיות.

פורסם
שלומי, אתה יכול לסמוך עלי שהבלמים נבדקו מספר פעמים, נבדקים גם בטסט והכל תקין.

הרכב נועל רביעיה טריה של R1R, האחיזה שלהם מרשימה מאד.

חשוב להבין שלכל רכב כיול בלמים שונה. לדוגמא במגאן שלי הבלמים אגרסיביים וכל לחיצה מעט חזקה יכולה בקלות להדביק אותך לשמשה. כאשר בפיג'ו הבלמים הרבה יותר פרוגרסיביים, לכן יש לך שליטה הרבה יותר טובה על עוצמת הבלימה של הרכב. לא כל בלימה חזקה אמורה להביא אותך למצב שבו הABS נכנס לפעולה. הגעה למצב זה רחוק מלהיות אופטימלי כי עוצמת הבלימה נפגעת בהשוואה ללחיצה רציפה על הבלמים (בלי פמפום של ה-ABS).

מסכים אם מה שאתה אומר, אבל אם אין לבלמים מספיק כוח בבלימה מקסימלית כדי לנעול גלגלים עם R1R אני מאמין שהם לא תקינים. לא דיברתי בכלל על הרגישות של הדוושה לאורך המהלך שלה אלא על בלימת חירום.

פורסם
נא לא להתייחס לצפירה שביצעתי, נמאס לקבל ביקורות מוטעות (הויכוחים לא יגמרו אז נא לחסוך).

דרך אגב, היו 2 רכבים (פורד וטויוטה) שעקפו מימין עוד בתחילת הסרטון.

לאחר 2 דקות עצרתי לידה ברמזור ודיברתי איתה (השיחה גם כן מוקלטת אבל לצורך שמירת פרטיות הנהגת אחסוך זאת).

אם זה בכלל מעניין ומישהו יבקש, אוכל לכתוב חלק מהמלל.

ז*נה. אין צורך להוסיף מעבר לזה.

פורסם (נערך)
נא לא להתייחס לצפירה שביצעתי, נמאס לקבל ביקורות מוטעות (הויכוחים לא יגמרו אז נא לחסוך).

תנוח דעתך, אף אחד כאן לא מתווכח לשם ויכוח ומאחר וכאן היה לך זמן די והותר גם למניעת פגיעה ולגם לצפירה אז שיבושם לך.

תאמין לי שאני בעד צפצוף להתרעה במקום ובזמן המתאימים - הרי לשם כך נועד הצופר. אני חולק על שימוש בצופר במצבי קצה (שם יש להתמקד בתמרון בלבד) או, לחלופין, באופן רציף בנסיעה.

במצב כזה סביר שגם אני הייתי מצפצף, וכתלות במתרחש בנתיב הסמוך הייתי מנסה גם להתרחק מהרכב החותך.

מסכים אם מה שאתה אומר, אבל אם אין לבלמים מספיק כוח בבלימה מקסימלית כדי לנעול גלגלים עם R1R אני מאמין שהם לא תקינים. לא דיברתי בכלל על הרגישות של הדוושה לאורך המהלך שלה אלא על בלימת חירום.

כוונת המשורר היא שהוא נמנע פיזית מהפעלת ה-ABS. בתמרון חירום אמתי כנראה שזה לא יצליח והמערכת תופעל, ואז כאמור חדות ההגה לא תגבר אלא תכהה - דבר רצוי כשלעצמו בתמרון התחמקות.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

הפורום הזה מספק 90% מהסרטונים שמשתמשים בהם בכתבות האלה.

הבעיה היחידה שזה משודר בערוץ 10 אז החשיפה אף פעם לא תהיה גדולה.

פורסם

נו אז נצטרף למעלי הסרטונים?

1. ראיתי אותו משתולל במראה האמצעית עוד באמצע העקיפה, זגזג כמו מטורף וחתך אנשים. עשיתי את הטעות וחזרתי, כמעט עלה לי בטמבון.

2.מקום חנייה לגיטימי לגמרי.

3. שימו לב לרמזור שלי. אם נהג המונית ממול היה מתחיל ליסוע בצהוב, זה היה נגמר בתאונה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

"יוסי פרנקוס הוא בכלל אנתרפולוג עסוק, אבל הרבה יותר מושך אותו להילחם בעברייני התנועה מתוך הצללים"

the hero that gotham deserves

:roflmao:

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...