Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה כבר הייתה בנתיב השמאלי אז מה גרם לך לחזור לנתיב הימני?

אתה רואה שיש רכב שתקוע בנתיב הימני, ואתה הייתה מודע לזה שרכבים עוקפים אותו מימין.

לי זה נראה כאילו חיפשת צרות בכוח.

שניכם אשמים באותה מידה.

יותר נכון אתה זה שכמעט גרמת לתאונה מיותרת בזה שעקפת רכב לפני הצומת.

פשוט היית צריך להשלים פניה ולעובר נתיב.

גם הצפירה שלך מיותרת.

פשוט לחץ על ברקס ותן לרכב להיכנס.

הצפירה לא תורמת פה בשום דבר, חוץ מלחץ ולעשות יותר שגיות.

תגידו, אתם אמיתיים או שבאתם לפה כדי לעצבן?

הצלם במקרה הזה נהג בדיוק לפי מה שהחוק ומה שההיגיון אומר (כן לפעמים זה מסתדר ביחד).

- היה רכב תקוע בנתיב שלו והוא עקף אותו משמאל כחוק ולאחר מכן חזר לנתיב שלו

- לפי החוק כאשר יש שני נתיבים לאותו כיוון יש לשאוף להיות על הימיני במידה והוא פנוי, זה מה שהוא עשה

- נהגת הסוזוקי האדומה (והלנד קרוזר הכסוף לפני) עקפו את הרכב התקוע מימין שזה בסדר גמור אם הכוונה שלה היתה לפנות ימינה כי הנתיב שם הוא לפניה ימינה בלבד אבל זה הרבה פחות בסדר לעשות זאת כאשר הכוונה היא למעשה לחזור לנציב החסום ולפנות שמאלה.

- נהגת הסוזוקי לא נקטה בזהירות ופשוט חתכה את הרכב המצלם שהודות לבלימה מהירה שלו ועירנות לכביש מנע תאונה (אני מכיר הרבה נהגים שהיו שמים לב שמישהו נכנס לנתיב שלהם רק אחרי שהם כבר היו בתוך הדלת שלהם עם הפגוש הקדמי).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

השרשור הזה בהחלט הפך לשרשור הבית של מי שבא בעיקר לעצבן, ולהסביר איך הוא היה מתנהל יותר טוב בכל סיטואציה, גם אם הנהג המצלם לא אשם בדבר וחצי דבר.

מר Skyline, אל תתייחס לטרולים. ואגב, שלא במפתיע, רואים בסוף הסרטון שלך שנהג הסוויפט גם מתקשה לפנות בתוך קו הפניה של הנתיב שלו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
השרשור הזה בהחלט הפך לשרשור הבית של מי שבא בעיקר לעצבן, ולהסביר איך הוא היה מתנהל יותר טוב בכל סיטואציה, גם אם הנהג המצלם לא אשם בדבר וחצי דבר.

מר Skyline, אל תתייחס לטרולים. ואגב, שלא במפתיע, רואים בסוף הסרטון שלך שנהג הסוויפט גם מתקשה לפנות בתוך קו הפניה של הנתיב שלו.

אולי כי הוא צפר לה והיא נלחצה?

תגידו, אתם אמיתיים או שבאתם לפה כדי לעצבן?

הצלם במקרה הזה נהג בדיוק לפי מה שהחוק ומה שההיגיון אומר (כן לפעמים זה מסתדר ביחד).

- היה רכב תקוע בנתיב שלו והוא עקף אותו משמאל כחוק ולאחר מכן חזר לנתיב שלו

- לפי החוק כאשר יש שני נתיבים לאותו כיוון יש לשאוף להיות על הימיני במידה והוא פנוי, זה מה שהוא עשה

- נהגת הסוזוקי האדומה (והלנד קרוזר הכסוף לפני) עקפו את הרכב התקוע מימין שזה בסדר גמור אם הכוונה שלה היתה לפנות ימינה כי הנתיב שם הוא לפניה ימינה בלבד אבל זה הרבה פחות בסדר לעשות זאת כאשר הכוונה היא למעשה לחזור לנציב החסום ולפנות שמאלה.

- נהגת הסוזוקי לא נקטה בזהירות ופשוט חתכה את הרכב המצלם שהודות לבלימה מהירה שלו ועירנות לכביש מנע תאונה (אני מכיר הרבה נהגים שהיו שמים לב שמישהו נכנס לנתיב שלהם רק אחרי שהם כבר היו בתוך הדלת שלהם עם הפגוש הקדמי).

מה המשפט שהכי אוהבים לדקלם פה בפורום?

"אל תהיה צודק תהיה חכם", אם אני לא טועה.

אין לי שום טענות נגדו, הוא פעל בסדר גמור, גם לקחתי בחשבון שיש למצלמה זווית מאוד רחבה והיא קולטת הרבה דברים שהעין לא קולטת.

אבל אם הייתה תאונה אתה לא הייתה יכול להאשים ב100% את נהגת הסוזוקי, הרי מבחינת הנתיב היה פנוי והיא לא חתכה שום רכב.

המחשבה שלך שהיא לא נקטה שום אמצעי זהירות ופשוט חתכה אותו, לא נכונה.

נהגת הסוזוקי והוא עברו נתיב בערך בו זמנית והם היו מקבילים אחד לשניה, וזו הסיבה ששניהם לא שמו לב לרכב של האחר.

אל תשכח שיש גם נסיבות מיוחדות(רכב תקוע שחוסם נתיב.).

נכון שנהגת הסוזוקי עשתה מעשה שהוא לא בסדר, אבל להגיד שהיא אשמה ב100% בכל הסיטואציה זה פשוט לא נכון.

אם הייתה בסופו של קורת תאונה הסרטון הזה לא היה עוזר לו, זה מסוג הסרטונים שהיו עוזרים לצד השני.

ואם אני "טרול" אז כנראה שגם שניכם.

עריכה אחרונה על ידי Car141
פורסם

נהגת הסוזוקי היתה בלתי סבירה לחלוטין. מדובר בכניסה אלימה לנתיב, על אי תנועה צבוע, קרוב לודאי בכלל בלי לבדוק מה מתרחש בנתיב. בזמן הכניסה הצלם כבר מיושר בנתיב לאחר שסיים את המעבר.

מהכרות קרובה עם הצומת - מעברים מהנתיב השמאלי לאמצעי מקובלים מאד, והסיבה היא מבנה בעייתי גם של הנתיבים המוליכים לצומת. מדובר בקצה העליון של פרויד, אשר עד כ-100 מ' לפני הצומת הוא דו נתיבי, ובמקום זה יש פניה שמאלה לסמולנסקין שמפנה מקום בשמאלי ומאידך הפונים ימינה מצמדים לימין ויוצרים זנב. במקום בו נוצר נתיב שלישי נוצר בעצם הנתיב האמצעי, ואנשים הרוצים לפנות שמאלה מתחלקים בין שני השמאליים (ורמובן שיש פה ושם גם כאלה הנדחפים ימינה). בהמשך יש בעיה נוספת - לאחר הפניה יש פיצול ל-4 נתיבים - שניים ימינה ושניים ישר, כאשר הפניה ימינה בד"כ פנויה, וההמשך ישר עמוס - לכן אנשים עוברים מהנתיב השמאלי לאמצעי. מעבר מהימני לאמצעי נדיר יותר ואינו צפוי למי שמכיר את המקום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אולי כי הוא צפר לה והיא נלחצה?

אולי היא גם בהריון, ומהלחץ קיבלה צירים וילדה בצומת. מסכנה.

אין לי שום טענות נגדו

ואללה? לפני עמוד כתבת שהוא חיפש צרות בכח.

מצטער, אבל אתה, כמו עוד כמה מגיבים כאן, מחפש לזכך את עצמך בשקל וחצי, ובונה תיאוריות שלמות סביב אלוהים יודע מה. אבל אם זה מה שגורם לכם להרגיש יותר טוב עם עצמכם בסוף היום, גם זה משהו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

אין לי שום טענות נגדו, הוא פעל בסדר גמור, גם לקחתי בחשבון שיש למצלמה זווית מאוד רחבה והיא קולטת הרבה דברים שהעין לא קולטת.

קודם אמרת שאני לא בסדר ושאני מחפש צרות, עכשיו אתה אומר שאני בסדר גמור, אחת ה"הגדרות" לטרול..

אבל אם הייתה תאונה אתה לא הייתה יכול להאשים ב100% את נהגת הסוזוקי, הרי מבחינת הנתיב היה פנוי והיא לא חתכה שום רכב.

על חוסר ההבנה הזה, אסור לך להחזיק רישיון.

100% נהגת הסוזוקי אשמה. אתה יודע למה? תסתכל בתגובה האדומה הבאה.

היא לא חתכה... היא עקפה מימין ועוד מנתיב לפנייה ימינה בלבד ועל אי תנועה!

(אני מאוד מקווה שיורידו אותך ואת הנהגת בסוזוקי מהכביש, כן כן, אותך car141. אני לא הייתי רוצה לנהוג ליד נהגים כמוך שלא יודעים את החוקים ועוד מנסים לחנך אחרים עם הטעויות שלהם - אתה חוטא ומחטיא)

נהגת הסוזוקי והוא עברו נתיב בערך בו זמנית והם היו מקבילים אחד לשניה, וזו הסיבה ששניהם לא שמו לב לרכב של האחר.

אל תשכח שיש גם נסיבות מיוחדות(רכב תקוע שחוסם נתיב.).

ההבדל ביני לבינה הוא שאני ביצעתי מעבר נתיב כחוק והיא חתכה מהנתיב לפנייה ימינה ועקפה את המכשול מימין! (שוב, תקרא את התגובה האדומה הקודמת).

נכון שנהגת הסוזוקי עשתה מעשה שהוא לא בסדר, אבל להגיד שהיא אשמה ב100% בכל הסיטואציה זה פשוט לא נכון.

אם הייתה בסופו של קורת תאונה הסרטון הזה לא היה עוזר לו, זה מסוג הסרטונים שהיו עוזרים לצד השני.

אם הייתה תאונה, אפילו לא הייתי צריך להציג את הסרטון ע"מ להוכיח שהיא אשמה, כל העובדות בשטח מפילות אותה.

ואם אני "טרול" אז כנראה שגם שניכם.

אתה טרול, תתמוד עם זה

תגובותי באדום.

באופן כללי יש לך "תרבות" כזאת של הילדים הקטנים שעושים שיימינג לילד\ה המכוער\ת בכיתה עד שהוא\היא מתאבדת או פוגעים בעצמם.

אני מציע לך לבחון טוב טוב את כל מה שאתה אומר\כותב ותחשוב פעמיים לפני שאתה מנסה ליפול על מישהו.

יש פה גם נהגים לא מנוסים בפורום שקוראים את השטויות שאתה כותב והם עלולים ליישם זאת בכבישים. בקיצור, אתה סכנה.

ואללה? לפני עמוד כתבת שהוא חיפש צרות בכח.

מצטער, אבל אתה, כמו עוד כמה מגיבים כאן, מחפש לזכך את עצמך בשקל וחצי, ובונה תיאוריות שלמות סביב אלוהים יודע מה. אבל אם זה מה שגורם לכם להרגיש יותר טוב עם עצמכם בסוף היום, גם זה משהו.

מחזק.

עריכה אחרונה על ידי Nissan Skyline GTR
פורסם

שטויות.

פעם אחרונה שבדקתי, מכשול עוקפים משמאל, לא מימין, במיוחד כשהנתיב הימני מיועד לפניות ימינה בלבד, ובמיוחד שהמהלך הזה גרם לה לעלות על אי תנועה צבוע, ולגרימת כמעט תאונה כי חשבה שהכביש בבעלותה, כנראה.

ואין שום סיכוי שמבחינתה הנתיב היה פנוי כי הם לא פנו באותו הזמן. המצלם היה כבר מיושר בנתיב שלו אחרי שהסוזוקי ביצעה את העבירה.

במקרה הזה, הסוזוקי לא צודקת ולא חכמה, פשוט עבריינית תנועה.

פורסם

אין ספק שנהגת הסוויפט יצאה לא בסדר, הרבה עבירות בזמן קצר וכמעט גרמה לתאונה.

אבל עדין לא הבנתי למה חזרת לנתיב הימני?

אומנם יש מיכשול, מעבר לנתיב השמאלי היה מספיק..

Seat Ibiza FR

פורסם (נערך)

MichaelCohen, כבר כתבתי אבל אצטט:

אני לא הייתי בנתיב השמאלי, אני עברתי אליו (עקיפה משמאל כדין) ע"מ לעבור את המכשול.

בצומת שמיד לאחר הצומת המצולמת אני הייתי צריך להימצא בנתיב הימני ע"מ להמשיך את נסיעתי ליעד שרציתי (אם הייתי נשאר בשמאלי יותר מדי אז הייתי נאלץ לחתוך\לבצע עבירה לאחר הצומת המצולמת).

כשאתה נוהג כחוק, אתה צריך להימצא בנתיב הימני ביותר אלא אם כן אתה צריך לפנות שמאלה או להמשיך ישר (תלוי במבנה נתיבים)

כשעוקפים משהו, רכב או מכשול, צריכים לחזור לנתיב הימני ("יש לזכור, על הימין לשמור").

נקמיצ'י, אתה יכול להירשם למספר ערוצי יוטיוב שיספקו לך הנאה רחבה יותר במקום ה"שטויות הקטנות".

המלצות:

https://www.youtube.com/channel/UCCJvN30up_Sunwgvprt-M_w

https://www.youtube.com/channel/UClqJ1CQC0Df_P4Hb-7vOJAA

עריכה אחרונה על ידי Nissan Skyline GTR
פורסם
אין ספק שנהגת הסוויפט יצאה לא בסדר, הרבה עבירות בזמן קצר וכמעט גרמה לתאונה.

אבל עדין לא הבנתי למה חזרת לנתיב הימני?

אומנם יש מיכשול, מעבר לנתיב השמאלי היה מספיק..

אילו היית מכיר את הצומת היית מבין. לצורך העניין - הנה קישור למפות גוגל.

בקצרה: הבחור עלה ברחוב פרויד, ורצה לפנות שמאלה לחורב. לאחר הפניה הכביש מתפצל ל-3 נתיבים (והימני מתפצל שוב אחרי כמה מטרים): שני הנתיבים השמאליים מובילים ישר, לכיוון שד' מוריה ובי"ח כרמל, והימני(ים) לפניה ימינה לפיק"א. הצלם רצה לפנת לפיק"א, לכן היה חשוב לו לצאת מפרויד בנתיב הימני, שאם לא כן היה מגיע לנתיבים המוליכים ישר והיה מתקשה לפנות ימינה (יש הפונים מהנתיב הימני לכיוון הנתיבים השמאליים בחורב, וזה חוקי לגמרי). לכן הצלם דאג לחזור לנתיב הימני לפני הפניה, כדי להגיע לנתיב הנכון בחורב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...