Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
עם איכות צילום שכזאת, קשה לשים לב למשהו.

אבל לגבי הנושא:

הגנן הזה לא עובד לפי הנהלים.

צריך ללבוש אפוד זוהר ולחסום את הנתיב פיזית עם קונוסים\שילוט מתאים, יש לו מזל שהוא נשאר עומד.

הסרט צולם בימי האובך הנורא בספטמבר. בנוסף - השעה היא שעת בוקר והכיוון הוא מזרח, כך שגם השמש בעיניים.

זה לא רק איכות הסרטון שנמוכה - אלא התנאים הסביבתיים שגרועים.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

מטורפת אמיתית!

חותכת מיד שני נתיבים ברצף, קולטת שהיא מופרעת, חוזרת בה, אבל אז, דווקא כשכבר אין לה מצב להיכנס אפילו אם אני אעצור לגמרי, דווקא אז היא נכנסת בפראות וגורמת לי לבלום בחוזקה עם שבירה שמאלה, כשבנס לא היתה שם מכונית.

מוזר שעד עכשיו לא הגיבו טרולים שיגידו שהמצלם לא בסדר ושהוא אשם בהכל וכו'..

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפני 20 דקות ראיתי איך מנסים לעשות החייאה לזקנה שחצתה את הכביש במעבר חציה ונדרסה.

אנשים בכביש לא מודעים לסביבה שלהם בצורה מטמטמת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ניסן סקיילין, דווקא אני הפעם לא כ"כ מבין את הסיבה לצפירה ששומעים בתחילת הסרטון. המטורפת כנראה בעיקר סתם חסרת בטחון עצמי, וכן, לא ממש יודעת לנהוג, אבל למה ולמי מעבר הנתיב הראשוני שביצעה הפריע אני לא מבין.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני חייב להתקין גם מצלמה, אני יכול למלא שעות של וידאו של טמבלים.

מה תגידו על נהג אוטובוס ששניה לפני הצומת מחליט לתת גז כמו משוגע והיה חייב לעקוף אותי מימין.

חולה רוח!

אני יכול להמשיך לפרט על טמבלים שעוקפים מימין, כאלה שלא מאותתים ומזגזגים בין נתיבים, כאלה שנרדמים ברמזור באור ירוק ומשום מה לא זזים.

אין על באר שבע...

פורסם

עידן משה,

עם כל המוטיבציה שלך לעזור לשרשור, לדעתי עדיף שלא תוסיף סרטוני עבירות שאנחנו רואים בכל דקה שלנו על הכביש.

משמע, אין צורך לפרסם סרטונים של טמבלים שלא מאותתים או "נרדמים" 2-3 שניות ברמזור וכו'..

אלא אם כן מיד לאחר מכן עולה עליהם משאית או אירוע חריג מעט.

ברוך הבא לפורום.

פורסם

בנוגע ל"מטורפת אמיתית!" לפחות היא אותתה, וידעת שיש סיכוי שהיא משנה נתיב, ויכלת לתת לה להכנס. גם ככה יש האטה מקדימה.

כנראה הבהלת אותה בצפצוף אז השכל שלה ברח.

בפעם הבאה היא כבר לא תאותת, כי לימדת אותה כשמאותתים, הנתיב השמאלי פותח מבערים.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם (נערך)

תכניס את המקדם. במקרה זה X2.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אפשרות אחת, מדובר בשני רכבים כאשר זה מאחור עוקב אחר ההונדה. בגלל שההונדה נעצר, גם זה שמאחוריו.

אפשרות שניה, בהתחשב שהסוואנה היא צבאית, ובהתאם לרוח הדברים שנושבת בארץ, אולי הם החליטו שמדובר בהתנהגות חשודה ולכן נעצרו כך מאחוריו?

פורסם
Asshole:

באתי לכתוב בדיוק את זה אבל הוא הקדים אותי:

אפשרות אחת, מדובר בשני רכבים כאשר זה מאחור עוקב אחר ההונדה. בגלל שההונדה נעצר, גם זה שמאחוריו.

אפשרות שניה, בהתחשב שהסוואנה היא צבאית, ובהתאם לרוח הדברים שנושבת בארץ, אולי הם החליטו שמדובר בהתנהגות חשודה ולכן נעצרו כך מאחוריו?

פורסם
תאונה בין רוכב אופניים לרכב. מי אשם בתאונה הזו?

למרות שהרכב אשם בוודאות כי לא נתן זכות קדימה לרכב ממול, זאת תאונה הזויה.

רוכב האופניים עיוור לגמרי ואפילו לא סטה מהנתיב, פשוט התנגש ברכב.

הרכב עצמו... נותן זכות קדימה לקטנוע אבל את האופניים וגם את הרכב שאחריו הוא כבר לא רואה...

מצד שני ראיתי מספיק פעמים כיצד רכבים רואים אופניים ולא נותנים זכות קדימה, מה שכופה על הרוכב בלימה.

פורסם

ללא ספק - הטויוטה. ניתן להבחין באופניים דרך חלונותיו (מתחת לאמצע המראה) החל בשניה 4. אין שום סיבה שנהג הרכב לא יבחין בו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...