Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
kobokobo, זה מה שאתה שומע ברכב, מוסיקה חסידית? אני יכול לתרום לך חבילה נאה של קובצי mp3. אם תרצה אוכל להעלות עבורך קובץ zip.

אולי שמו יעקב וזה מה שהוא אוהב לשמוע?

פורסם
kobokobo, זה מה שאתה שומע ברכב, מוסיקה חסידית? אני יכול לתרום לך חבילה נאה של קובצי mp3. אם תרצה אוכל להעלות עבורך קובץ zip.

תעלה, תעלה, גם אני שומע לפעמים מוזיקה מהסוג הזה.

פורסם

כמה סרטונים ששכבו על המחשב והעלו אבק עלו ליוטיוב בעקבות מקרה שקרה לי לפני כמה ימים

ילד שמחליט שחוקי התנועה לא חלים עליו כשהוא רוכב על אופניו בהדר בחיפה באמצע הכביש

נהג שמחליט שכשאתה יוצא לכביש להסתכל ולתת זכות קדימה זה רשות

והכוכב

שימו לב לנהג הסובארו השחורה שיוצא לכביש מצד ימין ולא עוצר בעצור

סופארו פורסטר שחורה מספר 1460330

מחליט שתנועת יד קובעת למי יש זכות קדימה בכביש ומנסה באלימות לחתוך 2 נתיבים

אחרי שהוא מבין שאני לא אתן לו להיכנס הוא מחליט להסביר לי כמה הוא בסדר ולהדחף לפניה כמה מכוניות לפני

מה שלא רואים זה שבמהלך ההמתנה שהרמזור יתחלף נהג הרכב מאחורי מחליט לצאת מהאוטו ולהגיד לי כמה שאני לא בסדר

פורסם
כמה סרטונים ששכבו על המחשב והעלו אבק עלו ליוטיוב בעקבות מקרה שקרה לי לפני כמה ימים

ילד שמחליט שחוקי התנועה לא חלים עליו כשהוא רוכב על אופניו בהדר בחיפה באמצע הכביש

והכוכב

אחרי שהוא מבין שאני לא אתן לו להיכנס הוא מחליט להסביר לי כמה הוא בסדר ולהדחף לפניה כמה מכוניות לפני

מה שלא רואים זה שבמהלך ההמתנה שהרמזור יתחלף נהג הרכב מאחורי מחליט לצאת מהאוטו ולהגיד לי כמה שאני לא בסדר

הוא אידיוט, אבל גם אתה, תהיה חכם ולא צודק במקרה כזה, עדיף.

פורסם

והכוכב

נכון שישראלים על הכביש זה מרגיז מאוד, אבל אם במצב כזה אני רואה בנאדם שמסמן לי ומבקש עם יד או משהו אני נותן לו בכיף כל עוד אני יכול, בטח אם הוא גם מאותת.

פעם אחת בחורה נאה מאוד צעקה עליי בנסיעה " אני שעה מסמנת ורוצה לעבור נתיב"!.:-D

פורסם

Punk119 - הכוכב זה אתה חבריקו

רכבים צריכים להשתלב, צריך לאפשר להם. יצאת עכבאר גבר ועקפת את הסובארו ואז נעמדת לפניו. כל הכבוד! היה שווה [emoji106]

באשר לילד - נכון, הוא מפגר, אבל אם היה קורה משהו שלא יהיה לך ספק שהאחריות הייתה עלייך.

ממליץ לך להבין שאתה לא לבד בכביש וצריך לסבול טעויות של אחרים ולא להיות כל כך צודק, בייחוד שאתה לא כזה צודק.

פורסם

מסכים.

אין לי בעיה להפגין "אסרטיביות" מול נדחפים למיניהם, אבל מעבר לנקודה מסוימת זה נעשה מסוכן, וגם מעכב את שני הנהגים ואת אלו שמאחוריהם יותר מאשר אילו היית נותן לנדחף להיכנס.

זו דוגמה מובהקת למקרה כזה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היה דיון ארוך בפורום על הנדחפים האלה. בסופו של דבר אם אתה לא נותן להם להשתלב נוצר סתם עיכוב בתנועה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...