Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תקן אותי אם אני טועה - אתה עקפת על נת"צ? או שבאותה שעה הנתיב פתוח לתנועה כללית?

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למה פשוט לא השתלבת חזרה לאמצעי? לפי הסרטון עושה רושם שהיה מספיק זמן ומרווח בין ההונדה למיניבוס.

ולמה בכלל לייחס חשיבות לזבל שנצמד מאחורה..

פורסם

כשנצמדים אליי מאחורה(ואין לי או מקום או סיבה הגיונית לזוז ימינה) אני עושה אחד משני דברים, אם יש לאן להאיץ בורח קדימה - אם אין עוזב גז ופותח מרחק משולש מהרכב שלפני, מאותו רגע - הקשב לזה שמאחורי נגמר - ואפשר להמשיך להתרכז בתנועה שלפני.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
כשנצמדים אליי מאחורה(ואין לי או מקום או סיבה הגיונית לזוז ימינה)

כשנצמדים אליי (ואני בימני), אני מפעיל את מתז השמשות. תתפלא שזה יעיל בכ-70% מהמקרים ונותן תמריץ מצויין לרכב לעקוף אותך. בכל מקרה ומצב, כשנצמדים אליי (בלי קשר לבאיזה נתיב אני), אני מביט לכל הכיוונים ומחפש את מלא הסיטואצייה כדי לזהות נתיבי פעולה אפשריים על מנת לחזות מראש מצבים, פחות ויותר הזויים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כשאני אפילו בספק לגבי המרחק שהרכב מאחורי שומר ממני (אחרי הכל למדוד אותו קשה) אני מגדיל את הרווח מהרכב מלפנים בקצת.

לא בהכרח צריך ממש להכפיל את הרווח, כמו שממליצים לפעמים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

[video=youtube;VLNkT-9gGOM]https://www.youtube.com/watch?v=VLNkT-9gGOM

קטע ראשון:

אני מאפשר להולכי רגל לחצות במעבר החצייה, נהג המאזדה 2 מאחורי צופר בהיסטריה.

צפר מספיק בשביל לגרום לי לפתוח חלון, להוציא את הראש, ולידע אותו שאני לא סתם נעמדתי באמצע הכביש אלא לפני מעבר חצייה.

רגע אחרי זה, שוב, הולכי רגל מטיילים באמצע הכביש, אני מאפשר להם לעבור, לנהג הצופר כבר מזמן פגה הסבלנות ועוקף מימין.

קטע שני:

צמד חמד גונבים רמזור. היונדאי עוד על הקסקס, הסובארו פשוט עובר באדום.

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

רק הערה בנוגע לקטע הראשון, הנהג הצופר לא עקף אותך מימין אלא "חלף על פניך" (אתה פונה, הוא ממשיך ישר). אילו היה פונה יחד איתך ועוקף אותך, זה סיפור אחר.

פורסם

או, משהו שצולם ליד הבית.

ברעננה תמצא בעיקר רחפנים, זקנים, או ילדים בני 15 על חשמליות שמזגזגים בכביש.

פורסם

^ לא העקיפה היפה ביותר שניתן לדמיין, אבל מה אתה רוצה שהוא יעשה?

כמו בכל כביש ישראלי מכובד, התנועה בימני דלילה יותר מבשמאלי, כי "שמאלי = מהיר". מעטים מאוד טורחים לזוז ימינה כשמתקרב רכב מהיר יותר. וזו התוצאה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

1. מאזדה 3 נוסעת בנתיב תח"צ בת"א ונדחפת לפני כדי לפנות ימינה, המאזדה 5 שאחריה ניסתה להידחף גם מאותו נתיב תח"צ אבל הרמזור התחלף לאדום. אז מה עושים? נוסעים באדום!

2. שני רכבים נעצרו במקביל וחסמו שני נתיבים משלושה כדי להעביר חבילה מרכב אחד לשני.

3. רוכב אופנוע שמחזיק את הכידון ביד אחת ושואב אבק ביד השניה עונה על הדרישה בכותרת השירשור?

[video=youtube_share;dAccluPPoZw]

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...