Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
מישהו צריך להגיד ליצרן היפני מאזדה אי שם בהירושימה שהדגמים (האהובים עליי כמובן) שלהם בארץ ישראל נרכשים על ידי בבונים ערסים לא מעט בכלל.

לדעתי , זה יוריד מהערך של הרכב ויהיה ניתן לרכוש מאזדות בזול יותר.

או שניתן לבבונים להנות מהגרוטאות היפניות וניקח את הפנינות הגרמניות לעצמנו!

2016 BMW M235i.

פורסם
אתם צריכים לדעת את הרקע לפני שתראו את הסרטון, קיבלתי טלפון שעיצבן אותי מאוד ובדיוק אחרי שסיימתי את השיחה הגיע הבחור במאזדה ופשוט החלטתי ליפול עליו ולא לוותר ומודה שהתבלבלתי בין חד סטרי לחד פעמי D: - בדרך כלל אני רגוע.

נ.ב. הקטע לפרוק עצבים תורם, נראה אני אקנה לי שק איגרוף.

0:26

מה יש לו בחלון?

Volkswagen Golf 06' 1.6

פורסם

כל הכבוד סטפן, מצחיק שהוא מתעקש ובא עד אליך, כדי שתסע אחורה, אבל ברגע שהתקשרת למשטרה הוא יודע לפרסס יופי.

ערסים.

פורסם

מישהו מוכן להסביר לי בבקשה, למה נהגי מוניות חושבים שהם לא כפופים לחוקי התנועה כמו כל נהג?

אם אני עם עוד 100 איש עומדים 15 דקות בפקק, הם פתורים מהעניין?

(לכל המצקצקים למיניהם, תעשו טובה - אל תגיבו. נהג מונית עבריין ואין קשר ל"למה לא נתת" או כל שטות אחרת שיש לכם להגיב.)

פורסם

נדב, לנהגי מוניות יש מוניטין מפוקפק לא רק בישראל. לא ברור לי מה הסיבה, אבל מן הסתם הצורך להספיק יותר לקוחות יוצר חפזון וגורם לעבירות.

אגב, העבירות של נהגי המוניות הן לרוב עבירות של היעדר תרבות נהיגה (הידחפויות וכדומה) ולא עבירות בטיחותיות מובהקות ולכן דווקא מבחינת מעורבות בהתנגשויות הם במקום טוב.

בנוגע לצקצוקי לשון: יש לי בעיה עם לא לתת לאחרים להיכנס כל עוד שנוצרת בעיה בטיחותית, כמו כשצריך לסגור את המרווח הבטיחותי בינך לבין הרכב לפנים. כל עוד אין בעיה כזו - שיבושם לך.

שאף אחד לא יקבל את הרושם שכדי לנהוג בצורה בטוחה צריך להיות נערת זנונים של בריוני הכביש. אפשר לנהוג בבטחה וב"אסרטיביות", אבל צריך לדעת מה גבול הטעם הטוב.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אני לא נהג חדש ופעם הבאה אני ארים את שלט הציניות...

אני מתנצל אבל השאלה לגבי נהגי מוניות היתה שאלה רטורית (לצערי).

חן,

לגבי התגובה שלך על הציקצוקים, יש בעיה קשה לגבי ההידחפות הזו.

יש סיבה אחת בודדת בעולם שמישהו לא יעמוד בפקק ויידחף לפניך ולסיבה הזו יש אפילו גיבוי חוקי: רכב חרום עם סירנה.

לגבי כל שאר הנדחפים, אם תיכנון הנסיעה שלהם כ"כ דפוק - מקומם לא בכביש (או שפשוט יעשו סיבוב, אתה לא צריך לשלם בזמן שלך על הטימטום שלהם).

אם הם בריונים - כנ"ל.

פורסם

נדב, 98% מהנדחפים אינם מטומטמים, הם יודעים בדיוק מה הם עושים ומתכננים את הדחיפה. זה קורה במקומות קבועים ובדיוק באותן זויות כך שברור שאים כל מקריות.

חן - אני חולק עליך לגבי תרבות הנהיגה של נהגי המוניות. מדובר בתרבותמסוכנת, שכן מדובר בדחיפה גם בתנועה צפופה, חוסר איתות, חיתוך נתיבים ועצירה באמצע הכביש, נהיגה איטיתמהמתבקש בתנאי הדרך, תפיסת שני נתיבים ועוד עבירות שמפריעות מאד לזרימת התנועה ולעתים קרובות מפתיעות את הנהגים האחרים. אנימסכים אתך שאוכלוסית נהגי המוניות אינה הטובה ביותר בכל מקום - באירופה מדובר בהרבה מאד מהגרים שלא מעט מהם בקושי דוברים אתשפת המדינה - אבל, עדיין, מדובר באוכלוסית נהגים שמסכנת את שאר משתמשי הדרך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מישהו מוכן להסביר לי בבקשה, למה נהגי מוניות חושבים שהם לא כפופים לחוקי התנועה כמו כל נהג?

אם אני עם עוד 100 איש עומדים 15 דקות בפקק, הם פתורים מהעניין?

(לכל המצקצקים למיניהם, תעשו טובה - אל תגיבו. נהג מונית עבריין ואין קשר ל"למה לא נתת" או כל שטות אחרת שיש לכם להגיב.)

אותם אנשים שעוקפים על האי תנועה המצויר, בד"כ מגדילים לעשות כאשר רואים ש'לא יצליחו להדחף' ומתקדמים הלאה 5-15 מטר לראות אם יש מישהו שקצת חולם מקדימה, וככה הם יספיקו להכנס ולעקוף עוד כמה נהגים.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...