Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רק שאלה, מניין לך שהם ערבים?

לא על משהו, הסיבה שאני שואל היא, כי כשאני כתבתי משהו כזה, מנהל המערכת שלח לי התראה ובה נכתב: "מניין לך שהוא היה ערבי?". מאד רציתי להשיב שהכאפייה שהוא ענד לראשו הייתה סימן מאד מאד יעיל לזיהוי אבל מנהל המערכת לא קורא את הה"פ שלו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

למרות שהיום הפורום פחות PC ממה שהוא היה פעם [וטוב שכך], אני בכל זאת ממליץ להימנע משיוך לאומי לאידיוט כזה או אחר. במיוחד כשמדובר בסרטון, שכולם יכולים לראות ולהבין על מה מדובר בעצמם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מזאתאומרת?

כמובן שעקבתי אחריהם ובדקתי את שיוכם הלאומי.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם (נערך)

נזכרתי רק עכשיו שזה יושב לי על המחשב.

נהגת יצירתית מאוד.

מזל שלא היה אף אחד קרוב אלי בנתיב הימני

עריכה אחרונה על ידי shimon88
פורסם

זו דווקא דוגמה מעולה לחשיבות שבשמירה על הימין גם בכביש ריק. מזל שהצלחת לזהות את היצירתית ולזוז בזמן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה חלק מהבעיה של גשם ראשון ובכלל של גשמים במרווחי זמן גדולים במחוזותינו - אתה לא מתרגל אליהם מבחינת התאמת צורת הנהיגה.

יש גם לא מעט אנשים שכל עוד לא יורד גשם ממשי באותו רגע - לא חשים את הסכנה הנובעת מעצם היותו של הכביש עצמו רטוב.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

חן, הבעיה בגשם ראשון (או כזה שמגיע במרווח זמן גדול, מעל 10 ימים להערכתי) הוא לא שינוי הרגלי נהיגה, אלא, בכמות האבק ושאר הדברים שמצטברים על הכביש והופכים אותו לחלק באופן יוצא דופן לעומת סתם כביש רטוב.

לא סתם יש מי שקורא לגשם ראשון "גשם מוסכים".

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
קצת גשם אז לא צריך לעצור באור אדום

[video=youtube;-VpRZf5NFSI]

נוצר פקק בנתיב לנסיעה ישר, אין בעיה לחתוך מהנתיב לפניה שמאלה

תשמע אתה זמיר

פורסם
קצת גשם אז לא צריך לעצור באור אדום

[video=youtube;-VpRZf5NFSI]

נוצר פקק בנתיב לנסיעה ישר, אין בעיה לחתוך מהנתיב לפניה שמאלה

דוחה, אין לי מילה אחרת.

אתה עייף מאוד ב8 בבוקר הא? :)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...