Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המטומטם ברכב ניסה לחנך את הרוכב. אני מקווה שימצו איתו את הדין שם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

נקמיצ'י - בדיוק בשביל זה יש מלצמת חלון. במקרה של הילד הכל אשמת הילד שנוהג בלי להבין מה הסכנות בהתנהגותו.

punk119 - נהג הסובארו הוא חלאה, אבל אתה יצאת טיפש, ולמזלך יצאת בלי סכין בצואר. מול טיפוסים כאלה אין מה לצאת אלא אם אתה מוכן לתקוף (את הרכב) בפטיש 5000, להתגונן עם אקדח ולשאת בתוצאות. בקיצור - אתה במזרח הפרוע, כל דאלים גבר, וזה לא אתה.

לגבי האמריקאי - אידיט מוחלט, סביר שכל רכושו יעבור לאופנוען והוא עצמו יקבל שיכון ממשלתי. צריך להוסיף שגם את האופנוענים האלה צריך להרחיק מהחברה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שימו לב לנהג הסובארו השחורה שיוצא לכביש מצד ימין ולא עוצר בעצור

סופארו פורסטר שחורה מספר 1460330

מחליט שתנועת יד קובעת למי יש זכות קדימה בכביש ומנסה באלימות לחתוך 2 נתיבים

אחרי שהוא מבין שאני לא אתן לו להיכנס הוא מחליט להסביר לי כמה הוא בסדר ולהדחף לפניה כמה מכוניות לפני

מה שלא רואים זה שבמהלך ההמתנה שהרמזור יתחלף נהג הרכב מאחורי מחליט לצאת מהאוטו ולהגיד לי כמה שאני לא בסדר

זה שהוא לא עצר בעצור, לא אומר שאתה צריך להיות בריון.

הבנאדם לא נדחף אלא ניסה להשתלב ואתה זה שנדחף.

קצת סבלנות בכביש.

פורסם

והכוכב

שימו לב לנהג הסובארו השחורה שיוצא לכביש מצד ימין ולא עוצר בעצור

סופארו פורסטר שחורה מספר 1460330

מחליט שתנועת יד קובעת למי יש זכות קדימה בכביש ומנסה באלימות לחתוך 2 נתיבים

אחרי שהוא מבין שאני לא אתן לו להיכנס הוא מחליט להסביר לי כמה הוא בסדר ולהדחף לפניה כמה מכוניות לפני

מה שלא רואים זה שבמהלך ההמתנה שהרמזור יתחלף נהג הרכב מאחורי מחליט לצאת מהאוטו ולהגיד לי כמה שאני לא בסדר

נהג הסובארו מתעלם מתמרור העצור. משפטית מר פונק צודק.

כדי להשתלב למסלול השמאלי נהג הסובארו חייב לחתוך 2 נתיבים.

הוא פונה יפה למר פונק , גם באיתות אבל בעיקר בבקשה בכף ידו " תן לי להשתלב", אבל מר פונק הוא גבר שבגברים ולא נותן לו להשתלב..

גם בשניה 15 בסרטון מאחל לו מר פונק מכל הלב "שתמות"

ואז מתנהלת שיחה "תרבותית" בין השניים שמעכבת את התנועה,

משם ממשיך נהג הסובארו בנסיון להשתלב , חוסם את המסלול האמצעי , וממתין ...

בדקה 1.35-6 הוא מודה לנהג שנתן לו להשתלב.

כל זה היה נמנע אילו מר פונק היה נותן לסובארו להשתלב במחווה אדיבותית.

מסכים.

אין לי בעיה להפגין "אסרטיביות" מול נדחפים למיניהם, אבל מעבר לנקודה מסוימת זה נעשה מסוכן, וגם מעכב את שני הנהגים ואת אלו שמאחוריהם יותר מאשר אילו היית נותן לנדחף להיכנס.

זו דוגמה מובהקת למקרה כזה.

לשם מה להפגין אסרטיביות בכלל.

תפסיד שניה מחייך אם תיתן לרכב להשתלב.

נקמיצ'י - בדיוק בשביל זה יש מלצמת חלון. במקרה של הילד הכל אשמת הילד שנוהג בלי להבין מה הסכנות בהתנהגותו.

punk119 - נהג הסובארו הוא חלאה, אבל אתה יצאת טיפש, ולמזלך יצאת בלי סכין בצואר. מול טיפוסים כאלה אין מה לצאת אלא אם אתה מוכן לתקוף (את הרכב) בפטיש 5000, להתגונן עם אקדח ולשאת בתוצאות. בקיצור - אתה במזרח הפרוע, כל דאלים גבר, וזה לא אתה.

לגבי האמריקאי - אידיט מוחלט, סביר שכל רכושו יעבור לאופנוען והוא עצמו יקבל שיכון ממשלתי. צריך להוסיף שגם את האופנוענים האלה צריך להרחיק מהחברה.

לרכב שבא מהכיוון של הכביש הצדדי ורוצה להגיע למסלול השמאלי ביותר , יש קושי רב להגיע לשם במקרה של תנועה צפופה, והוא נזקק לאדיבות של משתמשי הדרך האחרים.

אלא אם הוא רוצה ללון ליד תמרור העצור.

כל מה שמר פונק היה צריך לעשות זה להאיט לשניה , והתנועה לא הייתה מתעכבת.

גם היה זוכה לתודה מנהג הסובארו....

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה, הרשה לי לחלוק עליך.

לגבי נהג הסובארו - אם תסתכל בתחילת הסרטון הבחור מתעלם מתמרור "עצור", אח"כ עוקף באגרסיביות את ה-i10 (שעצר אחרי ה"עצור", אבל לפני הצומת), ואז נדחף לנתיב השמאלי. לפחות 3-4 עבירות שלפחות אחת מהן חמורה ביותר, בתוך 10 שניות. בהחלט ראוי ל-shaming. זאת מבלי לגרוע מחוסר החכמה של המצלם.

לגבי האופניים. אני מכיר את התופעה ונתקל בה הרבה, במיוחד בעיר עכו (הסרטון המדובר צולם בחסן שוקרי בחיפה). רוכבי אופניים המתעלמים מהמתרחש סביבם - מתפרצים לכביש מעבר לפינות עיוורות נגד כיוון התנועה, רוכבים נגד כיוון התנועה במרכזם של נתיבים בכבישים עיקריים. גם הילד שצולם כאן מתפרץ לצומת בלי לבדוק אם יש סכנה ופונה לנתיב השמאלי (מבחינתו).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ה-i10 עצר כי הוא ירד ברוורס מחניה על המדרכה ולכן היה חייב לעצור כדי להתחיל להתקדם קדימה.

הסובארו לא בדיוק עוקף אותו, אלא לכל היותר מתקדם לצידו. אבל כן, הוא לא עצר.

אבל הוא כן אותת בהתחלה.

פורסם
נהג הסובארו מתעלם מתמרור העצור. משפטית מר פונק צודק.

.

ישה, הרשה לי לחלוק עליך.

לגבי נהג הסובארו - אם תסתכל בתחילת הסרטון הבחור מתעלם מתמרור "עצור", אח"כ עוקף באגרסיביות את ה-i10 (שעצר אחרי ה"עצור", אבל לפני הצומת), ואז נדחף לנתיב השמאלי. לפחות 3-4 עבירות שלפחות אחת מהן חמורה ביותר, בתוך 10 שניות. בהחלט ראוי ל-shaming. זאת מבלי לגרוע מחוסר החכמה של המצלם.

).

ה-i10 עצר כי הוא ירד ברוורס מחניה על המדרכה ולכן היה חייב לעצור כדי להתחיל להתקדם קדימה.

הסובארו לא בדיוק עוקף אותו, אלא לכל היותר מתקדם לצידו. אבל כן, הוא לא עצר.

אבל הוא כן אותת בהתחלה.

ספריאל

כהו עיניך מזוקן:shock:

ראה את המואדם מול המואדם ואת המוכחל מול המוכחל.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אתם צריכים לדעת את הרקע לפני שתראו את הסרטון, קיבלתי טלפון שעיצבן אותי מאוד ובדיוק אחרי שסיימתי את השיחה הגיע הבחור במאזדה ופשוט החלטתי ליפול עליו ולא לוותר ומודה שהתבלבלתי בין חד סטרי לחד פעמי D: - בדרך כלל אני רגוע.

נ.ב. הקטע לפרוק עצבים תורם, נראה אני אקנה לי שק איגרוף.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם
אתם צריכים לדעת את הרקע לפני שתראו את הסרטון, קיבלתי טלפון שעיצבן אותי מאוד ובדיוק אחרי שסיימתי את השיחה הגיע הבחור במאזדה ופשוט החלטתי ליפול עליו ולא לוותר ומודה שהתבלבלתי בין חד סטרי לחד פעמי D: - בדרך כלל אני רגוע.

נ.ב. הקטע לפרוק עצבים תורם, נראה אני אקנה לי שק איגרוף.

ליפול עליו?

הוא מבצע עברה ועוד בא אליך בדרישות וטענות?

לא רוצה להכליל אבל עושה רושם ש95% מנהגי המאזדות הם עברני צעצוע לא מפותחים. או פרחות. תקף בד"כ גם לכל רכב בעל מדבקת "בטח בה' ".

פורסם

מישהו צריך להגיד ליצרן היפני מאזדה אי שם בהירושימה שהדגמים (האהובים עליי כמובן) שלהם בארץ ישראל נרכשים על ידי בבונים ערסים לא מעט בכלל.

לדעתי , זה יוריד מהערך של הרכב ויהיה ניתן לרכוש מאזדות בזול יותר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...