Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שים לב לנימה בשתי התגובות הראשונות שלך, שהיא שונה בתגובתך הנוכחית.

בכל אופן מודה לך על השתתפותך בדיון, אני שמח לקבל את כל ספקטרום התגובות

בכדי לקבל אינדקציה והסתכלות אובייקטיבית על התנהגותי ומעשיי.

בברכה

Boris.K

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי סתם נסעת לידו באותה מהירות בלי סיבה וחסמת את השמאל. רוצה לעקוף? תסתכן בדו"ח על 100 קמ"ש ותעקוף. פוחד? (ובצדק, חבל על הכסף) תישאר מאחוריו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ניקו, בפירוש לא ניתן לבצע אכיפת מהירות ע"פ מד-אוץ(ולא צריך לחפש שום אחות).

כן ניתן "להלביש" שלל עברות אחרות(נסיעה במסלול שאינו ימני שלא לצורך עקיפה, נהיגה בחוסר זהירות, נהיגה שלא בהתאם לתנאי הדרך)

זה בדיוק מה שכתבתי. לא הבנת את ההודעה שלי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא רואה איך הנימה שלי שונה, בכולן התייחסתי לעובדתיות הדברים ולא לדעתי בנושא, אבל מילא.

ועדין אני לא רואה מה הקשר ל-Road Rage ובטח לא לשימוש במילה Terror.

פורסם

מהירותי הייתה קבועה והספיקה לעקיפה ביחס למהירותו. השוטר הגביר את מהירותו וישר קו איתי בכדי שלא אוכל לבצע את העקיפה בבטחה.

Tom_22 השוטר קיבל סמכות לפעול על פי החוק ולפי החוק ב-ל-ב-ד. ביצעת עבירת תנועה? הוא מחוייב לפעול בהתאם למה שהחוק אומר (להזהיר, לתת דו"ח, זימון למשפט וכו'..). אין לו לזכות לבצע אף מעשה או פעולה מעבר לחוק- אין לו זכות להשתמש בכלי הרכב כאוות נפשו להפעיל את הספיקר ולצעוק עלי מבעד לחלון, להאט את מהירותו למתחת ל40קמש בדרך בין עירונית ולחסום ע"י כך את שני הנתיבים וכל זה בכדי "להפחיד" ולהשליט בי טרור, וכן זה בהחלט עונה על ההגדרה של ROADRAGE עבורי. נהג(או אולי נהגת) הייתה נבהלת, בולמת במהירות ויוצרת מצב חרום לכלי רכב מאחור, סוטה מהנתיב, ואף גורמת לתאונה ואפשר להמשיך ולדמיין.

Boris.K

פורסם

בגדול, אתה עונה בדיוק על ההגדרה של "להיות צודק ולא חכם". קח את זה איך שאתה רוצה, אבל אתן לך עצה לחיים.. עדיף להיות חכם מאשר צודק.

אתה גם יכול להסתובב עם אקדח מפלסטיק ברחוב ולצעוק 'אללה הוא עכבר', אין חוק נגד זה, אח"כ תתלונן שחיסלו אותך?

פורסם
ניקו, בפירוש לא ניתן לבצע אכיפת מהירות ע"פ מד-אוץ(ולא צריך לחפש שום אחות).

אל תכליל, ואל תטעה. מסתבר שהכל אפשרי פה במדינה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברמת עקרון אתה צודק עדיף להיות חכם.

אני חושב שהגיע הזמן שהמשטרה היקרה שלנו תפעל על פי הכללים והחוקים, ולא לפי יוזמות אישיות.

ראה ערך מהפך שעשו ROADCONTROL באוקראינה.

שם המצב משמעותית גרועה מכיוון שיש תרבות שוחד, והמשטרה מבצעת אכיפה ממוקדת ע"מ לקבל הטבות כספיות.

אם שם עשו אז גם פה אפשר להצליח, אם במקום להצליב אותי על זה שעקפתי ניידת בטווח המהירות הסבירה, לאנשים היה נופל אסימון שככה נראת המערכת והשוטרים משוכנעים שאנחנו צריכים לשקשק מהם בגלל סמכותם. אך לא כך הדבר, מטרתם לשמור ולהגן על האזרח, ולא להשליט בו טרור. אם פשעתי אין בעיה אענש על זה לפי חומרת הדין, אך ורק לפי איך שכתוב בחוק ולא בצורה של לקיחת החוק לידיים.

זאת מטרת הפוסט ומטרת הסרטון, להראות את הצד הזה של המשטרה...

Boris.K

פורסם
אל תכליל, ואל תטעה. מסתבר שהכל אפשרי פה במדינה.

די להוצאת דברים מהקשרם.

(נרשום זאת יותר ברור רק בשבילך)לא ניתן לאכוף עברת מהירות ע"פ מד-אוץ של הניידת ו/או כל רכב אחר(לבד אם הנהג אדיוט ומצלם את עצמו).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

עוד פעם רמזור אדום,

כן אני יודע הגברת לא ראתה את הרמזור, את הרכב ממול ולא שמעה את הצפירה ולכן נסעה בזהירות באדום בצומת מרומזר.

פעם אחרת היא גם לא תראה הולך רגל או סתם אופנוען.

[video=youtube_share;iw6Iv02DOig]

פורסם (נערך)

שימו לב לגנן בצד שמאל

עריכה אחרונה על ידי YNV

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

מטורפת אמיתית!

חותכת מיד שני נתיבים ברצף, קולטת שהיא מופרעת, חוזרת בה, אבל אז, דווקא כשכבר אין לה מצב להיכנס אפילו אם אני אעצור לגמרי, דווקא אז היא נכנסת בפראות וגורמת לי לבלום בחוזקה עם שבירה שמאלה, כשבנס לא היתה שם מכונית.

פורסם

מטורפת אמיתית!

חותכת מיד שני נתיבים ברצף, קולטת שהיא מופרעת, חוזרת בה, אבל אז, דווקא כשכבר אין לה מצב להיכנס אפילו אם אני אעצור לגמרי, דווקא אז היא נכנסת בפראות וגורמת לי לבלום בחוזקה עם שבירה שמאלה, כשבנס לא היתה שם מכונית.

זה בגלל הספר על הדש.

התקנתי היום מצלמה ולצערי אחרי 10 לופים הקבצים לא עובדים אצלי במחשב , היו שני דבילים שצולמו... פעם אחרת בתקווה שהמצלמה כן תעבוד עכשיו

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...