Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהיום הראשון שלי עם המצלמה, 4 עבירות בדקת צילום אחת ועוד אחת מאוחר יותר מאותו היום.

1. נהג הטויוטה שלא יודע לקרוא סימוני נתיבים

2. נהג הרנו שלא מסוגל לשמור על נתיב בפניה ובכלל.

3. נהג שמחליט שרכב שנמצא ב'שטח המת' שלו לא קיים וכמעט נכנס בי (זווית צילום בעייתית)

4. נהג הלקסוס שכנראה ידית האיתות שלו קצת לא עובדת, אז בשביל לא לעבור נתיבים הוא מעדיף לנסוע על שניים.

5. נהג המזדה שקשה לו לאותת בגלל שחשוב יותר לעשן.

פורסם
בנוגע ל"מטורפת אמיתית!" לפחות היא אותתה, וידעת שיש סיכוי שהיא משנה נתיב, ויכלת לתת לה להכנס. גם ככה יש האטה מקדימה.

כנראה הבהלת אותה בצפצוף אז השכל שלה ברח.

בפעם הבאה היא כבר לא תאותת, כי לימדת אותה כשמאותתים, הנתיב השמאלי פותח מבערים.

דווקא כשניסתה להיכנס בפעם הראשונה לא נלחמתי (פתחתי מבערים כלשונך), ואע"פ שכעסתי מעט על הפראות, לא האצתי בשביל ''להראות לה''.

אבל לנסות להיכנס שוב כשזה כבר בלתי אפשרי גם אם טוב לבי יעלה על גדותיו? זה בדיוק נקרא טירוף!

אני מקבל את ההערה שלך בראש טוב, אבל כאחד שמבלה שעות רבות על הכביש וגומע אלפי ק"מ בחודש, אני עד ל"זוועות כביש" שמתבצעות ע"י המין הלא גברי, דווקא מחוסר תשומת לב או עוד שניה של מחשבה.

במחילה מכל הנוהגות כשורה. [אגב, כשאני רואה אשה שנוסעת כמו שצריך ואפילו 'עפה' במיומנות, תמיד עולה לי חיוך על השפתיים...]

פורסם (נערך)

מטורפת אמיתית!

חותכת מיד שני נתיבים ברצף, קולטת שהיא מופרעת, חוזרת בה, אבל אז, דווקא כשכבר אין לה מצב להיכנס אפילו אם אני אעצור לגמרי, דווקא אז היא נכנסת בפראות וגורמת לי לבלום בחוזקה עם שבירה שמאלה, כשבנס לא היתה שם מכונית.

מוזר שעד עכשיו לא הגיבו טרולים שיגידו שהמצלם לא בסדר ושהוא אשם בהכל וכו'..

דווקא כשניסתה להיכנס בפעם הראשונה לא נלחמתי (פתחתי מבערים כלשונך), ואע"פ שכעסתי מעט על הפראות, לא האצתי בשביל ''להראות לה''.

אבל לנסות להיכנס שוב כשזה כבר בלתי אפשרי גם אם טוב לבי יעלה על גדותיו? זה בדיוק נקרא טירוף!

אני מקבל את ההערה שלך בראש טוב, אבל כאחד שמבלה שעות רבות על הכביש וגומע אלפי ק"מ בחודש, אני עד ל"זוועות כביש" שמתבצעות ע"י המין הלא גברי, דווקא מחוסר תשומת לב או עוד שניה של מחשבה.

במחילה מכל הנוהגות כשורה. [אגב, כשאני רואה אשה שנוסעת כמו שצריך ואפילו 'עפה' במיומנות, תמיד עולה לי חיוך על השפתיים...]

לפני שנים רבות חברת הביטוח הסנה שהייתה מהגדולות בזמנה המציאה את הסלוגן

בכביש תהיה חכם ולא צודק

המצלם צודק מבחינה משפטית אבל נוהג לא חכם ורחוק מלהיות אדיב.

תן לה את היכולת להיכנס ,תהיה אדיב ,( מה עוד שהתנועה בהאטה כך שאפילו שניה מחייך לא תיגרע ) במקום לצפצף לה , תרגיש עם זה אפילו טוב.

ואז כאשר היא מחליטה להיכנס בכל זאת , זה מסתיים כמעט בתאונה, שאותה יכולת למנוע אילו רק היית נותן לה להיכנס בהתחלה..

מציע לך לעשות נסיון

לדבריך אתה שעות על הכביש

בחר קטע דרך שאתה נוסע בו לעיתים תכופות כמו מהבית לעבודה, מדוד כמה זמן לוקח לך לעבור את הקטע הזה, בסגנון הנהיגה שלך היום.

אחרי זה תחליט שאתה מאמץ סגנון נהיגה , יותר אדיב , ובדוק את הזמנים.

תבדוק גם את מצב הרוח ומפלס העצבנות שלך בשני הסגנונות.

נשמח לשמוע את התובנות שלך

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

טוב שכתבת לגבי הנהיגה שלך בסרטון, לפחות לא יכתבו לך פה כמה לא היית בסדר.

אתן לך המלצה, עוד לפני בית הספר שנמצא בצד ימין, תהיה בנתיב הימני עד הכיכר.

הסיבה היא שבאזור הגשר, הנתיב השמאלי מצטמצם בצורה כזאת שרק רכב צר\דו"ג יכול לעבור שם מבלי להפריע לנתיב הימני.

חוץ מזה שצריך להימצא בימני..

פורסם

לא דביל, אבל הבלם של המשאית כנראה לא תקין.

משום מה הגלגל האחורי הימני על הרצפה ונגרר ומשתחרר לסירוגין והשמאלי האחורי הוא מורם ובאוויר.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
תאונה בין רוכב אופניים לרכב. מי אשם בתאונה הזו?

מי שאשם זה רוכב האופניים, ואני לא מדבר מבחינה משפטית. אני רואה כ"כ הרבה רוכבי אופניים (בעיקר חשמליים) שרוכבים איך שבא להם, בלי קשר לחוקי התנועה ופשוט סומכים יותר מדי על נהגים בכביש. אם הוא היה רק מסתכל קצת קדימה, היה יכול להתכונן לבלימה (רואה שהרכב לא מתכוון לתת לו לעבור), ולבלום כשזה אכן קורה. זה עדיף מאשר להיות עם כמה עצמות שבורות, ולנופף שהצד השני אשם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם מדובר בכביש דו סטרי הטויוטה אשם. הרוכב רכב לפי חוקי התנועה.

אם זה חד סטרי, הרוכב אשם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

די ברור שדו סטרי - יש שם תנועה שוטפת בשני הכיוונים (הצלם והטויטה שלפניו, ומולם הקטנוע והרכב, וביניהם האופניים).

כמו שנאמר - הרוכב לא חכם. התופעה של רוכבים המתעלמים מסביבתם נפוצה מאד. בעכו, למשל, מקובל מאד לרכב מול כיוון התנועה כולל בפניות עיוורות, וכבר מספר פעמים הזכרתי לפחות צומת אחד בחיפה שבו רוכבי האופניים ממהרים לנצל את תנופת הירידה ומתעלמים מרמזור אדום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אידיוט אחד עובד באדום - כולם אחריו!

מה שכן, משהו לא ברור לי בתזמון של הרמזורים בצומת הזה. איך זה יכול להיות שלי יש אדום, הרמזור של נתיב הפניה שמאלה גם אדום והמכוניות ממול ממשיכות לנסוע? אז למה לי יש אדום?

פורסם
אידיוט אחד עובד באדום - כולם אחריו!

מה שכן, משהו לא ברור לי בתזמון של הרמזורים בצומת הזה. איך זה יכול להיות שלי יש אדום, הרמזור של נתיב הפניה שמאלה גם אדום והמכוניות ממול ממשיכות לנסוע? אז למה לי יש אדום?

עבור הולכי רגל

פורסם
לא, לא... שכחתי לכתוב שרמזור הולכי הרגל היה אדום. הוא מתחלף לירוק רק כשהרמזור שמאלה למכוניות מתחלף לירוק.

צריך לראות את הצומת במו עיני כדי להבין, אבל בכל אופן יש סיכוי גם של שהות שמתחברת בעקבות הדברים שאמרתי בהודעה הקודמת

פורסם

אולי משאירים כה שניות לטובת השלמת חציה של הולכי רגל, או של נהגים מהסוג שצילמת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...