Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא מצולם אבל הייתי בכניסה לכיכר וכבר בפעולה של הכניסה לכיכר עצמה ואיזו דתייה על ג'יפ עקפה אותי מימין ונכנסה לכיכר. אם לא הייתי בולם מיידית היא הייתה משפשפת לי את כל הצד הימני ומורידה לי את המראה.

פורסם
זה לא מצולם אבל הייתי בכניסה לכיכר וכבר בפעולה של הכניסה לכיכר עצמה ואיזו דתייה על ג'יפ עקפה אותי מימין ונכנסה לכיכר. אם לא הייתי בולם מיידית היא הייתה משפשפת לי את כל הצד הימני ומורידה לי את המראה.

היה חשוב לציין שהיא דתייה כמובן, כדי להלהיט את שנאת החינם.

פורסם
היה חשוב לציין שהיא דתייה כמובן, כדי להלהיט את שנאת החינם.

כאשר זה בחתימה שלך מה אתה מתפלא?

מכוניות=נשים, אתה רוצה שהיא תשרת אותך, לא תבזבז כסף רב, תהיה יד נמוכה, תדע להיות שקטה ללא בעיות ליד אחרים, וכמובן שיהיו לה פנסים ואחוריים שנראים טוב.

אכן מיותר לגמרי הציון הן של אשה והן את היותה דתיה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

צומת גן הוורדים בראשון לציון.

ממול 3 נתיבים.

הנתיב הכי ימני, רק ישר.

הנתיב האמצעי, ישר ושמאלה.

הנתיב הכי שמאלי, רק שמאלה.

גברת בדייהטסו אפלהאוז נסעה על הנתיב הכי ימני וחתכה שמאלה, לפנות לכיוון נס ציונה.

הגבר שנסע ביונאדאי, נסע ישר, למרות שהנתיב מחייב נסיעה רק שמאלה.

לא פעם ראשונה שעושים את זה, גם אותי חתכו פעמיים שם.

https://youtu.be/y0n5mMukXeI

פרנקופיל מושבע!

פורסם (נערך)

^

מקרה פשוט מרתיח, זה מסוג המקרים שיכולים לקרות לכל אחד מאיתנו שמשקיע את מלוא זמנו, מרצו וכספו לשמירה על הרכב וטיפוחו ובסוף תבוא איזה "סתומה" עם טרנטה ותהרוס את כל ההשקעה שלך.

עריכה: ממבט שני ומקריאה חוזרת נראה ששניהם "סתומים", אבל עדיין מרתיח.

עריכה אחרונה על ידי Matanel

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם
^

מקרה פשוט מרתיח, זה מסוג המקרים שיכולים לקרות לכל אחד מאיתנו שמשקיע את מלוא זמנו, מרצו וכספו לשמירה על הרכב וטיפוחו ובסוף תבוא איזה "סתומה" עם טרנטה ותהרוס את כל ההשקעה שלך.

עריכה: ממבט שני ומקריאה חוזרת נראה ששניהם "סתומים", אבל עדיין מרתיח.

לשנייה חשבתי שהבלאנו הולכת להיכנס בי...

פרנקופיל מושבע!

פורסם (נערך)
כאשר זה בחתימה שלך מה אתה מתפלא?

מכוניות=נשים, אתה רוצה שהיא תשרת אותך, לא תבזבז כסף רב, תהיה יד נמוכה, תדע להיות שקטה ללא בעיות ליד אחרים, וכמובן שיהיו לה פנסים ואחוריים שנראים טוב.

אכן מיותר לגמרי הציון הן של אשה והן את היותה דתיה

להבדיל, המשפט אצלי נכתב בהומור.

צומת גן הוורדים בראשון לציון.

ממול 3 נתיבים.

הנתיב הכי ימני, רק ישר.

הנתיב האמצעי, ישר ושמאלה.

הנתיב הכי שמאלי, רק שמאלה.

גברת בדייהטסו אפלהאוז נסעה על הנתיב הכי ימני וחתכה שמאלה, לפנות לכיוון נס ציונה.

הגבר שנסע ביונאדאי, נסע ישר, למרות שהנתיב מחייב נסיעה רק שמאלה.

לא פעם ראשונה שעושים את זה, גם אותי חתכו פעמיים שם.

https://youtu.be/y0n5mMukXeI

איפה אתה רואה פה אפלאוז? אני רואה פה נהגת בבלאנו לבנה שעשתה טעות חמורה וטיפשית, גם אם נהג היונדאי היה בנתיב האמצעי היה קורה בדיוק אותו דבר, תזמון של מאית השניה והיא הייתה מתהפכת עם הרכב כמה פעמים באוויר לדעתי.

בכל אופן גם נהג הקיה יצא אדיוט לא קטן, למה הוא חוזר ברברס לאמצע הצומת? שיעצור בצד ויראה מה שלומם אחרי חצי דקה הליכה.

עריכה אחרונה על ידי EliC25
פורסם

איפה אתה רואה פה אפלאוז? אני רואה פה נהגת בבלאנו לבנה שעשתה טעות חמורה וטיפשית, גם אם נהג היונדאי היה בנתיב האמצעי היה קורה בדיוק אותו דבר, תזמון של מאית השניה והיא הייתה מתהפכת עם הרכב כמה פעמים באוויר לדעתי.

בכל אופן גם נהג הקיה יצא אדיוט לא קטן, למה הוא חוזר ברברס לאמצע הצומת? שיעצור בצד ויראה מה שלומם אחרי חצי דקה הליכה.

א. טעיתי ברכב, קורה.

ב. נהג היונדאי לא הגיע מהנתיב האמצעי, הוא הגיע מהנתיב הכי ימני והתכוון להמשיך בנסיעה ישרה.

ג. כפי שרשמתי, לא פעם ראשונה שאני נתקל במקרה שמישהו מהנתיב הכי שמאלי, חותך ונוסע ישר, גם לי באופן אישי, חתכו אותי פעמיים שם.

ד. נהג הקיה עשה רוורס ועמד מאחורי הבלאנו ואז יצא עם ווסט של חושב\פרמדיק, לבדוק את מצבה של הנהגת.

לאחר שהיונדאי נכנסה בבאלנו, הבאלנו נתנה גז, עלתה על אי תנועה וטיפסה על 2 עמודי תמרורים ובמשך זמן קצר, לאחר שהרכב היה באוויר בחלקו הקדמי, המנוע עדיין עבד חזק (כנראה שהנהגת נתקעה על דוושת התאוצה).

פרנקופיל מושבע!

פורסם
א. טעיתי ברכב, קורה.

ב. נהג היונדאי לא הגיע מהנתיב האמצעי, הוא הגיע מהנתיב הכי ימני והתכוון להמשיך בנסיעה ישרה.

ג. כפי שרשמתי, לא פעם ראשונה שאני נתקל במקרה שמישהו מהנתיב הכי שמאלי, חותך ונוסע ישר, גם לי באופן אישי, חתכו אותי פעמיים שם.

ד. נהג הקיה עשה רוורס ועמד מאחורי הבלאנו ואז יצא עם ווסט של חושב\פרמדיק, לבדוק את מצבה של הנהגת.

לאחר שהיונדאי נכנסה בבאלנו, הבאלנו נתנה גז, עלתה על אי תנועה וטיפסה על 2 עמודי תמרורים ובמשך זמן קצר, לאחר שהרכב היה באוויר בחלקו הקדמי, המנוע עדיין עבד חזק (כנראה שהנהגת נתקעה על דוושת התאוצה).

לגבי ב. זה עדיין לא אומר שהתאונה לא הייתה מתחרשת אם הוא היה נוסע מהנתיב האמצעי, מן הסתם, היא לקחה פניה שמאלה מנתיב ישר!

מה באמת קרה שם בסוף? והאם הבאת את הצילום לבעלי הרכבים?

פורסם (נערך)

לציין רק שבגוגל (שאינו מעודכן), מלבד הסימונים ממש בקו העצירה, הסימונים שקודמים לכך מראים שבעבר היתה פניה שמאלה גם מהנתיב הימני (וכמובן שהרמזור משותף).

ולכן לא מן הנמנע שהרבה מאותן תאונות או כמעט ו, מתרחשות לאור זאת או כתוצאה מהרגל שפיתחו נהגים בנסיעה שם.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
לציין רק שבגוגל (שאינו מעודכן), מלבד הסימונים ממש בקו העצירה, הסימונים שקודמים לכך מראים שבעבר היתה פניה שמאלה גם מהנתיב הימני (וכמובן שהרמזור משותף).

ולכן לא מן הנמנע שהרבה מאותן תאונות או כמעט ו, מתרחשות לאור זאת או כתוצאה מהרגל שפיתחו נהגים בנסיעה שם.

זה עדיין לא מסביר את זה, כי הנהגת הזו לקחה פניה שמאלה מהנתיב השלישי.

היא בלמה ברגע האחרון ולא נכנסה בקיה שהייתה בנתיב השני.

לגבי זה שהמשיך ישר - טמבל.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...