Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
:shock:

גם בהתנגשות כל כך קשה מכונית לא אמורה להתפרק ככה. כנראה שהשלדה "חוברה לה יחדיו" בעבר...

כנראה שיונדאי

פורסם
:shock:

גם בהתנגשות כל כך קשה מכונית לא אמורה להתפרק ככה. כנראה שהשלדה "חוברה לה יחדיו" בעבר...

אתה בטוח?

לפי מה אתה אומר את זה? יורו NCAP?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

הזמיר חוזר

כמה ימים לא מאחורי ההגה, ונראה לי שהסטנדרטים של הנהגים ירדו פלאים (עוד כמה ימים אני אתרגל):

מיצובישי משחק 1-2-3 דג מלוח עם רמזור אדום:

פורסם
אתה בטוח?

אתה זוכר בישראל התנגשות חזיתית עם משאית (לרוב התנגשויות כאלו מגיעות לכותרות) או אפילו במפגש מסילת ברזל שחצה מכונית לשניים?

ממה שאני זוכר (ואני משער שאפשר לתור את HNN ולחפש "ממצאים") בדרך כלל המכונית נראית מעוכה מאוד, ואולי גם מנוסרת בחלקה במסגרת תהליך החילוץ - אבל רכב שמתפרק לשניים הוא חזון לא נפרץ גם בהתנגשויות קשות.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
אתה זוכר בישראל התנגשות חזיתית עם משאית (לרוב התנגשויות כאלו מגיעות לכותרות) או אפילו במפגש מסילת ברזל שחצה מכונית לשניים?

אבל פה זאת לא התנגשות אחת, ולא במהירות נמוכה, גם המשאית מרוסקת, גם הטראנזיט הגדול מרוסק.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
אבל פה זאת לא התנגשות אחת, ולא במהירות נמוכה, גם המשאית מרוסקת, גם הטראנזיט הגדול מרוסק.

ראיתי את הסרטון ונראה שהמשאית מרוסקת לאו דווקא מעוצמת הפגיעה במכונית אלא כי אחרי הפגיעה נהג המשאית סטה ימינה וירד מהכביש לגמרי.

הפגיעה בטרנזיט עד כמה שאני רואה היא על ידי החצי האחורי של המכונית אחרי שהיא כבר התפרקה כתוצאה מהפגיעה החזיתית במשאית.

לא נראה שהנהגים כאן "טסים" ולכן לכאורה זה לא שונה מכל התנגשות חזיתית מכל מקום אחר בעולם, ולכן נראה לי שהתפרקות הרכב היא תוצאה של בעית שלדה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
הזמיר חוזר

כמה ימים לא מאחורי ההגה, ונראה לי שהסטנדרטים של הנהגים ירדו פלאים (עוד כמה ימים אני אתרגל):

יש מצב שהוא לא שם לב לרמזור?

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
הזמיר חוזר

יש מצב שהוא לא שם לב לרמזור?

המקום מועד לפורענות. הרמזור מוצב אחרי עיקול חד מאד (יש מכשירי GPS המכנים אותו "פנית פרסה"), ולמרות הרמזור המקדים על אי התנועה רבים מאד לא שמים אליו לב. יש תופעה דומה גם במקום סמוך - הפניה ימינה מרח' גת לרחוב חורב, ובמרחק קילומטר - בפניה מרך הים לשד' הנזיא - אבל בשני מקומות אלה שדה הראיה קצת יותר טוב ולכן פחותנהגים עוברים באדום. לא בכדי צומת פרויד-חורב מככבת בשרשור זה. גם בהמשך חורב (למעשה בסופו) יש רמזור המוצב אחרי עיקול (הפניה לווטסון), ולמרות רמזור מקדים מהבהב עם שלט אזהרה ענק אישית הייתי עד למספר תאונות שנגרמו על ידי נהגים שלא שמו לב לרמזור וחלפו באדום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רבים מהפניות ימינה בצומת אינן מרומזרות, אלא מתומררות בתן זכות קדימה ( וטוב שכך ) ולכן כנראה לא שם לב שכאן יש רמזור

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הפניות ימינה ללא רמזור משולטות באופן ברור. גם הפניות המרומזרות ימינה (לרשימה שהזכרתי קודם אוסיף עוד מקום שבו ראיתי רבים שמתעלמים מהרמזור - הפניה מרחוב המכבים בקרית ביאליק (יציאה צפונית מהקריון) ימינה לכביש 79. בכל ארבעת הצמתים יש רמזורים המוצבים באופן בולט מול עיניהם של הנהגים העומדים בקו העצירה, והעובדה היא שאנשים כל כך רגילים ל"כיס" העוקף מימין שהם בכלל לא בודקים מה עומד לפניהם. הבעיה היא שהתחליף האירופי - הרמזור הירוק הקטן שמשמעותו כמשמעות תמרור "עצור" - יהיה עוד יותר בעיתי, והנהג הישראלי יתיחס אליו כאומר "זכות הקדימה שלך, הדרך פנויה".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...