Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
"יוסי פרנקוס הוא בכלל אנתרפולוג עסוק, אבל הרבה יותר מושך אותו להילחם בעברייני התנועה מתוך הצללים"

the hero that gotham deserves

:roflmao:

וואו, היא אשכרה אמרה את זה...

:shock:

הייתי צריך לראות את זה שוב כדי להיות בטוח.

פורסם
וואו, היא אשכרה אמרה את זה...

:shock:

הייתי צריך לראות את זה שוב כדי להיות בטוח.

אתה מוביל את הניסוי המשטרתי? :lol:

- פיאט בראבו סנסשיין רובוטית 1.4 - 2011

פורסם
מסכים אם מה שאתה אומר, אבל אם אין לבלמים מספיק כוח בבלימה מקסימלית כדי לנעול גלגלים עם R1R אני מאמין שהם לא תקינים. לא דיברתי בכלל על הרגישות של הדוושה לאורך המהלך שלה אלא על בלימת חירום.

אנחנו מתחילים להכנס לקטנות ולטחון מים, לכן זאת תהיה התגובה האחרונה שלי בנושא זה.

למזלי, עדיין לא יצא לי להתקל במצב בו לחיצה חזקה על הבלמים גרמה לABS להכנס לפעולה (ברכב זה). הרכב עצר בצורה צפויה ומהירה. והיו מספר עצירות חירום שיצא לי לבצע. מה שכן, כולן היו על כביש יבש וללא דרישה להפניית הגה כדי להתחמק ממכשול כלשהו. בכולן הרכב נעצר מהר ובזמן. כמו שאמרתי מקודם, הגעה למצב בו הABS חייב להתערב הוא לא אופטימלי, מאחר ופמפום הברקס הרבה פחות יעיל בעצירת הרכב מלחיצה רציפה. ואם מערכת הבלמים מכוילת כך שמגיע כוח עצירה מעט נמוך מהדרוש לנעילה טוטאלית של הגלגלים מרחק העצירה שלך יתקצר.

במקרה בדקתי את עוצמת הבלימה לא מזמן, ואכן הABS נכנס ומתפקד כשיש בו צורך.

במגאן שלי, לדוגמא, הבלמים חדים ואגרסיביים הרבה יותר, ועם צמיגים פשוטים יותר הרבה יותר קל להגיע לנעילת גלגלים. ברגע שנכנס ה-ABS אפשר להרגיש טוב מאד שעוצמת הבלימה נחלשת ושלוקח לרכב יותר זמן לעצור ממה שציפית. לכן מה שאתה כנראה מחשיב לכשל במערכת הבלמים, אני מחשיב לכיול נכון ומדוייק שלה.

פורסם

וכדי להפיג קצת את המתחים מהתגובה הקודמת הנה תאונה דיי מטורפת שקרתה לא מזמן בנורבורגרינג.

אפשר לקרוא את הסיבה למה שקרה בלינק ולכן לדעתי אפשר להחשיב את זה לסרטון מצלמה של דביל.

http://www.bridgetogantry.com/video-original-unstolen-unedited-megane-roll-over-at-sx/

למי שאין כוח לקרוא, הנהג יצא ללא פציעות רציניות למעט (אולי) שבר רציני באחד האגודלים.

רמת הבטיחות של רכבים מודרניים לא פחות ממרשימה ביותר.

פורסם
"יוסי פרנקוס הוא בכלל אנתרפולוג עסוק, אבל הרבה יותר מושך אותו להילחם בעברייני התנועה מתוך הצללים"

the hero that gotham deserves

:roflmao:

ראיתי את זה 3 פעמים, חיכיתי שהיא תגיד "the hero that gotham deserves", התאכזבתי..

רק אחרי זה קלטתי שהציטוט נסגר לפניי :lol:

Seat Ibiza FR

פורסם
היום עוד כמה שמחקתי.

יש לי גם כמה חשבונות ביוטיוב אז אני עושה את זה באנונימיות.

יש לי כמה שעות של חומר לא ערוך בבית. פשוט עברתי דירה לאחרונה ולא היה לי זמן להעלות עוד.

זה לא בגלל מעבר הדירה, זה בגלל שאתה אנתרפולוג עסוק ;)

פורסם

גם כשהוא עוסק בצילום עבירות ובעיות תרבותיות אחרות, זאת עדיין אנתרופולוגיה.

ככה שבתור אנתרופולוג, תיעוד אנשים הנוהגים ומבצעים עבירות או עוברים על "קודים מוסריים" כאלה ואחרים, יכול להיות אחלה נושא מחקר.

פורסם

כיום אני חוקר עבריינות ושיימינג ברשת אז מסתדר לי לא רע :)

(אגב, המונח שיימינג סתם מעצבן כי יש לו קונוטציה שלילית. לדעתי אכיפה חברתית של נורמות תהיה המודל העיקרי של סדר חברתי בעתיד).

• חברי המעגל הראשון
פורסם
גם כשהוא עוסק בצילום עבירות ובעיות תרבותיות אחרות, זאת עדיין אנתרופולוגיה.

ככה שבתור אנתרופולוג, תיעוד אנשים הנוהגים ומבצעים עבירות או עוברים על "קודים מוסריים" כאלה ואחרים, יכול להיות אחלה נושא מחקר.

העיסוק באנתרופולוגיה זה הקז'ואל, לכידת העבריינים חייבת להיות מתוך הצללים. I am the night.

מצטער יוסי, אל תכעס. זה פשוט משעשע מכדי לעבור לסדר היום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...